Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радио Благоевград отбелязва 41 години в ефир

На 11 декември Радио Благоевград празнува своя 41-ви рожден ден. Десетките обаждания на слушателите с поздрави и благопожелания са високата оценка за професионализма на работещите в Радиото на Югозапада, за любовта и вдъхновението, които влагат в своята работа.

"Възхищавам се на амбицията Ви, както и на умението да напипвате пулса на региона, с който всички ние сме свързани. Най-ценното Ви качество е да търсите и да намирате близостта със слушателите, а това говори за професионализма Ви, който успяхте да наложите като запазена марка. Радио Благоевград не е просто гласът на Югозапада, но и глас на гражданите, които имат собствен поглед към темите на деня. Празникът Ви е повод да изтъкнем безспорния Ви принос и новаторство в културния и обществен живот на област Благоевград. Българската журналистика, образователна система и култура на Република България се нуждаят от творци с добродетели и воля като Вас!" - това пише в поздравителния адрес на Областен управител на област с административен център Благоевград Бисер Михайлов.

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов се обръща към работещите в Радио Благоевград с думите: "За поредна година Радио Благоевград отбелязва своя празник! Празник, който всяка година става по-голям, не заради годините, които се трупат, а заради броя на Вашите слушатели, които се увеличават с всяка изминала година! Пожелавам Ви да продължите и занапред да представяте истината, да продължите да развивате своя безспорен професионализъм, точност, коректност и истинност и да бъдете наш приятел, но и коректив!"

През всичките години в ефир, Радио Благоевград категорично и убедително затвърждава успеха на обществените формати. Това се постига с активнат и обективна позиция по горещите теми на деня, с реализирането на собствени културни и общественозначими акции, с лидерските позиции в динамичната медийна среда. Радиото на Югозапада е наложило и продължава да поддържа  еталоните на професионална журналистика с ярко индивидуално присъствие, като все повече увеличава доверието към себе си и убедително държи най-високата точка в рейтинга в областта. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!