"Tall Ships Regatta" в Арт салона на Радио Варна

Петнадесет варненски фотографи представиха свои снимки от международна регата Tall Ships - 2010 в Арт салона на Радио Варна. Фотоизложбата е част от събитията, посветени на тазгодишното издание на регатата, чийто домакин е Варна. В експозицията със..

публикувано на 24.04.14 в 15:01

Симеон Едуард с първа награда от "Златна пролет" 2014

Симеон Едуард, с авторската си песен In the light , е носителят на първата награда от тазгодишното издание на конкурса за нова поп и рок музика на Българското национално радио – "Златна пролет". Галавечерта по връчването на наградите на 23-ти април..

публикувано на 24.04.14 в 13:18

В Радио Благоевград бе открита фитнес зала

С нова придобивка Радио Благоевград посрещна Великденските празници. Ръководени от идеята, че здравият дух е в здравото тяло, служителите на медията вече имат на разположение фитнес зала, в която ще могат да се зареждат с нов ентусиазъм и енергия, за да..

публикувано на 24.04.14 в 11:21

Радио Бургас зарадва с книги малчуганите от дом "Ронкали"

На Световния ден на книгата и авторското право - 23 април, Радио Бургас дари книги на Центъра за настаняване на деца в риск от семеен тип „Ронкали“. Детска класика и нашумели нови заглавия от българската и световна литература получиха децата...

публикувано на 23.04.14 в 17:17

МЕЖДУНАРОДНА МЕЙЛ-АРТ ИЗЛОЖБА "ОГЪН, ЗЕМЯ, ВОДА" ІІ ЧАСТ ГОСТУВА В РАДИО ШУМЕН

Представителна изложба с творби на 50 художници ще бъде изложена в артпространството на Радио Шумен. В експозицията са включени творби на автори от Армения, Австрия, Бразилия, Хърватска, Египет, Естония, Германия, Франция, Унгария, Италия, Индия, Мароко,..

публикувано на 23.04.14 в 09:58

Участници в изборите за ЕП подписаха споразумение с БНР за отразяване на предизборната кампания

В Българското национално радио бе подписано Споразумение за отразяване на предизборната кампания за избиране на членове на Европейския парламент от Република България с партиите, коалициите и инициативните комитети, регистрирани за участие в изборите...

публикувано на 22.04.14 в 15:16

Арт салонът на Радио Варна посрещна Великден с изложба иконопис и дърворезба

И съвременен зограф може да сътвори святост в творбите, ако над него е Божията промисъл. Това доказва със своите икони и стенописи иконописецът от Добрич Росен Великов. Самостоятелната му изложба е посветена на Великденските празници и е организирана от..

публикувано на 21.04.14 в 11:22

Радио Пловдив среща Великден по традиция с Празник на народния музикант

И тази година на втория ден на Великден ще се проведе традиционният празник на народния музикант, организиран от Радио Пловдив.  За почиталите на българската народна музика, на автентичния роден фолклор, ще свирят и пеят изпълнителите от оркестър „Родопи”..

публикувано на 19.04.14 в 06:32

Силви Вартан ще се срещне с българските медии в БНР

В рамките на своята инициатива да представя ексклузивно световни звезди пред българските медии, БНР организира на 23-ти април от 11:00 ч. среща със Силви Вартан. Световноизвестната френска певица ще поздрави българската публика с грандиозен Великденски..

публикувано на 17.04.14 в 14:50

Предпразнична среща-беседа за Възкресение Христово в Концертното студио на Радио Варна

На Велика сряда в Концертното студио на Радио Варна се проведе среща- беседа с Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, посветена на предстоящия най-голям християнски празник – Възкресение Христово. Митрополит Йоан..

публикувано на 17.04.14 в 12:12