Eмисия новини
от 09.00 часа
22.02.19 в 07:30 Политика

Програмата на парламента днес предвижда ратификация на допълнителното споразумение към Меморандума за разбирателство между Министерството на образованието и Европейската организация за ядрени изследвания. Поради отсъствието на социалистите няма яснота дали ще се проведе парламентарен... Вижте още

Последни новини

Всички новини: днес | вчера
ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО
към 09.00 часа на 22.02.2019
СОФИЯ-ГРАД Прогноза за времето 1

Най-четени

Съдът отхвърли жалбите срещу спряната сделка за ЧЕЗ

21.02.19 в 18:08 Бизнес

Административният съд на София област отхвърли жалбите на "Инерком България" и на ЧЕЗ срещу решението на Комисията за защита на конкуренцията, свързано със спряната сделка за продажбата на българските активи на..

Нови възможности за малкия бизнес ще предоставят от БФБ

21.02.19 в 19:23 Бизнес

Нови възможности за малкия бизнес ще бъдат предоставени от Българската фондова борса, съобщи ръководителят ѝ Иван Такев на специална..

Уолстрийт реагира негативно на серия слаби икономически данни от САЩ

21.02.19 в 18:04 Бизнес

Пазарът на акциите на Уолстрийт се оцвети в червено в началото на търговия в четвъртък, следвайки серията слаби икономически данни от САЩ и..

Жън Джънфей, основател и главен изпълнителен директор на

5G технологията на Хуавей "не е атомна бомба", посочи основателят на китайския технологичен гигант

21.02.19 в 15:53 Бизнес

Главният изпълнителен директор на "Хуавей" (Huawei) Жън Чжънфей заяви в интервю за американската телевизия CBS в четвъртък, че 5G технологията на китайският гигант "не атомна бомба" и същевременно благодари на президента на САЩ Доналд Тръмп за "популяризирането" на неговата компания...

Студенти и преподаватели показват творби в изложба в Търговище

публикувано на 22.02.19 в 08:09

"Код визуално" е мотото на изложба, която ще бъде открита тази вечер в художествената галерия "Проф. Никола Маринов" в Търговище. Творбите са на студенти и преподаватели от Шуменския университет "Епископ..