Живопис, графика и дизайн показват в Арт салона на Радио Благоевград ученици от НХГ "Св.св.Кирил и Методий"

Свои произведения  графика, живопис, дизайн и мода представят в Арт салона на Радио Благоевград абитуриентите на Националната хуманитарна гимназия „св.Св.Кирил и Методий“ – Благоевград в своя годишна заключителна изложба.  Младите таланти се обучават в..

публикувано на 20.04.18 в 11:50

Ученици от НХГ "Св.св.Кирил и Методий" - Благоевград откриват изложба в Арт салона на Радио Благоевград

Арт Салонът на Радио Благооевград отваря гостоприемно врати за изкуството на младите таланти от Национална хуманитарна гимназия "Св.Св. Кирил и Методий" - Благоевград. Ученици от профилираните паралелки по изобразително изкуство и мода ще покажат уменията..

публикувано на 18.04.18 в 11:55

"Моите 17" в Голямото концертно студио на Радио Благоевград

На 19 април 2018г., от 19.00 часа  в Голямото концертно и звукозаписно студио на Радио Благоевград ще бъде премиерата  на стихосбирката "Моите 17" с автор Мартина Геренска . Тя е ученичка в Езиковата гимназия "Акад. Л. Стоянов" в Благоевград и е част от..

публикувано на 16.04.18 в 17:34

Изложба плъстени шалове показва в Арт салона на Радио Благоевград Елка Миленкова

Своята колекция от плъстени шалове от вълна и естествена коприна показва в Арт салона на Радио Благоевград Елка Миленкова. Шаловете са изработени от нея самата. Това е нейно хоби от около три години, по думите й малко хора в България изработват по стара..

публикувано на 13.04.18 в 13:35

Съставът за стари градски песни "Нежни звуци" към Народно читалище "Никола Вапцаров" - Благоевград с концерт в Радио Благоевград

В препълненото Голямо концертно студио на Радио Благоевград звучаха едни от най-популярните шлагерни и стари градски песни в изпълнение на читалищния състав "Нежни звуци" с ръководител Валентин Георгиев и акомпанимент на акордеон Иван Кацарски...

публикувано на 12.04.18 в 11:37

Изложба плъстени шалове в Арт салона на Радио Благоевград

Своята колекция от плъстени шалове от вълна и естествена коприна ще покаже в Арт салона на Радио Благоевград Елка Миленкова. Шаловете са изработени от нея самата. Това е нейно хоби от години, по думите й малко хора в България изработват по стара традиция..

публикувано на 11.04.18 в 12:59

КЛАСИРАНЕ на участниците в Осмия конкурс за млади таланти „ЗВЕЗДИ В РАДИОТО - 2018”

ПОБЕДИТЕЛИ В КОНКУРСА: РАЗДЕЛ „ФОЛКЛОР” : НИКОЛЕТА ГЕОРГИЕВА ДИМИТРОВА – град Петрич РАЗДЕЛ „ПОПУЛЯРНА МУЗИКА” : ДАРИНА ТОМОВА БРЕНЬОВСКА – Благоевград     РАЗДЕЛ „ИНСТРУМЕНТАЛИСТИ” :   СИМЕОНА ХРИСТОВА КРОТЕВА – ПИАНО – Благоевград..

публикувано на 10.04.18 в 11:47

Читалищният състав за стари градски песни "Нежни звуци" с концерт в Радио Благоевград

Съставът "Нежни звуци" към Народно читалище "Никола Вапцаров-1866" - Благоевград ще изнесе концерт за всички почитатели на шлагерната музика и на старите градски песни. Концертът се посвещава на 45 години Радио Благоевград. Заповядайте,..

публикувано на 03.04.18 в 14:23

Стартира третото издание на конкурса на Радио Благоевград "Зелено, цветно, чисто"

За трета поредна година Радио Благоевград в партньорство с Община Благоевград обявяват конкурса "Зелено, цветно, чисто" за най-красиво оформена градинка, междублоково пространство, тераса или фасада в община Благоевград.  В конкурса могат да участват..

публикувано на 02.04.18 в 14:15
Миналогодишната победителка в раздел

Конкурсът "Звезди в Радиото" отново ще даде шанс на талантливи млади изпълнители

На 31 март и 1 април в Голямото концертно студио на Радио Благоевград ще се проведе осмото издание на музикалния конкурс "Звезди в Радиото".  Надпреварата е част от проекта на медията „Инвестирай в младостта" и е за млади изпълнители в областта на..

публикувано на 27.03.18 в 16:58