В Радио Благоевград представят лекция и филм с възгледите на Петър Дънов за мисията на жената

Новата Ева,  Жената – Майка ; „... Жената, която спасява света;  ... която държи ключовете на живота;.... чрез която се проявява великата и мощна сила на Любовта, която носи Живота.” – на това са посветени  лекцията и филмът, които ще представят..

публикувано на 13.03.17 в 18:38

Група SEVI с концерт в Голямото концертно студио на Радио Благоевград

Голямото концертно студио на Радио Благоевград беше тествано и с рок музика, и издържа децибелите на младата рок банда SEVI, които доказаха, че рокът е жив и ще живее! Пред ученици от Музикално училище "Престо", ученици и преподаватели от НХГ "Св.Св.Кирил..

публикувано на 11.03.17 в 11:00

Арт салонът на Радио Благоевград представя осмо-мартенската изложба "Жени-творци на Благоевград"

43 жени-творци от Благоевград наредиха свои произведения в Арт салона на Радио Благоевград в традиционната изложба, посветена на 8 март.  Изложбата се организира от Сдружение "Искрици" с председател Таня Лазарова и подкрепата на Радио Благоевград.  Това..

публикувано на 09.03.17 в 10:39

Рок група SEVI ще представи новия си албум в Голямото концертно студио на Радио Благоевград

На 10.03.2017 от 18.00ч група SEVI ще представи новия си албум "  The battle never ends"  в Голямото концертно студио на Радио Благоевград. По албума групата е работила с музикалния инженер на Lacuna Coil - Marco Barusso, а китарите в новият им..

публикувано на 07.03.17 в 13:15

Арт салонът на Радио Благоевград отново е домакин на традиционната изложба на жени творци от Благоевград

Арт салонът на Радио Благоевград ще бъде домакин и тази година на традиционната изложба на жените творци, която се организира за 8-ми март от Женско сдружение "Искрици" - Благоевград.  Жени творци от Благоевград ще покажат свои произведения - живопис,..

публикувано на 05.03.17 в 16:27

Честванията за 3-ти март започнаха с концерт на СУИЧЕ "Св.Климент Охридски" в Голямото концертно студио на Радио Благоевград

СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ и Радио Благоевград поставиха началото на честванията на националния празник на България - 3-ти март.  На 1-ви март, в Голямото концертно студио на Радио Благоевград ученици от СУИЧЕ "Св.Климент Охридски" представиха..

публикувано на 02.03.17 в 11:14

СУИЧЕ "Св.Климен Охридски" с празничен концерт в Радио Благоевград, посветен на 3 март

СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ и Радио Благоевград ще представят на 1 март 2017г., от 15.30 часа, в Голямото концертно студио на Радио Благоевград, празничен концерт, посветен на Националния празник на България - 3 март. В честването ще се включат..

публикувано на 27.02.17 в 15:42

Тематичен концерт, посветен на Ела Фицджералд в Голямото концертно студио на Радио Благоевград

Вълнуваща музика, интерпретирана между класиката и модерното, представиха в Голямото концертно студио Биг Бенд Благоевград и солистката Христина Палева. Концерт бе посветен на 100-годишнината от рождението на една от най-великите джаз певици в световната..

публикувано на 27.02.17 в 14:36

Наградиха талантливите деца на Благоевград във Втория детски фестивал „Гласче- звънче“, на който Радио Благоевград е съорганизатор

Организатори на конкурса за народна песен са Община Благоевград, в партньорство с ДГ№ 4 „Роса“ и Радио Благоевград.  Фестивалът има за цел да запази традициите и популяризира народната песен сред подрастващите.  Регламентът определи победители..

публикувано на 24.02.17 в 10:06

Христина Палева и Биг Бенд Благоевград с концерт в Голямото концертно студио на Радио Благоевград по случай 100 години от рождението на Ела Фицджералд

На 23 февруари 2017г., от 18.30 часа Биг Бенд Благоевград и солистката Христина Палева ще изнесат концерт в Голямото концертно студио на Радио Благоевград. Концертът е посветен на 100 години от рождението на американската джаз певица Ела Фицджералд...

публикувано на 17.02.17 в 15:14