,
Eмисия новини
от 01.00 часа
Политика

Мая Манолова внесе искане за касиране на изборите за кмет на София.  Спорни избирателни списъци и стотици "дописвани" протоколи.   Това са част от основанията, с които Манолова и издигналият я инициативен комитет внесоха жалбата. "Има огромни несъответствия и разлики между...

Последни новини

Всички новини: днес | вчера
ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО
към 00.00 часа на 12.11.2019
СОФИЯ-ГРАД Прогноза за времето 1

Най-четени

Бизнес

"Гугъл" (Google) събира лична здравна информация на милиони американци въз основа на договори с най-големите системи за здравеопазване в страната, като част от разгръщането на технологичния гигант в посока..

Бизнес

"Вероятно финансовият министър Владислав Горанов си е пожелал България да влезе в механизма ERM2, или "чакалнята за еврозоната", като..

Бизнес

"Боинг" (Boeing) обяви в понеделник, че може да възобнови доставките на самолети 737 Max още през декември. Компанията очаква..

Бизнес

Американските пазари на акции се оцветиха в червено след старта на търговията на Уолстрийт в понеделник, тъй като президентът на САЩ Доналд Тръмп охлади част от инвеститорския оптимизъм относно предстояща търговска сделка с Китай. Надеждите за скорошно подписване на "първа фаза" от..