Класиране на участниците в Седмия конкурс за млади таланти „ЗВЕЗДИ В РАДИОТО - 2017”

ПОБЕДИТЕЛИ В КОНКУРСА: РАЗДЕЛ „ФОЛКЛОР” : ДАНИЕЛА  ГЕОРГИЕВА ГЕОРГИЕВА – гр. Гоце Делчев РАЗДЕЛ „ПОПУЛЯРНА МУЗИКА” : АЛЕКСАНДРИНА  ЮЛИЯНОВА МЕХАНДЖИЙСКА – гр. Благоевград РАЗДЕЛ „ИНСТРУМЕНТАЛИСТИ” : МЕТОДИ  ПЛАМЕНОВ МЕТОДИЕВ - ТАМБУРА –..

публикувано на 06.04.17 в 11:21

Стартира второто издание на конкурса на Радио Благоевград "Зелено, цветно, чисто"

За втора поредна година Радио Благоевград в партньорство с Община Благоевград, а от тази година и с БНТ2-Благоевград, обявяват конкурса "Зелено, цветно, чисто" за най-красиво оформена градинка, междублоково пространство, тераса или фасада в община..

публикувано на 05.04.17 в 09:44

Репортери от младежкото предаване „Тийн зона“ на Радио Благоевград с 6 награди от Петия национален ученически журналистически конкурс „Григор Попов“

5 индивидуални и 1 екипна награда в раздел „Радиожурналистика“ спечелиха младите журналисти от  Детското журналистическо студио с ръководител Красимира Александрова към ЦПЛР – Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград от Петия..

публикувано на 03.04.17 в 19:35

Конкурсът на Радио Благоевград "Звезди в Радиото" отново привлече десетки талантливи деца от Югозапада

Над 70 деца участваха в седмото издание на конкурса „Звезди в Радиото“ – 2017, който се проведе тази събота и неделя в Голямото концертно студио на Радио Благоевград. Конкурсът е  в рамките на проекта на Радио Благоевград „Инвестирай в младостта” и е за..

публикувано на 03.04.17 в 19:06

Вече е факт аудио албумът "Стари песни с дъх на младо вино"

"Стари песни с дъх на младо вино" е проект на Радио Благоевград, събрал обичани народни песни, предавани през годините от поколения българи. Той съчетава красотата на традицията със страстта и енергията на млади изпълнители, открития на Радио Благоевград...

публикувано на 03.04.17 в 16:25
Журито в конкурса, снимката е от шестото издание - през 2016г.

На 1 и 2 април в Голямото концертно студио на Радио Благоевград е конкурсът „Звезди в Радиото“ – 2017

Над 70 деца подадоха заявления за участие в седмото издание на конкурса „Звезди в Радиото“ – 2017, който ще се проведе тази събота и неделя в Голямото концертно студио на Радио Благоевград. Конкурсът е  в рамките на проекта на Радио Благоевград..

публикувано на 31.03.17 в 11:39

Биг Бенда на БНР с диригент Антони Дончев за първи път с концерт в Голямото концертно студио на Радио Благоевград

Едни от най-добрите джаз музиканти на България - Биг Бенда на Българското национално радио с диригент Антони Дончев изнесоха разнообразна програма пред препълнена зала в Голямото концертно студио на Радио Благоевград. Изключително възторжената публика..

публикувано на 30.03.17 в 13:49

Верка Ангелска получи приза "Жена на годината на Благоевград" за 2017г.

На вълнуваща церемония в Голямото концертно студио на Радио Благоевград, в навечерието на Благовещение, бяха наградени десетте жени, номинирани в конкурса "Жена на годината на Благоевград" за 2017г.  Статуетката "Утро" и приза "Жена на годината на..

публикувано на 24.03.17 в 19:54

Биг Бенда на БНР с диригент Антони Дончев ще изнесе концерт в Радио Благоевград

На 29 март 2017г., сряда, от 19.00 часа, в Голямото концертно студио на Радио Благоевград ще изнесат концерт едни от най-добрите джаз музиканти на България - Биг Бенда на Българското национално радио с диригент Антони Дончев.  Като гост-солисти ще..

публикувано на 24.03.17 в 16:25

Радио Благоевград е съорганизатор на конкурса "Жена на годината", церемонията е на 24 март

В навечерието на християнския празник Благовещение и Деня на благоевградчанката, в Голямото концертно студио на Радио Благоевград ще бъдат връчени наградите на десетте номинирани дами в конкурса "Жена на годината на Благоевград" за 2017 година, една от..

публикувано на 23.03.17 в 15:04