46-годишен мъж от София е привлечен като обвиняем за телефонна измама в Гоце Делчев

46-годишен мъж от София е привлечен като обвиняем за телефонна измама, съобщиха от ОД на МВР-Благоевград. 

На 5 януари около 16:30 часа, представяйки се за длъжностно лице от полицията, същият е въвел в заблуждение 87-годишна жена от Гоце Делчев за това, че е необходимо да съдейства за залавяне на телефонни измамници, с което й нанесена щета на приблизителна стойност около 5 000 лева.


Вижте още

Президентът ще направи преход през седловината "Кончето" в Пирин

Президентът Румен Радев, заедно с планински водачи, спасители и доброволци, участвали във възстановяването на планинския заслон „Кончето“, ще направи преход през едноименната седловина в Пирин. В късния следобед групата се очаква да пристигне на хижа „Вихрен“.  С участието си в прехода през най-величествената и опасна седловина, президентът Радев..

публикувано на 22.08.19 в 07:56

Предстоящи събития - 22 август

Обществено обсъждане на изпълнението на бюджета и сметките за средства от Европейския съюз на община Кюстендил за 2018 година и състоянието на общинския дълг към 31 декември 2018 година ще се състои днес от 17.30 часа, съобщи председателя на Общинския съвет Михаела Крумова. Тя отправи покана към жителите на общината, представителите на бизнеса,..

публикувано на 22.08.19 в 07:47

Слънчев четвъртък

 Днес отново ще е слънчево, след обяд - и горещо. След пладне ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа слаб, в Източна България - умерен, вятър от североизток. Максималните температури ще са между 32 и 37 градуса.

публикувано на 22.08.19 в 07:45

Нова придобивка за пенсионерите в село Кърналово

Нов пенсионерски клуб в третото по големина село в община Петрич – село Кърналово,  беше осветен на тържествена церемония. Новата придобивка за местните жители идва след решение на съветниците да се предвидят средства в бюджет 2019 за ново помещение, тъй като ползваното досега от пенсионерите в село Кърналово не е общинско. " Клубът е напълно..

публикувано на 21.08.19 в 18:51

Закритият плувен басейн в Благоевград отваря врати през септември

Цялостната профилактика на закрития плувен басейн в Благоевград, част от Спортен комплекс „Пирин“, ще бъде удължена с около една седмица, съобщиха от Пресцентъра на Общината. Това се налага поради технически причини. Активната спортно-тренировъчна дейност и посещенията ще бъдат възстановени в началото на месец септември. Профилактиката се..

публикувано на 21.08.19 в 18:18

В Гоце Делчев набират средства за закупуване на апарат за хемодиализа за болницата в града

По инициатива на жители на община Гоце Делчев започна кампания за набиране на средства за закупуване на апарат за хемодиализа за МБАЛ "Иван Скендеров" в града. Инициативата за набиране на средствата е на пациенти, които се обръщат към представителите на бизнеса и жителите на четирите общини в района – Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и..

публикувано на 21.08.19 в 16:50

ВиК – Перник ще изгражда водна инфраструктура със средства по ОП „Околна среда“

Министърът на околната среда и водите Нено Димов подписа договор за изграждане на водна и канализационна инфраструктура с ВиК дружеството в Перник. С реализирането на проекта на „ВиК“ ООД – Перник, ще бъде увеличен събраният и третиран товар на замърсяване преди заустването на отпадъчните води, ще се намалят загубите на вода във водопреносните..

публикувано на 21.08.19 в 15:05