Радио Благоевград и Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Благоевград започват съвместна информационна кампания

На работна среща, Елисавета Каменичка -  директор на Радио Благоевград и инж. Георги Пармаков - директор на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“  в  Благоевград се  договориха за провеждане на съвместна информационна..

публикувано на 07.07.17 в 14:57

Радио Благоевград подкрепя кампанията за възстановяване на Пенкьовския манастир

Пенкьовският манастир, срещащ се като „Света Петка“ в исторически писания, се намира край трънското село Пенкьовци и е в лошо състояние. Инициатор на кампанията по възраждането му е роденият в селото Стефан Стойов. Като обществена медия  Радио..

публикувано на 03.07.17 в 08:45

Радио Благоевград с нови рубрики в лятната програмна схема

Над 10 нови рубрики ще предложи на слушателите Радио Благоевград в програмата си, която от 3 юли влиза в лятна схема.  Отново верен на традицията да бъде иновативен и да провокира, екипът на Радио Благоевград представи на среща със слушатели и..

публикувано на 30.06.17 в 13:20

Радио Благоевград отново партнира на Детския Етнофестивал "Децата на Балканите - с духовност в Еропа"

Радио Благоевград отново партнира на КНСБ и Благотворителен фонд "Проф.д-р Желязко Христов" в реализирането на Детския Етнофестивал с международно участие "Децата на Балканите - с духовност в Европа", чието XVII-то издание се проведе тази година. За..

публикувано на 21.06.17 в 13:10

Годишният концерт на децата от школите по пиано, китара, балет и литературно творчество изпълни с публика и емоции Голямото концертно студио на Радио Благоевград

Пред пълна зала с родители, приятели, гости, на сцената в Голямото концертно студио на Радио Благоевград, децата от школите по пиано, китара, балет и литературно творчество показаха наученото през учебната година. В годишния концерт се изявиха..

публикувано на 14.06.17 в 14:23

Голямото концертно студио на Радио Благоевград - сцена за изява на децата от школите по пиано, китара, балет и литературно творчество

Днес, 13 юни, от 18.00 часа, на сцената в Голямото концертно студио на Радио Благоевград, наученото през учебната година ще покажат възпитаниците на школите по пиано, китара и литературно творчество към Центъра за личностно и творческо развитие на децата..

публикувано на 13.06.17 в 13:56

Ученици от Професионалната гимназия по икономика "Иван Илиев" - Благоевград дариха книги в кампанията "Сподели книга" на Радио Благоевград

Кампанията на Радио Благоевград „Сподели книга“ набира инерция. Тя беше стартирана на 7 май - деня на радиото и телевизията и вече доста хора дариха свои любими книги. Кампанията дава възможност на всеки да донесе книга в "отворена библиотека",..

публикувано на 11.06.17 в 12:55

Евродепутатът Ангел Джамзбазки награди победителите в конкурса за есе посветено на Васил Левски, организиран от Радио Благоевград

На тържествена церемония в концертното студио на Радио Благоевград, бяха връчени наградите на победителите с най-добри есета на тема „Времето е в нас и ние сме във времето“. Конкурсът бе посветен на 180-тата годишнина от рождението на Апостола на..

публикувано на 06.06.17 в 13:30

На 5 юни е официалното награждаване на победителите в конкурса за ученическо есе за Левски

На 5 юни 2017г., понеделник, от 11.00 часа, в Голямото концертно студио на Радио Благоевград ще бъде официалното награждаване на победителите в конкурса за ученическо есе на тема "Времето е в нас и ние сме във времето", организиран от Радио Благоевград и..

публикувано на 02.06.17 в 13:07

Проектът "Стари песни с дъх на младо вино" ще се представи в предаването на БНТ1 "Иде нашенската музика"

На 3 юни 2017г., (събота), от 13.00 часа, Българската национална телевизия в предаването "Иде нашенската музика" ще представи проекта на Радио Благоевград "Стари песни в дъх на младо вино".  Мултимедийният проект "Стари песни с дъх на младо вино" на..

публикувано на 01.06.17 в 13:33