Дядо Коледа посети Радио Благоевград

Добрият белобрад старец не подмина и Радио Благоевград. Очакваният с радост от всички деца Дядо Коледа раздаде подаръци в Голямото концертно студио на Радио Благоевград.  Весело настроение в очакване на Дядо Коледа създадоха Вокална група "Кристалчета"..

публикувано на 26.12.14 в 22:22
Отец Сава

Водосвет за здраве и благоденствие в БНР

Водосвет за здраве и благоденствие беше извършен в навечерието на Рождество Христово в 10-и студиен комплекс на програма "Хоризонт".  Отец Сава  от Параклиса на Богословския факултет на Софийския университет пожела на всички: Братя и сестри, това, което..

публикувано на 23.12.14 в 12:34
Валери Младенов

Валери Младенов от Радио Благоевград е носител на приза Спортен журналист на годината на Благоевград

Колегата Валери Младенов е носител на Наградата на името на Йордан Костадинов и Малин Христов за спортен журналист на годината. Наградата му беше връчена на тържествената церемония  "Спортист на годината на Благоевград" в зала "Скаптопара" в Благоевград...

публикувано на 19.12.14 в 17:15

БНР представи песента "Нашето радио"

В Българското национално радио официално беше представена песента "Нашето радио", специално написана в чест на 80-годишнината на обществената медия. Автор на музиката е композиторът Стефан Димитров, който е директор на националната програма за култура..

публикувано на 18.12.14 в 15:06

„Омайниче”-та огласят с коледни песни Първо студио на Радио Пловдив

Коледен Концерт на детска вокална Формация "Омайниче"ще се състои в събота, 20 декември, от 18 часа в Първо студио на Радио Пловдив. С много настроение и артистично изпълнение певците от вокалната група ще изпеят популярни коледни и нови песни...

публикувано на 18.12.14 в 11:16

БНР показва най-дългата коледна картичка

Българското национално радио показва най-дългата коледна картичка, която е кандидат за книгата на рекордите „Гинес“.   Идеята и изработката й са дело на ученици от 143 ОУ „Георги Бенковски“, град София. Стотици детски невероятно красиви рисунки са..

публикувано на 18.12.14 в 09:44

БНР показва „Радиото и комуникациите в 21 век - мостове към бъдещето“

84 отличени творби на 73-ма автори от Арт проекта на БНР „Радиото и комуникациите в 21 век – мостове към бъдещето“ от вчера са изложени и могат да бъдат видяни в Мраморното фоайе на Българското национално радио. Експозицията ще продължи до края на..

публикувано на 16.12.14 в 13:23

Коледна изложба в Културния център на Радио Пловдив

Коледна изложба на представителството на СБХ – Пазарджик с участието на шестима автори,  трима от които членове и на Пловдивското дружество, ще бъде представена в Културния център на Радио Пловдив. Откриването на изложбата ще бъде на 16 декември от 18..

публикувано на 15.12.14 в 16:49

БНР с нов Колективен трудов договор

Генералният директор на БНР Радослав Янкулов и синдикалните организации в обществената медия подписаха двугодишен Колективен трудов договор (КТД). Той регламентира трудовите и осигурителни отношения в БНР, както и социални въпроси, като отчита..

публикувано на 15.12.14 в 16:17

Весел празник с песни и подаръци от радиодецата за Обединено детско заведение 59

Вокална група „Радиодеца“ зарадва малчуганите от столичното ОДЗ „Елхица“ и с песните си им показа, че Коледа не е само подаръци. Посещението на малките изпълнители от Българското национално радио, част от инициативата „Деца пеят за деца“, е..

публикувано на 11.12.14 в 15:56