Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радио Благоевград с Годишна награда за пътна безопасност

Радио Благоевград е сред победителите в Седмите Годишни награди за пътна безопасност, които се  присъждат от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи, Българския червен кръст, Съюза на българските автомобилисти. 

Радиото на Югозапада е отличено в категорията  “Журналистически материали, публикации в пресата, журналисти, предавания и медии, отразяващи проблемите на пътната безопасност“, като престижното първо място получи журналистът Иван Лазов. Наградата му бе връчена от министъра на регионалното развитие Николай Нанков. На церемонията в солицата присъстваха заместник-председателят на Народното събрание Валери Жаблянов, Халил Летифов, председател на Парламентарната комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения,  заместник-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов. 

С престижната награда, която се връчва за реализираните инициативи в областта на пътната безопасност, добрите практики, повишаване културата на пътя и предотвратяване на пътно-транспортните произшествия, Радио Благоевград още веднъж доказа значимостта на обществената медия.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!