Радио Благоевград с "открито" предаване на Аква парка

За пореден път Радио Благоевград предложи иновативно събитие в културния живот на Благоевград като покани слушатели, приятели, колеги на Аква Парка на "изнесено" предаване с много музика, гост-изпълнители, игри с награди и танци. 

Мнозина дойдоха край басейна в благоевградския Аква парк. Музикалните редактори на Радиото на Югозапада представиха своите музикални предавания и предложиха по две песни, характерни за формата им. Звучаха БГ поп, джаз, балади, модерен поглед на фолклор и класика, най-големите хитове в световните класации. 

Гост изпълнители бяха очарователната млада музикална надежда Мина Сучева и носителят на наградата на радиослушателите от "Пирин фолк" в Сандански Ивайло Герасимов. 

Снимка

Мина представи своята първа авторска песен "Остава", като публиката я чу на два езика - български и френски. Мина сподели, че следващата й стъпка ще бъде дует, но не издаде с кого. 

Снимка

Ивайло Герасимов завъртя танцуващите в ритъма на латиното с песента "Падаща звезда". Той представи дебютно новата си песен "Моята дъщеря". 

Публиката имаше възможност да се включи в предизвикателствата към нея - въпроси, свързани с Радиото, караоке и демонстриране на танцувални умения.

Снимка

Събитието имаше за цел да "покаже" Радиото, да създаде възможност за общуване очи в очи на слушатели и радиоводещи.


Снимки и видео: Александър Терзиев

Вижте още

Започва ремонт на централните улици в Перник

Започва аварийно ремонтиране на дупките по централните улици в Перник. С предимство ще се работи по улиците с най-активен градски транспорт, съобщи кметът Вяра Церовска. Спешно са изпратени възлагателни писма на фирмите, които асфалтират и подсушават пътните артерии. Изготвя се списък на улиците, който ще бъде качен на сайта на общината...

публикувано на 19.03.18 в 12:43

Ще рехабилитират уличната мрежа в Банско и Добринище

Община Банско подписа договор с Държавен фонд земеделие за рехабилитацията на уличната мрежа в Банско и Добринище. Одобреното финансиране е по Програма за развитие на селските райони 2014-2020, Мярка - 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони” и е на обща стойност 1 888 988 лева. Средствата по тази програма ще бъдат..

публикувано на 19.03.18 в 12:26

Данъците към Община Сапарева баня вече могат да се плащат онлайн

Данъците към Община Сапарева баня вече могат да се плащат онлайн от страната и чужбина. Плащането се извършва само със съобщаване на ЕГН-то на физическите лица или БУЛСТАТ-а на фирмите, съобщават от пресцентъра на общината. Новата услуга чрез автоматично разплащане на данъците улеснява неимоверно хората. Тя е в полза най-вече на живеещите..

публикувано на 19.03.18 в 11:21

Хемодиализата в МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев работи с нови апарати

Хемодиализата в МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев вече е с изцяло обновена техника. Здравното заведение получи в края на миналата седмица два нови апарата за хемодиализа, съобщи за БТА управителят на болницата д-р Мария Радойкова. Хемодиализният център на болницата обслужва 40 пациенти от четири общини от Благоевградска..

публикувано на 19.03.18 в 10:09

Община Банско взе участие в международно туристическо изложение

Община Банско, съвместно с представители на туристическия бранш от града, взе участие в25-тоюбилейно международно туристическо изложение MITT „Пътешествия и туризъм” – Москва, Русия. То се проведе от 13 до 15 март и е между 5-те най-престижни туристически изложения за професионалисти в света, съобщиха от пресцентъра на общината.  В..

публикувано на 19.03.18 в 09:41

ЧЕЗ Разпределение България обезопасява рисково за птиците трасе в района на Креснеското дефиле

ЧЕЗ Разпределение България обезопаси рисково за птиците трасе в района на Кресненското дефиле. С цел минимизиране на риска за живота на белоглавите лешояди, бяха поставени специални съоръжения – метални гребени, бодливки и изолатори, които недопускат птиците да кацат по стълбовете и ги предпазват от контакт с проводниците. Дейностите бяха извършени..

публикувано на 19.03.18 в 09:34

Започна повишение на нивата на реките в Западнобеломорския басейн

През последните 6 часа започна повишение на нивата на реките в почти целия Западнобеломорски басейн. Най-значително до момента е повишението на река Струма при град Перник – плюс 78 см. Това съобщиха за Радио Благоевград от Националния институт по метеорология и хидрология. (Чуйте звуковия файл...)  През нощта срещу..

публикувано на 18.03.18 в 18:33