Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Голямото концертно студио на Радио Благоевград - сцена за изява на децата от школите по пиано, китара, балет и литературно творчество

Пред пълна зала с родители, приятели, гости, на сцената в Голямото концертно студио на Радио Благоевград, децата от школите по пиано, китара, балет и литературно творчество показаха наученото през учебната година.

В годишния концерт се изявиха възпитаниците на Центъра за личностно и творческо развитие на децата в Благоевград от школата по пиано с преподавател Златка Таскова-Стойчева, школата по пиано с преподавател Анита Богданова, школата по китара с преподавател Михаил Златанов и школата по литературно творчество с преподавател Соня Кацарска и школата по балет с преподавател Красимира Митова.

Снимка

Музика, танци и слово се вплетоха в оригинален спектакъл, сценарият за който бяха подготвили талантите от школата по литературно творчество.

Концертът е в рамките на проекта на Радио Благоевград "Инвестирай в младостта". Давайки професионална сцена за изява на младите таланти, Радио Благоевград изпълнява обществената си роля да бъде в подкрепа и да поощрява духовните занимания на подрастващите.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия