Арт салонът на Радио Варна посрещна Великден с изложба иконопис и дърворезба

И съвременен зограф може да сътвори святост в творбите, ако над него е Божията промисъл. Това доказва със своите икони и стенописи иконописецът от Добрич Росен Великов. Самостоятелната му изложба е посветена на Великденските празници и е организирана от..

публикувано на 21.04.14 в 11:22

Радио Пловдив среща Великден по традиция с Празник на народния музикант

И тази година на втория ден на Великден ще се проведе традиционният празник на народния музикант, организиран от Радио Пловдив.  За почиталите на българската народна музика, на автентичния роден фолклор, ще свирят и пеят изпълнителите от оркестър „Родопи”..

публикувано на 19.04.14 в 06:32

Силви Вартан ще се срещне с българските медии в БНР

В рамките на своята инициатива да представя ексклузивно световни звезди пред българските медии, БНР организира на 23-ти април от 11:00 ч. среща със Силви Вартан. Световноизвестната френска певица ще поздрави българската публика с грандиозен Великденски..

публикувано на 17.04.14 в 14:50

Предпразнична среща-беседа за Възкресение Христово в Концертното студио на Радио Варна

На Велика сряда в Концертното студио на Радио Варна се проведе среща- беседа с Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, посветена на предстоящия най-голям християнски празник – Възкресение Христово. Митрополит Йоан..

публикувано на 17.04.14 в 12:12

Горещо аплодират Радиодецата на БНР на Фестивал на изкуствата във Франция

Със ставане на крака и продължителни аплодисменти беше посрещната песента "Езикът на животните" в изпълнение на Радиодецата на БНР от всички участници в Седмия международен фестивал на изкуствата в град Лош, Франция. Мелодията, която представителите на 10..

публикувано на 17.04.14 в 11:05

Великден в Първо студио на Радио Пловдив

One ballad night, така се нарича Великденският концерт на джаз певеца Петър Салчев. Началото му е на 22-ви април от 19.00 часа в Първо студио на Радио Пловдив. "Няколко мига светло съпреживяване. Откраднато време, в което да чуем душите си". Така..

публикувано на 17.04.14 в 10:06

Екип на Радио Благоевград дари книги на Дом за стари хора в град Гоце Делчев

На Велики вторник от Страстната седмица, екип на Радио Благоевград посети Дома за стари хора в град Гоце Делчев, за да дари книги на обитателите му. Дарението е част от кампанията на Радио Благоевград "Дари книга - те искат да четат", чрез която вече..

публикувано на 16.04.14 в 11:53

Арт салонът на Радио Благоевград представя изложба живопис на Светлин Абаджиев

На Велики понеделник от Страстната седмица в Арт салона на Радио Благоевград  се откри изложба живопис на благоевградския художник Светлин Абаджиев. Арт салонът на Радио Благоевград ще посрещне Великден с неговите произведения, характерни с наситените и..

публикувано на 15.04.14 в 17:25

Деца ще пеят „Филмите на детството“ в БНР

Любими песнички от филмите на детството ще представи Българското националното радио на 17-и април 2014 г. в Първо студио от 18 часа. „Музикална къща БНР“ ще ни представи концерта „Филмите на детството“ с участието на Биг бенда на БНР с диригент Антони..

обновено на 15.04.14 в 11:41

Сборникът "Златоструй" ще бъде представен в Радио Шумен

Сборникът  “Златоструй” , който по традиция вмества в себе си поетически, прозаически и научните текстове на автори от Шумен и региона, ще бъде представен пред публика в Културния радиосалон студио 3 на Радио Шумен. Подборът на текстовете и авторите е..

публикувано на 14.04.14 в 15:31