Въведено е ограничение в движението между бобовдолските села Мала Фуча и Бабино

БГНЕС

Поради ремонт на път III-62, Областното пътно управление-Кюстендил въвежда ограничения в движението между бобовдолските села Мала Фуча и Бабино от км 18+850 до км 24+440. „Пътният участък е сигнализиран“, казаха от ОД на МВР - Кюстендил. Въведен е и обходен маршрут: моторните превозни средства, движещи се в посока с. Мала-Фуча-Бабино, се насочват от път III-602, през общински път през селата Коркина-Шатрово-Паничарево - републикански път II-62 - общински път с. Долистово-Бабинска река-с.Бабино. Моторните превозни средства, движещи се в посока Бабино-Мала Фуча, се насочват от път III-602, общински път през селата с. Бабинска река-Долистово-ТЕЦ "Бобов дол"-републикански път II-62 - с. Паничарево-Шатрово-Коркина.


Вижте още

Около десетина минути продължи блокадата на първокласен път Е-79 в района на Симитли

Протестът  е  в подкрепа изграждането на втори кабинков лифт в Банско. Присъстваха и кметовете на общините Разлог, Симитли,Сандански, Петрич, Банско, Якоруда и  Струмяни. Те изразиха своята подкрепа за усилията на жителите на Банско за изграждането на втори кабинков лифт и заявиха, че дават срок на управляващите  да вземат решение до 22 декември или..

публикувано на 13.12.17 в 19:48

Глоба от 15 000 лева ще плати пернишката Топлофикация

 Със свое решение Административен съд - Перник е потвърдил наказателно постановление на директора на РИОСВ заради замърсяване на река Струма.  Екоинспектори установили, че топлоснабдителното дружество не е уведомило незабавно РИОСВ за настъпила аварийна ситуация през март миналата година. Тогава било констатирано изтичане на шламови води извън..

публикувано на 13.12.17 в 19:03

Васко Кръпката забавлява децата на Благоевград с „Приказка за блуса и рокендрола“

   „Приказка за блуса и рокендрола“ бе третата история, разказана в „Часът на приказния разказвач“ във фоайето на Община Благоевград. Васко Кръпката се превъплъти в приказен разказвач, който събуди интерес в малчуганите с хармониката и китарата си.   В навечерието на Коледа десетки деца и техните родители станаха част от вълшебството и магията на..

публикувано на 13.12.17 в 18:48

Пропаднала е лявата лента, в посока София, на пътя Перник- Радомир, съобщиха от пресцентъра на община Перник

В участъка срещу бившата митница се е образувала опасна дупка. На мястото на свличането са кметът на Перник Вяра Церовска и нейният заместник Владислав Караилиев.  Водачите на моторни превозни средства трябва да бъдат внимателни и да шофират с ниска скорост. Районът е отцепен. Заради свличането е рисково и пресичането на пешеходци, алармират..

публикувано на 13.12.17 в 16:11

Окръжна прокуратура – Благоевград привлече като обвиняем шофьора, предизвикал пътния инцидент, при който вчера загина деветнадесетгодишно момиче

С Постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Благоевград за срок до 72 часа е задържан шофьорът на тежкотоварния автомобил, предизвикал пътно-транспортно произшествие, при което загина 19-годишната студентка Фатиме Колашова от село Дагоново. Трагичният инцидент стана вчера около 9 ч. сутринта, на кръстовището на улица „Славянска“ в..

публикувано на 13.12.17 в 15:09

Председателят на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз в Кюстендил д-р Пламен Симеонов започна от днес стачка срещу корупцията в здравната система

Председателят на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз в Кюстендил д-р Пламен Симеонов започна от днес стачка срещу корупцията в здравната система. Симеонов ще остане в кабинета си в поликлиниката в Кюстендил до тогава, докато не се реши проблем между него и негови колеги и съдружници в обща медицинска практика. "Няма да се..

публикувано на 13.12.17 в 14:55

Конкурс по български език и литература за правопис и краснопис на учениците от първи до четвърти клас се проведе във II-ро ОУ„Димитър Благоев“ Благоевград

Конкурсът е втори по ред и е във връзка с Националната стратегия за насърчаване и повишаване на грамотността, както и с отбелязването на Националната седмица на четенето. Времето за работа по темите за втори клас беше 35 минути, за трети и четвърти клас  – 40 минути.  Самостоятелните работи бяха насочени към работа с текст за втори и трети клас –..

публикувано на 13.12.17 в 12:48