Елеонора Тахова от Радио Благоевград с почетна грамота от конкурса „Валя Крушкина – журналистика за хората“

Журналистката Елеонора Тахова от Радио Благоевград бе отличена с грамота за класиране в челната тройка в категория „Радио“ в петото юбилейно издание на конкурса за качествена и обективна журналистика „Валя Крушкина – журналистика за хората“...

публикувано на 16.12.16 в 11:20

Музикална приказка "Снежни мечти" в Голямото концертно студио на Радио Благоевград

"Снежни мечти" е музикална приказка, в която се преплитат ноти и слова, за да стоплят премръзналата ни душа и да ни накарат да повярваме в чудеса. Приказката е написана от Цветелина Терзиева в съавторство с по-малките ученици - възпитаници на Соня..

публикувано на 13.12.16 в 14:37

Радио Благоевград продуцира нова песен на композитора Димитър Янев

Песента „Мило мое, внуче“ е написана от Димитър Янев за неговия внук Калоян, но докато е жив Димитър Янев, не се е осъществил записът на песента. Наследниците на Димитър Янев се обръщат към директора на Радио Благоевград Елисавета Каменичка с молба тази..

публикувано на 13.12.16 в 14:11

Ученици от град Петрич посетиха Радио Благоевград

Как работи най-голямото радио в Югозападна България, каква техника се използва, как изглеждат радиоводещите - на тези и други въпроси, свързани с дейността на Радио Благоевград, отговори получиха ученици от град Петрич при посещението си в Радио..

публикувано на 13.12.16 в 13:50

За първи път Радио Благоевград избра Слушател на годината, това е университетската преподавателка Мария Кавданска

За първи път Радио Благоевград избра Слушател на годината и за 2016-та това е университетската преподавателка Мария Кавданска. Наградата се връчва за споделяне на каузите на Радио Благоевград за утвърждаване и възпитаване на ценности.  Мария Кавданска е от..

публикувано на 12.12.16 в 15:04

Радио Благоевград с акция по раздаване на подаръци по случай 43-тия рожден ден на медията

Макар че има традиция рожденникът да получава подаръци, от години вече тази традиция е обърната от Радио Благоевград и рожденникът раздава подаръци. Въпреки минусовите температури, екип на Радио Благоевгради излезе на централни точки в..

публикувано на 09.12.16 в 16:19

Арт салонът на Радио Благоевград - домакин на първата самостоятелна фото-изложба на Иво Михайлов

Много приятели, колеги от различни медии, студенти от Факултета по изкуствата на ЮЗУ дойдоха в Арт салона навръх 8-ми декември на откриването на първата самостоятелна изложба на Иво Михайлов.  Иво Михайлов е старши инспектор в Съвета за електронни медии и..

публикувано на 09.12.16 в 15:22

Крум Богдански е Номер 1 на Радио Благоевград за 2016г.

За четвърти пореден път Радио Благоевград избира колега номер 1 за изминаващата година. За 2016-та Номер едно на регоиналната радиостанция е Крум Богдански .  Изборът е след таен вот на всички работещи в регионалната медия. С най-много гласове на..

публикувано на 09.12.16 в 14:25

„Студио 43“ по повод 43-тия рожден ден на Радио Благоевград

Ден преди 43-тия си рожден ден, на 9 декември, Радио Благоевград включва в последния час на предаването „Събития и личности“ в петък 9 декември, между 10.00 и 11.00 часа, извънредното „ Студио 43“. Студиото ще бъде посветено на всички онези неща, които..

публикувано на 08.12.16 в 17:00

Фото-изложба на Иво Михайлов "От Горно Уйно до Глазгоу" се открива в Арт салона на Радио Благоевград

На 8 декември 2016г., от 18.00 часа в Арт салона на Радио Благоевград ще се открие фотографската изложба на Иво Михайлов "От Горно Уйно до Глазгоу".  Фото-изложбата дава отговори на въпроса има ли общи неща между малкото кюстендилско село и най-големия..

публикувано на 07.12.16 в 13:29