Кинг Аишоба идва с цялата си група за концерт на 10 септември по покана на радиофестивала „Аларма Пънк Джаз“ на БНР

Легендарният Кинг Аишоба идва в София с цялата си група за концерт на 10 септември от 21 ч. в Първо студио на БНР. Бардът-шаман от Гана и музикантите му Аюуне Суле, Франсис Аямга, Адонтанга Апорее и Абоба Азуре пристигат по покана на..

публикувано на 03.09.18 в 14:18
Лидия Лънч, снимана от Jasmin

Заради деня на национален траур БНР отлага концерта на Лидия Лънч за 28 август, вторник

Заради деня на национален траур БНР отлага концерта на американската легенда Лидия Лънч , организиран от радиофестивала "Аларма Пънк Джаз", от 27 август, понеделник, за 28 август, вторник, от 21.30 ч. в Първо студио на националното радио. Билетите ще..

обновено на 28.08.18 в 17:07
Станислава Пирчева

Станислава Пирчева се завръща в ефира на БНР след успешна операция в Германия

След новините в полунощ на 24 срещу 25 август отново ще звучи гласът на Станислава Пирчева. Журналистката от Програма „Хоризонт“ на БНР се връща на работа след успешна операция, при която ѝ бе отстранен 4-сантиметров мозъчен тумор.  Последното..

публикувано на 23.08.18 в 14:24

Генералният директор на БНР Александър Велев постигна съгласие с Венеция Караманова

Генералният директор на БНР Александър Велев постигна съгласие с диригентката на Детския радиохор Венеция Караманова и група от родителите на среща, която се проведе днес в сградата на Националното радио. Детски лагер ще има, г-жа Караманова ще..

обновено на 22.08.18 в 19:05

Организира се обща среща между двете диригентки на Радиохора, родители, хористи и „Музикална къща“

След серия от проведени срещи днес на новия диригент на Детския радиохор Теодора Димитрова с родители на хористи бе взето решение за обща среща между родители, деца, двете диригентки - Венеция Караманова и Теодора Димитрова, и „Музикална къща“ на БНР...

публикувано на 21.08.18 в 18:29
Диригентът на Детския радиохор на БНР Теодора Димитрова

Теодора Димитрова кани на разговор хористите от Детския радиохор на БНР

Диригентът на Детския радиохор на БНР Теодора Димитрова кани на среща действащите хористи от Детския радиохор на БНР, участвали в протестите пред сградата на националното радио на 20 август. Г-жа Димитрова ще очаква радиодецата в зала „Орфей“..

обновено на 21.08.18 в 14:04

Покана към родители на настоящи хористи на Дeтския радиохор на БНР

Във връзка с организирането и провеждането на творческата подготовка на Детския радиохор на БНР в с. Кранево между 26.08 и 05.09.2018 г., родители на действащи в момента хористи имат възможност да се срещнат с диригента на хора Теодора Димитрова днес,..

публикувано на 21.08.18 в 12:05

Детският радиохор на БНР заминава на творческа подготовка в Кранево

На традиционна лятна творческа подготовка заминава Детският радиохор на БНР в Кранево от 26 август до 5 септември. Ръководството на БНР командирова свои служители, както лекар и социален работник, които ще се грижат творческата подготовка на..

публикувано на 20.08.18 в 16:54
Детският радиохор е част от Българското национално радио и се администрира и финансира от него.

Диригентът Венеция Караманова отказа да сключи нов договор с БНР

След като отхвърли предложението да бъде почетен диригент на Детския хор на БНР, днес Венеция Караманова отказа да подпише и нов граждански договор с БНР. Договорът, който бе предложен на г-жа Караманова, включваше подготовка на няколко..

публикувано на 17.08.18 в 18:34
Нечестивото трио Big Sexy Noise на Лидия Лънч закрива летния сезон на

"Нечестивото трио" "Big Sexy Noise" закрива летния сезон на "Аларма Пънк Джаз" в Първо студио на БНР

Big Sexy Noise, известни като „нечестивото трио“, ще закрият на 27 август, понеделник, в Първо студио на БНР летния сезон на радиофестивала „Аларма Пънк Джаз“. На сцената в 21.30 ч. ще излязат легендите Лидия Лънч (вокали), Джеймс Джонстън (китари) и Йън..

публикувано на 16.08.18 в 12:10