В Дупница учредиха структура на българската стопанска камара

БГНЕС

Регионална структура на Българската стопанска камара бе учредена в Дупница. Избран бе Управителен съвет с председател Леонид Хаздай. 

В сдружението се обединиха бизнесмени от различни браншове. Сред тях са търговия, услуги, промишлени производства, строителство, земеделие и др. Българската стопанска камара е партийно неангажирана неправителствена организация. Тя представлява работодателите в контактите им с институциите. Структурата в Дупница е отворена и приема заявления за членство.


Вижте още

Ски състезание със звездите Гедина и Жирардели, веселие и игри за откриването на зимния сезон в Банско

  „Искаше ми се днес, при официалния старт на зимен сезон 2017/2018 в Банско, да обявя, че имаме одобрени промени в Плана за управление на НП „Пирин”, които да позволят изграждането на Втора кабинкова линия. Все пак вярвам, че това скоро ще бъде факт. И въпреки това, Банско продължава да получава признания, както в страната, така и в чужбина...

публикувано на 16.12.17 в 19:36
Андрей Новаков

Промените в законодателството на ЕС свързани с работата на транспортния сектор, обсъждаха на среща в Симитли

 Народният представител Стефан Апостолов, съвместно с евродепутата Андрей Новаков, организираха  кръгла маса на тема „Проблеми и перспективи в международния транспорт“. Представители на транспортни фирми от Община Симитли участваха във форума, който се проведе в сградата на общинската администрация. " Проблемите им не са малко, това ме накара..

публикувано на 16.12.17 в 16:14

Коледният дух трайно завладява Благоевград

Коледният дух трайно завладява Благоевград. Днес и утре малките и поотрасналите момичета и момчета от общината могат да станат част от традиционния Детски коледен панаир. Тази година празничната атракция е разположена в залите на Младежкия дом, а съорганизатори са Община Благоевград и фондация „Изиарт“. Архитектурна работилница, ателиета за..

публикувано на 16.12.17 в 12:33

С пускането в експлоатация на третата линия на метрото значително ще бъде улеснено пътуването на перничани до София

С пускането в експлоатация на третата линия на метрото значително ще бъде улеснено пътуването на перничани до София, съобщи кметът Вяра Церовска . Цялостното завършване на трасето се очаква да приключи в края на 2019 година , а изграждането на допълнителна станция, която да свързва метрото с влаковете от и за София, ще приключи в първата..

публикувано на 16.12.17 в 12:18

Кръгла маса на тема „Проблеми и перспективи в международния транспорт“ ще се проведе в Симитли

Народният представител Стефан Апостолов, съвместно с евродепутата Андрей Новаков, организират кръгла маса на тема „Проблеми и перспективи в международния транспорт“. Всички заинтересовани лица са поканени на срещата, която ще се проведе от 14:00 часа в заседателната зала на Община Симитли.

публикувано на 16.12.17 в 07:59

Официалната церемония по откриването на ски сезона в Банско е днес

Официалната церемония по откриването на ски сезона в Банско е днес. На откриването ще присъстват министърът на туризма Николина Ангелкова и спортният министър Красен Кралев и ще започне в 18:00 часа. Денят ще започне с играта „Ловци на съкровища”. Празникът ще продължи със звезден урок, проведен от емблемата на Банско – Марк Жирардели и..

публикувано на 16.12.17 в 07:58

При съвместна операция на прокуратурата и органите на МВР, в Благоевград е задържан полицейски инспектор

Днес, 15.12.2017 г., около 11:30 ч., при съвместна операция на Районна прокуратура – Благоевград и отдел „Вътрешна сигурност“ към МВР – София, е бил задържан полицейски инспектор П. Китанов. Това е станало в кабинета на Началника на 2 РПУ – Благоевград.  Поводът за задържането му са действия, извършени от него в качеството на длъжностно..

публикувано на 15.12.17 в 16:16