Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радио Благоевград с "открито" предаване на Аква парка

За пореден път Радио Благоевград предложи иновативно събитие в културния живот на Благоевград като покани слушатели, приятели, колеги на Аква Парка на "изнесено" предаване с много музика, гост-изпълнители, игри с награди и танци. 

Мнозина дойдоха край басейна в благоевградския Аква парк. Музикалните редактори на Радиото на Югозапада представиха своите музикални предавания и предложиха по две песни, характерни за формата им. Звучаха БГ поп, джаз, балади, модерен поглед на фолклор и класика, най-големите хитове в световните класации. 

Гост изпълнители бяха очарователната млада музикална надежда Мина Сучева и носителят на наградата на радиослушателите от "Пирин фолк" в Сандански Ивайло Герасимов. 

Мина представи своята първа авторска песен "Остава", като публиката я чу на два езика - български и френски. Мина сподели, че следващата й стъпка ще бъде дует, но не издаде с кого. 

Ивайло Герасимов завъртя танцуващите в ритъма на латиното с песента "Падаща звезда". Той представи дебютно новата си песен "Моята дъщеря". 

Публиката имаше възможност да се включи в предизвикателствата към нея - въпроси, свързани с Радиото, караоке и демонстриране на танцувални умения.

Събитието имаше за цел да "покаже" Радиото, да създаде възможност за общуване очи в очи на слушатели и радиоводещи.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия