Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Новият управленски екип на БНР ще бъде представен днес

Снимка: Ивайло Михайлов

Новият управленски екип на Българското национално радио ще бъде представен официално днес. На събитието са поканени депутати от парламентарната комисия по културата и медиите, СЕМ, Министерството на образованието, както и представители на Столичния инспекторат по образование и Столичната община.

В 17.30 часа във фоайето пред Първо студио на Радиото генералният директор Александър Велев ще представи Управителния съвет и новите директори на програми.

От днес започва мандатът на новия Управителен съвет на БНР. Виктор Серафимов, Екатерина Борисова, доц. Момчил Георгиев и Свилена Симеонова са членовете му, които Съветът за електронни медии одобри по предложение на генералния директор. От началото на юли в длъжност встъпиха Мартин Минков като програмен директор, Валери Ценков като директор "Мултимедийни програми" и Антон Митов като директор на "Архивния фонд". Васил Велев и Светослав Костов вече оглавяват програмите "Хоризонт" и Радио София от началото на мандата на Александър Велев.

В рамките на събитието ще бъде открита и благотворителна изложба на ученици от столичното 143-то училище "Георги Бенковски", на която БНР е домакин. С продажбите на картини малките художници ще подкрепят кампанията "Повече българчета за България".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!