Слушай „Вход свободен“ и спечели книга за Коледа от Радио Пловдив

"Четяща Коледа" по Радио Пловдив

На 25, 26 и 27 декември раздаваме книги и още коледни изненади!

"Четяща Коледа" е празничният ни подарък за всички слушателите на Радио Пловдив.

Всеки един от вас може да спечели книга за празниците, като слуша новото предаване „Вход свободен“, което се излъчва всеки делничен ден след новините в 12.00 до 14 часа.

Водещите на „Вход сбододен“ Дора Башакова и Дарина Иванова ще раздават много коледни подаръци. Освен книгите, осигурени от нашите приятели, пловдивските издателства „Хермес“ и „Жанет 45“, ще има още лакомства с коледен аромат и много други изненади.

Разбира се, приоритетът ще е за децата! Затова и по-голямата част от книгите са за тях – български коледни стихотворения, приказки от Италия, Франция и Украйна, и още щастливи коледни истории.

За техните родители, баби и дядовци ще има коледни разкази от Деян Енев, прекрасни текстове от Геори Господинов  и още два романа на Джейн Хейл - „Коледни пожелания и бисквитени целувки“ и „Винаги ще има Коледа“.

Участвайте в нашата „Четяща Коледа“, подаръците ще раздадем на 25, 26 и 27 декември в предаването „Вход свободен“. Как да спечелите ще узнаете също в минутите на новото ни предаване, затова не пропускайте да сте на частотата на Радио Пловдив всеки делник по обед!

Очаквайте още информация в ефир и на сайта ни след 17 декември J