30-годишен радомирец е задържан за нанесен побой на негови работници

Инцидентът е станал вчера, в село Радибош. Жена на 53 години и двама мъже на 23 и 51 години от област Враца работели като гледачи на животни в селото. По предварителна информация тримата не си получили парите от собственика на фермата и решили да напуснат обекта. Тръгвайки си, били застигнати от фермера, който им нанесъл побой. В най-тежко състояние е по-възрастният мъж, който е със съмнение за черепно-мозъчна травма, другите двама са с охлузвания. По данни на фермера работниците извършили кражба от къщата му преди да си тръгнат. Причините и обстоятелствата около случая са в процес на установяване. Побойникът е задържан за 24 часа с полицейска мярка. Образувано е досъдебно производство. 


print Отпечатай
Вижте още

Областният управител на Кюстендил представи новата организация за утрешния изборен ден

Областният управител на Кюстендил Йордан Татарски представи пред медиите днес новата организация, въведена в областната администрация в Кюстендил за утрешния изборен ден. Татарски посочи, че е създадена нова инфраструктура за предаването на протоколите в Районната избирателна комисия. Създадена е "буферна зона" и два входа за влизащите и..

публикувано на 25.03.17 в 16:16

Дадоха старт на рафтинг сезона в община Симитли

Домакините от община Симитли, кметът на село Полето Иван Манчев, в чието землище се намира базата на X- клуб, кметът на Симитли Апостол Апостолов и Станимир Станимиров от Х-центъра дадоха символичния старт на сезона, като приветстваха всички с добре дошли. Тази година за първи път се организира такова масово спускане на рафтингари от балканските..

публикувано на 25.03.17 в 15:39

Кметът на Благоевград с поздрав за Благовещение

Уважаеми дами, съпруги и майки, Честит празник!     За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод Ден на Благоевградчанката! Всеки ден трябва да бъдете горди от постигнатото, от това, че давате своя принос към развитието и бъдещето на Благоевград, че Вие сте тези, които пазят традициите! Вие сте нежността и топлотата на града!..

публикувано на 25.03.17 в 15:21

Въвеждат сух режим в Перник заради изборите

Въвеждат сух режим в Перник заради изборите. Със заповед на кмета Вяра Церовска, тази вечер от 18 часа до 20 часа в неделя се спира продажбата на спиртни напитки в магазините, заведенията за обществено хранене и други обществени места на територията на общината.  Перник е сред общините в страната, в които традиционно в изборните дни, временно..

публикувано на 25.03.17 в 10:21

Големите градове на Югозападна България се присъединяват към глобалната инициатива „Часът на земята“

Община Благоевград отново подкрепя глобалната инициатива „Часът на земята“ и за пореден път се включва в нея. Днес от 20:30 часа ще бъдат загасени светлините на административни сгради и културни институции в града. Мотото на инициативата тази година е „Загаси светлините, отвори очи за планетата“.  Платформата се стреми към по-светло бъдеще за..

публикувано на 25.03.17 в 07:44

Верка Ангелска получи приза "Жена на годината на Благоевград" за 2017г.

На вълнуваща церемония в Голямото концертно студио на Радио Благоевград, в навечерието на Благовещение, бяха наградени десетте жени, номинирани в конкурса "Жена на годината на Благоевград" за 2017г.  Статуетката "Утро" и приза "Жена на годината на Благоевград" за 2017г. спечели Верка Ангелска - дългогодишна организаторка в Младежкия дом в Благоевград...

публикувано на 24.03.17 в 19:54

Община Благоевград отново с поглед към екоиновациите

Oдобрен e проект с наименование „Green Crew - Зелена заетост при управление на биоразградими отпадъци” по Приоритетна ос 4 „Социално включване в трансграничната зона”, по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A „Гърция-България“ 2014-2020 г. Целта на проекта е да се насърчи социалното включване, борбата с бедността и..

публикувано на 24.03.17 в 19:41