Акценти

Девет художници-преподаватели в Югозападния университет наредиха изложба в Арт салона на Радио Благоевград

Общо 21 произведения живопис, графика, колаж, представят в Арт салона на Радио Благоевград художниците Анна Покровнишка, Атанас Дафинов, Георги Драчев, Диана Захариева, Емил Куков, Здравка Лисийска, Йордан Йорданов,  Румен Дешев и Христо Шапкаров. Всички..

публикувано на 31.05.17 в 10:43

Победителите в конкурса за есе на тема "Времето е в нас и ние сме във времето"

Ясни са победителите в конкурса за есе на тема "Времето е в нас и ние сме във времето", организиран от Радио Благоевград и НХГ "Св.Св.Кирил и Методий" - Благоевград под патронажа на Ангел Джамбазки, член на Европейския парламент. Награда - посещение..

публикувано на 29.05.17 в 14:09

Вижте кои са победителите във второто издание на конкурса "Зелено, цветно, чисто"

За втора поредна година Радио Благоевград и Община Благоевград, а от тази година в партньорство и с БНТ2-Благоевград, обявиха конкурс за красиво оформени дворни и междублокови пространства в община Благоевград "Зелено, цветно, чисто".  Ето кои са..

публикувано на 29.05.17 в 13:13

Преподаватели в Югозападния университет отново с изложба в Арт салона на Радио Благоевград

Осъзнали своята мисия на учители и вдъхновители, които възпитават чрез личния пример, преподавателите от Катедра "Изобразително изкуство" във Факултета по изкуствата на ЮЗУ "Неофит Рилски" ще наредят свои творби в изложба в Арт салона на Радио..

публикувано на 25.05.17 в 11:50

"Думи и образи" 2 в Арт салона на Радио Благоевград

За втора поредна година Радио Благоевград е домакин на празника „Думи и образи”, който среща изобразително изкуство и литература, превръща се в мост между поколения.  В Арт салона свои произведения представят трима млади автори  Антонина..

публикувано на 15.05.17 в 13:59
Христо Мухтанов

Премиери на книги и литературно четене и тази година са част от празника „Думи и образи” в Радио Благоевград

За втора поредна година в Радио Благоевград  празникът „Думи и образи” среща изобразително изкуство и литература, превръща се в мост между поколения. След като  в 18:30 на 12 май, петък, в Артсалона на Радио Благоевград трима млади автори - Антонина..

публикувано на 10.05.17 в 14:19

С откриването на изложба ще започне и тази година празникът „Думи и образи” в Радио Благоевград

За втора поредна година Радио Благоевград е домакин на празника „Думи и образи”, който среща изобразително изкуство и литература, превръща се в мост между поколения. Трима млади автори - Антонина Георгиева , Пеньо Иванов и Алекс Николов - ще..

публикувано на 10.05.17 в 14:17

Радио Благоевград стартира кампания за обмен на книги "Сподели книга!"

От Деня на радиото и телевизията - 7 май - Радио Благоевград в партньорство с БНТ2-Благоевград стартират кампания в подкрепа на четенето под надслов "Сподели книга!".  Кампанията предвижда възможност на всеки да донесе книга в "отворена библиотека",..

публикувано на 04.05.17 в 15:36

На тържествена церемония бяха наградени победителите в конкурса „Звезди в Радиото", 2017

Над 30 деца, участвали в седмото издание на конкурса за млади таланти „Звезди в Радиото“ бяха наградени на тържествена церемония в Голямото концертно студио на Радио Благоевград. Конкурсът се проведе в началото на месец април. Той се организира за седма..

публикувано на 03.05.17 в 12:11

На тържествена церемония и гала-концерт, победителите в VII-мия конкурс "Звезди в Радиото" ще получат своите награди

На 28 април, петък, от 18,00 часа в Голямото концертно студио на Радио Благоевград на тържествена церемония ще бъдат наградени над 30 деца, участвали в седмото издание на конкурса за млади талавнти „Звезди в Радиото“. Конкурсът се проведе в..

публикувано на 24.04.17 в 14:02