Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Победителите в конкурса "Зелено, цветно, чисто"

За трета поредна година Радио Благоевград в партньорство с Община Благоевград организираха през пролетта конкурс за цветни градини, дворове, междублокови пространства и фасади, които се поддържат от самите граждани. 

Мнозина слушатели изпратиха до медията снимки на красиви зелени, цветни и чисти пространства, които поддържат с много труд и любов. За екипа на медията бе изключително трудно да направи класация, защото всички заслужават да бъдат победители. Всички са вложили много старание и много любов, за да поддържат като оазис мястото около блока или в двора си. 


Eто кои получават наградите, осигурени от Община Благоевград и  Радио Благоевград:

Ивайло Каракашев, Ели Огорелкова, Веселин Достумски, Фани Робова, Венета Боянска, Филип Писарев

Блок 142 в квартал "Еленово", Илонка Чучкова, Анна Богушева, Йорданка Маринкова, Йорданка Паисиева


Победителите могат да си получат наградите от рекламния офис на Радио Благоевград, ул."Иван Михайлов"№56.

Вижте и градините  на победителите в конкурса:

Ивайло Каракашев, жк "Еленово" Блок 137

Снимка



Ели Огорелкова, ул."Менча Кърничева" 

Снимка


Веселин Достумски, село Рилци

Снимка



Фани Робова, жк "Еленово", блок 28

Снимка



Венета Боянска, ж.к. Еленово" срещу блок 88

Снимка



Филип Писарев,  Кв."Струмско" - център бл.13

Снимка



Блок 142 в квартал "Еленово"

Снимка



Илонка Чучкова, ул."Стефан Стамболов"74

Снимка



Анна Богушева, кв. "Грамада", улица "Осогово" 23

Снимка



Йорданка Маринкова, кв."Струмско"  зад блок 17Б

Снимка





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

„Звезди в Радиото – 2024”

Представяме на вниманието Ви тринадесетото издание на конкурса „Звезди в Радиото”, в който имате възможност да участвате. „Звезди в Радиото – 2024” на 30 и 31 март 2024 г. Конкурсът е за млади изпълнители в областта на класическата, народната (автентична или обработена) и популярната музика и се провежда в три раздела –..

публикувано на 14.02.24 в 10:30

Българският фармацевтичен съюз награди журналистката Лалка Радкова и Радио Благоевград

Журналистът Лалка Радкова от БНР - Радио Благоевград и директорът на Радиото на Югозапада, Рина Далева, получиха отличия и почетни грамоти от  ръководството на Българският фармацевтичен съюз. Съюзът даде висока оценка за работата на Лалка Радкова с ресор "Здравеопазване". Зам. председателят на Регионалната лекарска колегия в Благоевград, Константин..

публикувано на 10.02.24 в 17:03

С репортерска акция Радио Благоевград почете рождения ден на БНР

Жители и гости на областния център бяха зарадвани с подаръци - календари с логото на обществената медия.  Слушателите определят БНР като символ на началото, на традицията, която с времето се модернизира и в крак с времето отговаря на всички съвременни условия при наличието на конкуренция в медийното пространство.  БНР е доказало през годините, че е..

публикувано на 25.01.24 в 14:01

БНР чества 89 години от своето създаване

Днес Българското национално радио чества 89 години от създаването си. На 25-и януари 1935 година министър-председателят Пенчо Златев изпраща до цар Борис Трети за утвърждаване Наредба-закон за радиото, която царят одобрява с указ на следващия ден. Така радиоразпръскването става държавна собственост.  Традиционно БНР ще отбележи рождения си ден с..

публикувано на 25.01.24 в 09:23

Благодарствено писмо до Радио Благоевград

Директорът на ДТ „Никола Вапцаров“ в Благоевград Маргарита Мачева изпрати благодарствено писмо до директора на Радио Благоевград Рина Далева. В него тя благодари за огромната подкрепа, която и е оказана през изминалата година. „Искрено се надяваме, че и за в бъдеще ще можем да разчитаме на съдействието Ви и на все така ефективното..

публикувано на 21.12.23 в 14:57

Приключи благотворителната инициатива „Подари време“

С концерт на ФГ „Бисери“ и ДЮФА “Пиринска китка” към  Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград приключи благотворителната инициатива на Неврокопската митрополия и Радио Благоевград под надслов „Подари време“. Тя бе организирана в навечерието на Рождество Христово и по повод 50-годишния юбилей на Радиото на Югозапада...

публикувано на 15.12.23 в 18:14

Споделяме с Вас „Споделеното с приятели“

"Споделено с приятели" – под това мото преминава тази юбилейна година за Радио Благоевград. И така усещаме официалните поздравителни адреси, които получавахме през целия ден на кулминацията на честванията – 11-ти декември. Освен от една от най-важните и значими институции в страната – Президентството - към нас с признание за авторитета, който..

публикувано на 12.12.23 в 14:25