Въведено е ограничение в движението между бобовдолските села Мала Фуча и Бабино

Снимка: БГНЕС

Поради ремонт на път III-62, Областното пътно управление-Кюстендил въвежда ограничения в движението между бобовдолските села Мала Фуча и Бабино от км 18+850 до км 24+440. „Пътният участък е сигнализиран“, казаха от ОД на МВР - Кюстендил. Въведен е и обходен маршрут: моторните превозни средства, движещи се в посока с. Мала-Фуча-Бабино, се насочват от път III-602, през общински път през селата Коркина-Шатрово-Паничарево - републикански път II-62 - общински път с. Долистово-Бабинска река-с.Бабино. Моторните превозни средства, движещи се в посока Бабино-Мала Фуча, се насочват от път III-602, общински път през селата с. Бабинска река-Долистово-ТЕЦ "Бобов дол"-републикански път II-62 - с. Паничарево-Шатрово-Коркина.


Вижте още

Без съществено изменение са цените на основните ученически консумативи преди началото на новата учебна година

  Ученическите раници бележат минимално поевтиняване, показа репортерската ни проверка. Цените на тетрадките нарастват с до 5%, като засега не се сбъдват очакванията за драстичен скок в цените, дължащ се на рязкото поскъпване на хартията в резултат на количествата, които Китай изкупува от европейските пазари, след свиването на собственото производство...

публикувано на 16.08.18 в 19:16

Окръжна прокуратура – Благоевград предала на съд четирима иманяри

  Окръжна прокуратура – Благоевград е предала на съд четирима обвиняеми за незаконно търсене на археологически обекти, както и държане на такива в различни населени места. На 11.05.2016 г. обвиняемият М.Ч., в съучастие с И.Д. и П.В., чрез използване на технически средства - металотърсачи, кирка, лопати, без съответно разрешително, търсели археологически..

публикувано на 16.08.18 в 17:15

Води се разследване на пътно-транспортно произшествие в Петрич, при което са пострадали двама младежи

   Под ръководството и наблюдението на Районна прокуратура – Петрич се води разследване на пътно-транспортно произшествие с двама пострадали.  Инцидентът станал около 00:25 ч. на ул. „Цар Борис III“ в гр. Петрич. Осемнадесетгодишен водач управлявал лек автомобил „Опел Астра“ с несъобразена с пътните условия скорост, вследствие на което изгубил контрол..

публикувано на 16.08.18 в 17:13

Пострадала в Рила планина бе транспортирана с хеликоптер в болница в София

Жена е била откарана с хеликоптер в болница в София, след като й е станало лошо в района на езерото "Бъбрека" в Рила планина. Информацията потвърдиха за Радио Благоевград от Планинската спасителна служба в Дупница. От там информираха, че техни спасители в момента участват и в друга спасителна акция, в която отново е пострадала жена. Подробности и за..

публикувано на 16.08.18 в 16:16

Сертификация на държавните гори в Кюстендилско

Горската сертификация по FSC е пазарен механизъм, който благодарение на международния контрол дава най-високи гаранции на потребителите, че закупуват дървесина от отговорно управлявани гори. Именно увеличаващото се търсене на сертифицирана дървесина и растящите очаквания на обществото за по-устойчиво стопанисване на горите налагат сертификация на всички..

публикувано на 16.08.18 в 15:09

Благоевград на челните места по превишена скорост

Продължават проверките на полицията в рамките на ежедневния засилен контрол по пътищата на страната. Вчера акцентът на екипите бe проверки за скорост, ползването на обезопасителни колани и системи, техническа неизправност на автомобилите, неправилно изпреварване и невръчени фишове, като и вчерашният ден е рекорден по отношение на контролната..

публикувано на 16.08.18 в 13:49

Обучават безработни в Белица

Започна обучение на трайно безработни лица, включени в проект «Работа» по ОП «Развитие на човешките ресурси» в община Белица.   Включените лица ще се обучават в професиите „Помощник в строителството“ - специалност „Основни и довършителни работи“, „Работник в озеленяването“- специалност «Озеленяване и цветарство», “Помощник пътен строител“ -..

публикувано на 16.08.18 в 13:36