Eмисия новини
от 12.00 часа
Радостин Радев
17.06.19 в 12:03 Крими и право

Разследват за корупция кмета на Костенец Радостин Радев. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативната специализирана прокуратура. Екипи на специализираната прокуратура, КПКОНПИ и СДВР са в сградата на Общината. От прокуратурата не дават повече информация, освен че се извършват обиски,... Вижте още

Последни новини

Всички новини: днес | вчера
ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО
към 12.00 часа на 17.06.2019
СОФИЯ-ГРАД Прогноза за времето 1

Най-четени

"Пикасо: Раждането на един гений" - мащабна изложба в Пекин

публикувано на 17.06.19 в 02:57

"Пикасо: Раждането на един гений" - най-голямата досега изложба в Китай, посветена на именития испански художник, беше открита в Пекин, предаде "Франс прес". Експозицията в Центъра за съвременно изкуство в..

Уилбър Рос, министър на търговията на САЩ

Уилбър Рос: Тръмп би бил "доволен" да наложи повече тарифи в случай, че няма сделка с Китай

17.06.19 в 11:20 Бизнес

Министърът на търговията на САЩ Уилбър Рос заяви в понеделник, че президентът Доналд Тръмп е готов да наложи повече тарифи, насочени към китайския внос, ако не се постигне търговска сделка между двете..

Ръст на чуждестранния туристопоток към вътрешността на България

17.06.19 в 12:01 Бизнес

Независимо че на Българското Черноморие сезонът не се очертава да бъде от добрите и туристическият бизнес има големи опасения за неговия..

Британската търговска камара понижи оценките си за икономическия растеж в Обединеното кралство

17.06.19 в 11:47 Бизнес

Британските търговска камара (BCC) понижи прогнозата си за икономическия растеж на Острова през следващата година, макар и при лека..

"Дойче банк" създава т.нар. "лоша банка" за 50 млрд. евро

17.06.19 в 10:59 Бизнес

"Дойче банк" (Deutsche Bank AG) планира да създаде така наречената "лоша банка", която да включва до 50 млрд. евро от слабо представящите се активи на кредитната институции, като това е част от плановете за широко преструктуриране на банката, съобщава "Файненшъл таймс". Водещата..