Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 45 талантливи деца получиха награди в конкурса на Радио Благоевград "Звезди в Радиото"

Музикалният конкурс, организиран за девети път от Радио Благоевград и Национална хуманитарна гимназия "Св. Кирил и Методий" с подкрепата на Регионално управление на образованието – Благоевград, и тази година събра на една сцена талантите на ученици в V-ти, VI-ти и VII-ми клас, състезавали се в разделите „Фолклор“, „Популярна музика“ и „Инструменталисти“. 

Класираните на първо място в раздели „Популярна музика” и „Фолклор” получиха диплом и статуетка, както и професионален звукозапис в Музикално-продуцентския комплекс на Радио Благоевград на песен, продуцирана от Радиото, а класираните на първо място в раздел „Инструменталисти” - диплом и статуетка, заедно с професионален звукозапис в Музикално-продуцентския комплекс на Радио Благоевград. За отлично представяне много деца получиха специални награди от Община Благоевград, НХГ "Св.Св.Кирил и Методий" - Благоевград, Регионалното управление на образованието, Синдикат на българските учители - Благоевград, КНСБ - Благоевград. 

Пред зрителите в препълненото Голямо концертно студио на Радио Благоевград младите таланти отново доказаха със своите изпълнения, че - както подчертаха и членовете на журито - в една изключителна конкуренция са достойни и за отличията си, и за любовта на публиката.





БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия