30-годишен радомирец е задържан за нанесен побой на негови работници

Инцидентът е станал вчера, в село Радибош. Жена на 53 години и двама мъже на 23 и 51 години от област Враца работели като гледачи на животни в селото. По предварителна информация тримата не си получили парите от собственика на фермата и решили да напуснат обекта. Тръгвайки си, били застигнати от фермера, който им нанесъл побой. В най-тежко състояние е по-възрастният мъж, който е със съмнение за черепно-мозъчна травма, другите двама са с охлузвания. По данни на фермера работниците извършили кражба от къщата му преди да си тръгнат. Причините и обстоятелствата около случая са в процес на установяване. Побойникът е задържан за 24 часа с полицейска мярка. Образувано е досъдебно производство. 


print Отпечатай
Вижте още

Детските градини в Перник с летни дежурни групи

Дежурни групи ще има в детските градини в Перник през лятото. Групите ще бъдат сформирани за месеците юли и август, а целта е да бъдат улеснени по този начин родителите, въпреки сезона на отпуските, сподели заместник-кметът по култура и образование Севделина Ковачева. 15 от детските градини ще имат сборни групи през юли и 11 - през август...

публикувано на 28.06.17 в 18:31

Почетоха паметта на петима български офицери, разстреляни на 28 юни 1913 година

Представители на Културно-информационния център "Босилеград" и на Демократичния съюз на българите отдадоха почит и положиха цветя пред паметните плочи на петимата български офицери, разстреляни на 28 юни 1913 година и погребани в Босилеградското гробище. Това съобщи председателят на КИЦ "Босилеград" Иван Николов. Той припомни, че по време на..

публикувано на 28.06.17 в 17:02

ЮЗДП с нова инвестиция в горски автомобилен път в района на „ДГС-Петрич”

Започна изграждането на нов стабилизиран горски автомобилен път „Пилявка – Пражаро” в района на „ДГС Петрич”.  Пътят е с обща дължина 6 километра и пресича землищата на четири села от Подгорието - Камена, Коларово, Самуилово и Яворница.  Теренът, през който преминава трасето, е силно нагънат, пресечен от множество дълбоки дерета. Склоновете..

публикувано на 28.06.17 в 16:54
Цветан Цветанов

Ученици от Езиковата гимназия в Благоевград посетиха Народното събрание

Над 50 ученици от Езиковата гимназия в Благоевград посетиха Народното събрание по покана на народния представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Даниела Савеклиева.  Посещението бе награда за отличните им резултати по време на учебната година и ползотворното им участие в олимпиади и състезания.  „Радостен съм, че в парламента..

публикувано на 28.06.17 в 16:13

За поредна година ОДК-Перник организира летен отдих за малчуганите

Вратите на Обединения детски комплекс ще бъдат широко отворени за децата и учениците през целия месец юли.  Спортни игри, развлекателни и познавателни занимания и посещения на забележителности са включени в програмата за тазгодишното лято. Сутрешните часове от ваканцията в ОДК са предназначени за плуване в градския басейн в парка и спортни..

публикувано на 28.06.17 в 16:06

Поли Паскова, Шкумбата и ансамбъл "Чинари" с концерт в Благоевград

Известната фолклорна певица Поли Паскова, хумористът Димитър Туджаров-Шкумбата и Ансамбъл "Чинари" ще изнесат на 29 юни концерт на площад „Георги Измирлиев“ в Благоевград.  Музикалната проява, подкрепена от Община Благоевград, започва от 19 часа.  Областният център на Пиринско е тринадесетият град, в който се организира..

публикувано на 28.06.17 в 14:39

Ваканционна програма “Активно лято” организира през юли Община Дупница

Заниманията ще се провеждат от 10 ч. в партерната зала на Общината. Предвидени са ателиета по приложни изкуства, фотография, театър и танци. Учениците ще посещават библиотеката, музея и пожарната.  В програмата се предвиждат още уъркшоп по китара и тренировки по волейбол и баскетбол в Спортната зала.  Родителите могат да записват децата си..

публикувано на 28.06.17 в 14:33