Днес е последният ден от първия етап на проекта "Училище за радио"

Днес е последният, четвърти ден от първия етап на проекта "Училище за радио“, който Българското национално радио реализира съвместно с Медийната академия на Европейския съюз за радио и телевизия. 11 журналисти и редактори от БНР се обучават как..

публикувано на 21.02.14 в 11:28

Днес е третият ден от проекта "Училище за радио"

Днес е третият ден от проекта "Училище за радио", който БНР реализира съвместно с Медийната академия на Европейския съюз за радио и телевизия. 11 журналисти и редактори от радиото се обучават как най-ефективно да предадат професионалните си умения на..

публикувано на 20.02.14 в 10:59

БНР откри училище за радио

Българското национално радио стартира проекта "Училище за радио" съвместно с Медийната академия на Европейския съюз за радио и телевизия (ЕBU). Първият етап на обучението е 4-дневен семинар. През това време 11 опитни и активни журналисти и редактори от..

публикувано на 19.02.14 в 10:27

Премиера на книгата на Краси Алексиева "Пътят на художниците" в Радио Пловдив

Премиерата на новата книга на Красимира Алексиева "Пътят на художниците" ще се състои в Културния център на Радио Пловдив на 18 февруари - вторник от 18 часа. Книгата, издание на ИК "Ракурси", ще бъде представена от литературния историк доц. Владимир..

публикувано на 17.02.14 в 10:36

В ефира на "Хоризонт" стартира студентско предаване "Нощен екипаж"

Датата е 14 февруари, ден посветен на виното и любовта, наситен с много емоции и трепети. Ден, в който студентите на стаж в Музикална редакция на програма „Хоризонт“ избраха да стартират своето предаване, озаглавено „Нощен екипаж“. За първи път..

публикувано на 14.02.14 в 13:49

Радио София награди победителите в "Ритъмът на любовта"

Рени Иванова, Радостин Христов, Яница Маринова, Орлин Миланов и Румен Янев са победителите в кампанията на Радио София "Ритъмът на любовта". Техните снимки, стихове и спомени за любовта бяха подкрепени от най-много потребители, които гласуваха на..

публикувано на 14.02.14 в 12:11

БНР с арт инсталация пред НДК за Световния ден на радиото

И тази година, за втори път, отбелязваме Световния ден на радиото - 13-и февруари, по предложение на ЮНЕСКО и с одобрението на Генералната асамблея на ООН. Българското национално радио отбелязва Световния ден на радиото с арт инсталация,..

публикувано на 13.02.14 в 14:26

Любов и театър в ефира на БНР за 14-и февруари

Българското национално радио е подготвило много интересни изненади за слушателите си по повод 14-и февруари – Деня на влюбените и виното. Слушаме и гледаме „Нощен Хоризонт“ с гости актьорите Гергана Данданова и Юлиян Малинов . Приказна нощ очаква..

публикувано на 11.02.14 в 16:49

Мишо Гръблев представя книгата си "Как да стана радиоводещ" в Първо студио на Радио Пловдив

Премиерата на дебютната книга "Как да стана радиоводещ" на колегата от Радио Пловдив Мишо Гръблев е в сряда, 12-и февруари, от 18.30 часа в Първо студио на Радио Пловдив. Книгата ще представи Велин Станев. "Как да стана радиоводещ" събира ежедневния опит..

публикувано на 10.02.14 в 17:20
Симон Трпчески

Радиосимфониците свирят Чайковски и Рахманинов под палката на Емил Табаков

Творчеството на два колоса в руската класическа музика – Чайковски и Рахманинов, ще представят в петъчния си концерт Радиосмифониците пред софийската публика. Под палката на Емил Такабов на 7-и февруари от 19:00 ч. в зала "България" ще прозвучат Концерт за..

публикувано на 05.02.14 в 12:54