Акценти в програмите на БНР

Очаквайте на 27 март в програмите на Българското национално радио:

Радио Благоевград

Как гласува Югозападът? След 06.00 часа в предаването "Утро с Радио Благоевград".

Радио Бургас

Първи коментари на политиците след изборите очаквайте в сутрешния блок, след новините в 08.00 часа.

Радио Варна

Има ли разминаване в очакванията на гласоподаватели и избранници? Очаквайте водачите на листи във варненски многомандатен район и гласът на хората, които дадоха доверието си за тях. Очаквайте ги в следобедната програма "На светло".

Радио Видин

Как премина изборният ден в Северозапада? В "Посоките на делника" след 09.00 часа очаквайте интервюта, коментари и анализи на резултатите от изборите за народни представители.

Радио Пловдив

Очаквайте интервюта, коментари и анализи за резултатите от парламентрания вот в информационните програми "Точно днес" и "Ден след ден" от 6.00 до 10.00 и от 13.00 до 17.00 часа.

Радио София

Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции предвижда проект за аква парк в кв. Чепинци. По предварителна информация става дума за терен на около 350 000 кв. м., в който има източник на топла минерална вода с доказани лечебни свойства. Имотът предлага възможност за строителство на аквапаркa, инженерна инфраструктура, озеленяване, рекреационно заведение или друг тип инвестиция. Подробности в предаването " Радиокафе".

Радио Стара Загора

В предаването „Репортер“ на 27 март от 06.00 до 10.00 часа ще чуете интервюта, коментари и анализи за резултатите от изборния вот. Ще участват водачи на листи от региона и независимият кандидат от 27-ми Старозагорски избирателен район Иван Матев.

Радио Шумен

В деня след парламентарните избори в предаването "Оттука започва денят" ще чуете най-интересното от изборния ден в Североизточна България. С какви настроения шуменци започват новата седмица, изненада или очаквани са известните до този момент резултати от парламентарния вот, е темата на репортажа от деня, който ще чуете след 09.00 часа.

Програма "Хоризонт"

Темата на "Хоризонт до обед" е медии и избори Гост на предаването Мария Стоянова, председател на СЕМ.

Програма "Христо Ботев"

Първи международен театрален фестивал в България.

Във „Време и половина“ от 14.00 часа в помощ на реализацията на студентите-театрали. Събеседници: Мирена Керезова, Мила Люцканова, Никея Петрова, Йоанна Темелкова.