Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Празник „Деца като цветя“ за Цветница организира Радио София

Деца със специфични образователни нужди посрещнаха Цветница в Българското национално радио. Малчуганите от Център „Логос АБВ“ гостуваха в рамките на инициативата на Радио София.

Детското парти започна точно в 12:00 ч. във фоайето на БНР с весело магическо шоу, представено от професионален фокусник. Програмата продължи с рисуване на лице за всяко дете. За днешния празник заработи и специално арт-ателие, в което децата оцветяваха красиви триизмерни цветя, които залепиха на постер, който подариха на домакините от Радио София.

Директорът на Радио София Митко Димитров пожела на малките гости да продължават да следват мечтите си и да останат винаги цветни, пазейки спомена от днешния празник.

Инициативата на Радио София  „Деца като цветя” е израз на позицията на Българското национално радио, като социално отговорна медия, да бъде припомнена важната роля на медиите за формиране на позитивна нагласа към случващото се около нас  и да бъде излъчено посланието: „Всяко дете заслужава внимание, обич и грижа!“.

Партньори на инициативата са парти агенция „Малчуган – Великан“ и „Нестле – детско хранене“.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия