Премиера на "Разговори със Светлозар Игов" в Първо студио на Радио Пловдив

Книгата на професор Антония Велкова-Гайдаржиева "Разговори със Светлозар Игов" ще бъде представена в Първо студио на Радио Пловдив на 12 декември от 17.30 часа. Книгата съдържа обширна анкета с един от най-изтъкнатите литературоведи и литературни..

публикувано на 11.12.17 в 11:45

Коледна магия и звукови колаборации за 44-ия рожден ден на Радио Благоевград

Феерия от музика завладя Голямото концертно студио на Радио Благоевград. Концертът "Предколедно с Радио Благоевград и приятели" бе посветен както на предстоящите коледни и новогодишни празници, така и на 44-тия рожден ден на Радиото на Югозапада...

публикувано на 11.12.17 в 10:52

Радио Варна празнува с пъстра и празнична "Съботна трапеза" - традицията продължава

На 25-т годишния си юбилей предаването на Радио Варна „Съботна трапеза“ събра изпълнители и гости, за да покаже, че една традиция остава жива, когато има кой да подържа огъня. И както повелява традицията посрещнахме гостите с питка, мед и шарена сол,..

публикувано на 09.12.17 в 18:10

Слушай новините по всяко време на БНР Play

Всички емисии новини на Българското национално радио вече са на разположение за слушане в новата платформа на медията БНР Play . Записи от новините на всеки час от ефира на програма "Хоризонт", спорт и прогнозата за времето са достъпни от всяко..

публикувано на 08.12.17 в 14:11

Премиера на "Любовта на разведената жена" в Културния център на Радио Пловдив

Събка Дякова-Чехович ще представи втората си книга "Любовта на разведената жена" в Културния център на Радио Пловдив на 07 декември от 18 часа. Изданието е на "Жанет 45". Това е изповед за любовта, за брака, за мечтите и рухването им, за кухнята и..

публикувано на 06.12.17 в 12:00

Радио Варна връчи своя награда в националния литературен конкурс "Атанас Липчев"

Наградите от националния литературен конкурс за кратък разказ „Атанас Липчев” бяха връчени тази вечер в Арт салона на Радио Варна. Темата на конкурса беше: "... Закъде сме без вяра, тя ни е пъпната връв, тя е коренището, забило яко корени в..

публикувано на 04.12.17 в 21:10

Книга за съвременния подход към здравето бе представена в Радио Варна

Инес Субашка представи в Арт салона на Радио Варна книгата си "Кажи не на глада. Възстанови метаболизма си". Инес Субашка е кондиционен треньор, експерт по здравословно хранене. Тя помага на много хора, не само учейки ги как да влязат във форма,..

публикувано на 03.12.17 в 15:30

Млади таланти се изявиха в Арт салона на Радио Варна

Таланти от две музикални школи във Варна изнесоха концерт в Арт салона на Радио Варна. С класическа музика се представиха възпитаниците на музикална школа "Ритъм и звук" с ръководител Наталия Стойнева. Включиха се и учениците на музикалния педагог Мила..

публикувано на 02.12.17 в 21:05

Благотворителна изложба откри коледния сезон в Радио Варна

Експериментална фотография показва в Арт салона на Радио Варна благотворителната изложба „Моето сърце”. Картините на младата авторка Деница Кармен преоткриват красотата и многообразието на цветовете, те са експлозия от положителна енергия и светлина...

публикувано на 02.12.17 в 14:30

Кореспондентът на БНР в Добрич Мая Щърбанова спечели наградата "Валя Крушкина – журналистика за хората" в категория "Радио"

Кореспондентът на Българското национално радио в Добрич Мая Щърбанова спечели наградата „Валя Крушкина - журналистика за хората“ в категория „Радио“. Отличието е за три репортажа, излъчени в предаването „Хоризонт за вас“ през лятото на 2017 г. С тях Мая..

публикувано на 01.12.17 в 13:53