Молебен за здраве отслужи иконом Кирил Попов в параклиса на БНР

Молебен с водосвет за благословение, здраве и успех на всички работещи в БНР и техните семейства отслужи иконом Кирил Попов от столичния храм „Света Неделя“. На днешния ден православната църква чества тримата светители Св. Василий Велики, Св...

публикувано на 30.01.19 в 15:19

Ni.Co, Jeremy?, Любо Киров, Миро и SoulBmoll спечелиха годишните награди на „БНР Топ 20“

Класацията за българска поп и рок музика на Българското национално радио – „БНР Топ 20“ раздаде за първи път годишните си награди на церемония в препълнения Sofia Live Club, в която се включиха всички изпълнители, оглавявали класацията през изминалите..

публикувано на 30.01.19 в 14:12
Директорът на БНР Бургас Кирил Костадинов.

БНР Бургас взе Голямата награда за пътна безопасност за 2018-а

БНР Бургас спечели Голямата награда за пътна безопасност за 2018 година на тържествена церемония в София. Отличието е в категория "Журналистически материали, публикации и предавания и медии, отразяващи проблемите на пътната безопасност"...

публикувано на 30.01.19 в 11:29
Призът за репортерите на „Хоризонт“ е за популяризиране на дейността на Комисията за защитата на личните данни и на правата на гражданите.

Репортерите от „Хоризонт“ с награда от Комисията за защита на личните данни

Репортерите на програма „Хоризонт“ получиха награда от Комисията за защита на личните данни за журналистически принос през 2018 г. Призът е за популяризиране на дейността на Комисията, правата на гражданите и тяхната неприкосновеност...

публикувано на 29.01.19 в 12:21
Академик Георги Минчев

Симфоничният оркестър на БНР почита с празничен концерт 80-годишнината на акад. Георги Минчев на 1 февруари в зала „България“

Симфоничният оркестър на БНР ще почете 80-годишнината на акад. Георги Минчев с празничен концерт на 1 февруари от 19.30 ч. в зала „България“. Под палката на главния диригент Марк Кадин ще прозвучат знаковите произведения на Минчев „Симфоничен пролог“..

публикувано на 29.01.19 в 12:10

Първите годишни награди на класацията за българска поп и рок музика „БНР Топ 20“

Класацията за българска поп и рок музика на Националното радио – "БНР Топ 20", ще раздаде за първи път годишните си награди. Церемонията с участието на изпълнителите, оглавявали класацията през изминалите 12 месеца от 2018 година, ще се състои в..

публикувано на 28.01.19 в 17:45
Генералният директор на БНР Александър Велев посреща председателя на парламента Цвета Караянчева на церемонията за годишните награди „Сирак Скитник“.

Симфоничният оркестър на БНР взе голямата награда „Сирак Скитник“ за 2018 г.

Симфоничният оркестър на БНР, който тази година отбелязва своята 70 годишнина, взе голямата награда „Сирак Скитник“ на общественото радио на тържествена церемония в Първо студио на БНР на 25 януари. Статуетката на Вежди Рашидов бе връчена на..

обновено на 26.01.19 в 13:22

Стратегия за развитие на обществените медии в цифровата ера ще създаде работна група с представители на БНР, БНТ и експерти

Българското национално радио и Българската национална телевизия ще сформират работна група, която да предложи проект на стратегия за развитие на обществените медии. Това обявиха генералните директори Александър Велев и Константин Каменаров на..

публикувано на 25.01.19 в 18:23
Генералните директори на БНР Александър Велев (вляво) и на БНТ Константин Каменаров по време на конференцията

Александър Велев: Диалогът за обществените медии е необходим

"Диалогът и говоренето за обществените медии е необходим, за да е ясно на обществото какво са те, какво са обществените медии, а и на нас като ръководители на медиите да ни е ясно какво очаква обществото от нас, за да отговаря на потребностите на..

обновено на 25.01.19 в 14:52

Италиански актьори и младежи от Столипиново на една сцена в Радио Пловдив

Съвместна театрална постановка „Аз Ние“ от италиански актьори, младежи от Столипиново и студентите от Учебния театър на Пловдивски университет - “Клас 12 + 3” с ръководител проф. д-р Александър Илиев, ще бъде представена пред..

публикувано на 24.01.19 в 10:58