Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

25.05.2019г., 17.00-19.00ч., "Студио спорт" с Бойка Браткова и Иван Близнаков

| обновено на 23.05.19 в 15:49

17.00 - 19.00 часа

Водеща: Бойка Браткова

Репортер: Иван Близнаков

Преки включвания от мача "Марек" - "Велбъжд" от  33-я кръг на  Югозападната футболна лига.

Резултати и подробности от останалите срещи в кръга.

А сега накъде? "Пирин" след края на  шампионата във Втора футболна лига. Равносметка на представянето, планове за селекция, ще има ли треньорски рокади, какво ще бъде финансирането на отбора за новия сезон.

   Иван Стойчев, спасителят на "Пирин" във Втора футболна лига, има план за лятната подготовка и селекцията на отбора и споразумение с клубното ръководство да остане в отбора до 2023 година. (чуйте звуковия файл)

Иван Стойчев

Волейболният национал Николай Пенчев, бивш дългогодишен състезател на "Пирин"/Разлог/ и рожба на разложката волейболна школа, за  бащинските вълнения и бебето, което очаква да му се роди, подготовката на мъжкия национален тим с новия стар селекционер Силвано Пранди и подготовката за голямата цел - спечелването на предстоящите олимпийски квалификации. (чуйте звуковия файл)

Николай Пенчев



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Арт сезони" с Юлия Караджова

Райка Иванова – главен уредник в Регионалния исторически музей в Благоевград  разказва за  пътуващата изложба  „Царски венец”, посветена на последния руски император Николай Втори, подготвена от творчески колектив „Утринна цвезда” в Бургас. Елена Тамакярска - за 18-тия международен конкурс за изпълнители на класически музикални..

публикувано на 20.04.24 в 11:00

„Студио спорт“ с Петрана Кимчева

Рубрика „Време за шампиони“: Сандански посреща държавния личен - отборен шампионат за момчета в класическата и свободна борба. Разговор с Кирил Ханджийски от клуб  „Би Реал“ – домакин и организатор на събитието. Екстремни спортове:  Европейска и Балканска купа по рафтинг и каяк в бързи води се провежда по река Струма – Емилия Бегунова  от..

публикувано на 20.04.24 в 10:00

„Сюжети от деня“ с Иван Лазов

Проблемите в управлението на страната по време на служебните правителства - проф. Нина Дюлгерова, експерт по геополитика. Поглед назад в годините. Времето на концлагерите в България. Разговор за книгата „„Бившите хора на концлагерна България“ – с историка доц. д-р Мартин Иванов. В Благоевград се открива новата сграда на..

публикувано на 19.04.24 в 09:15

„Събития и личности“ с Мария Благоева

Как ще бъдат организирани предсрочните парламентарни избори и изборите за Европейски парламент? Разговор с Мартин Бусаров, председател на РИК-Благоевград. В навечерието на вота: Ще има ли смислен политически дебат? Интервю с Димитрина Хаджиева, народен представител от ПП „Продължаваме промяната“. Как работят общините в условия на..

публикувано на 19.04.24 в 06:00

„Приемна в ефир“ с Райна Ванчева

„Прибери се у дома след работа! Там някой те очаква“ -  национална кампания на Главната инспекция по труда и Министерството на труда и социалната политика за превенция на трудовия травматизъм.  Темата за безопасността при работа ще коментираме в студиото със Славянка Симитчийска, директор на Инспекцията по труда в Благоевград, със Силвия..

публикувано на 18.04.24 в 08:00

„Сюжети от деня“ с Агнес Манова

Великденски инициативи организират от сдружение „Заедно за успех“ в Кочериново. За новите акции и идеи, включващи младите хора, е разговорът с д-р Даниела Миланова и Василка Тасева. “Без расизъм в изборната кампанията за Европейски парламент” е проектът на Мулти култи колектив, който цели да повиши осведомеността и да посочи вредните..

публикувано на 18.04.24 в 08:00

„Събуди деня“ с Биляна Славчева

„Актуално“ Предстои м одернизация на образователната среда в детска градина “Брезица” в град Брезник. Мария Добревска, заместник-кмет. С поредица от събития в Трън отбелязват 129-годишнината от рождението на народната певица Гюрга Пинджурова. Цветислава Цветкова, кмет на община Трън. Стартира дарителска кампания за..

публикувано на 18.04.24 в 06:00