Два пътни инцидента с автобуси в Благоевград този следобед

В рамките на няколко часа този следобед в Благоевград са станали два инцидента с автобуси. Първият е станал на кръговото кръстовище на булевардите „Васил Левски“ и „Джеймс Баучер“. Инцидентът е между автобус на градския транспорт и джип. Няма нанесени материални щети или пострадали. Водачите са попълнили двустранни протоколи.

Малко след 17 часа в полицията е получен и сигнал за пътен инцидент в района на автогарата. Сблъсъкът е между автобус, този път не на градския транспорт, и лек автомобил. Нанесени са само материални щети. 


Вижте още

Цветан Цветанов: Напрежението в българския парламент ще нараства

Предстоящите европейски избори бе сред коментираните теми темите на Десетия зимен университет на МГЕРБ. Над 120 младежи от цяла България пристигнаха за събитието в Сандански. „Страната се променя ежедневно към по-добро, но всичко това не е даденост.“, каза пред младите хора днес заместник – председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов...

публикувано на 23.02.19 в 14:08

Възстановено е електрическото осветление в тунела в Кресненското дефиле

Преди минути аварията е била отстранена, съобщиха от ЧЕЗ. При направения обход, екип на дружеството е установил причината за аварията, която остави без ток тунела, бензиностанцията и крайпътно кафене – огромен бор, който е паднал върху захранващия кабел, вследствие на силния вятър. 

публикувано на 23.02.19 в 12:42

Лошото време провали старта на състезанията в Банско

Състезанието в супер-гигантския слалом за Световната купа по ски в Банско, което трябваше да се състои днес, бе отменено заради лошото време. Това решение бе взето от организаторите тази сутрин около 9,30 часа, като причината е навалелият обилен сняг в района на пистата – около 30 см е новата снежна покривка. Допълнителни проблеми създават..

публикувано на 23.02.19 в 10:38

Екипи на ЧЕЗ търсят мястото на прекъснатия електропровод

Аварията в района на Кресненеското дефиле, не засяга битовите абонати, съобщи за Радио Благоевград Мария Дойчинова, PR на ЧЕЗ-България. Без ток са само тунелът, безиностанцията, и крайпътно кафене. В момента екип на електроснабдителното дружество прави обход на трасето, за да открие мястото на аварията, която според Дойчинова е причинена от..

публикувано на 23.02.19 в 10:17

Тунелът в Кресненското дефиле е без осветление

Причината е прекъснато електрозахранване, съобщи за Радио Благоевград дежурният в Областното пътно управление. Сняг вали в цялата област, няма въведени ограничения за движение на ППС. Пътно-поддържащата техника продължава да обработва усойните места на пътищата, които са частично заснежени и заледени. Слаб сняг вали в Кюстендилска..

публикувано на 23.02.19 в 08:39

Сурвакарите от Кралев дол със „Златна маска” от „Сурва“

На специална церемония снощи в Перник бяха връчени наградите от 28-ия Международен фестивал на маскарадните игри „Сурва”. Награждаването се състоя в Двореца на културата, а по традиция отличените преминаха по червен килим. Голямата награда - „Златна маска” журито, оглавявано от проф. Георг Краев, тази година присъди на сурвакарите от..

публикувано на 23.02.19 в 08:19

Предстоящи събития на 23 февруари

В 9:00 часа в Сандански започва Десетият зимен университет на Младежкият ГЕРБ. Форумът е двудневен и събира над 140 младежи от цялата страна. Обучението се организира с подкрепата на Сдружение "Граждани за европейско развитие на България" и фондация "Ханс Зайдел". Сред гостите на форума са председателят на Народното събрание Цвета Караянчева,..

публикувано на 23.02.19 в 08:17