Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мария Гроздева и Орлин Павлов - лица на кампанията на БНР „Избери живота“

2
Световната шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева на откриването на националната кампания на БНР „Избери живота“ срещу наркотиците.
Снимка: Ани Петрова

Световната шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева и актьорът Орлин Павлов станаха лица на националната кампания на БНР „Избери живота“ срещу употребата и разпространението на наркотици.

Кампанията ще продължи 8 месеца като партньори на общественото радио в борбата срещу зависимостите на рисковите групи младежи са Министерство на здравеопазването, Министерство на образованието и науката, Министерство на вътрешните работи, Държавна агенция за закрила на детето, Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“.

Кампанията стартира на 9 май с двучасова дискусия в ефира на „Хоризонт“.

Зад нея застана още Владимир Ампов – Графа, който дари и сигналното парче на кампанията.

Артистите ще участват на живо и на Радио парк фест на 14,15, и 16 юни като тази година парк фестът ще е под мотото „Избери живота“.

През целия 8-месечен период темата на кампанията ще присъства в ефира на много от предаванията на БНР – „Хоризонт да обед“, „12+3“, „Преди всички“, с повторения в „Нощен Хоризонт“, в „Нашият ден“ на програма „Христо Ботев“.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия