Ветераните на ФК "Черногорец" /Ноевци/ и ПФК "Левски" /София/ завършина 8:8

При резултат 8:8 завърши приятелския мач между ветераните на ФК "Черногорец" /Ноевци/ и ПФК "Левски" /София/. Срещата се игра този следобед на стадиона в брезнишкото село. Селекционер и треньор на домакините бе бившият футболист на Миньор /Перник/ Славе Малинов, който е изиграл над 400 мача в „А" група, а сред футболистите на терена освен него беше игралият в „А" група Петър Анестиев, кметът на селото Асен Асенов, местният футболен деятел Студенчо Малинов и др. В състава на гостите играха Станислав Ангелов, Георги Донков, Цветан Генков, Дончо Донев, Здравко Здравков, Ангел Станков, Стефан Василев, Стефан Павлов-Фифи Перото и др. В редовното време мачът завърши при резултат 3:3, а при дузпите отново остана равен - 8:8. Главен рефер на срещата бе доайенът на футбола в Брезнишко Михаил Величков, който сега води ветераните на Миньор (Перник). Мачът премина под мотото "Шампиони в Ноевци", а сред публиката беше и областният управител на Перник Ирена Соколова. За първи път ветерани на "сините" гостуваха в брезнишкото село през 2016 година по случай 70-годишния юбилей на местния тим.


Вижте още

В Перник уволняват със съобщение в социалните мрежи

Забавяне на трудовите възнаграждения, „заплати в плик” или работа на пълен работен ден при сключен договор за 4-часов работен ден са най-честите сигнали, подавани в КНСБ от работници в област Перник.  Сред най-засегнатите от сивата икономика са секторите шивашко производство и строителство на съоръжения.  Данните бяха изнесени от КНСБ на..

публикувано на 19.07.19 в 14:53

Кръгла маса за проблемите на ромите в Кюстендил

Добри практики за интеграция на ромите бяха представени на кръгла маса в Кюстендил. Събитието е организирано от сдружението "Ларго" и Българския хелзинкски комитет. По време на срещата, на която присъстваха представители на всички регионални дирекции, имащи отношение по темата, бяха презентирани положителни примери за разрешаване на най-често..

публикувано на 19.07.19 в 14:30
Инж.Дамян Дамянов

На територията на ЮЗДП няма огнища на африканска чума

Това съобщи днес на среща в Югозападното държавно предприятие директорът на предприятието инж. Дамян Дамянов. Ръководителите на 40-те държавни горски и ловни стопанства бяха запознати с мерките за намаляване на популацията на диви свине  и превенция срещу африканската чума.     „ За сведение, в страната огнищата са около 16 на домашни..

публикувано на 19.07.19 в 13:14

Община Перник с нов дългосрочен заем

Общинският съвет в Перник даде съгласие общината да поеме нов дългосрочен дълг в размер на 500 000 лева. Заемът е необходим, за да се осигури част от съфинансиране на проекта за интегриран градски транспорт. С него ще се дофинансира закупуването на нови 13 автобуса за градския транспорт, тъй като при направеното пазарно проучване е установено, че е..

публикувано на 19.07.19 в 13:07

Благотворителен концерт за 12-годишната Микаела от Благоевград

Благотворителен концерт в помощ на 12-годишната Микаела ще се проведе в Благоевград. На 26 юли от 19.00 часа в зала „Яворов“ певци и танцьори ще се качат на една сцена, за да подкрепят детето, което се нуждае от средства за спешна операция. Микаела страда от епилепсия и има тежки пристъпи ежедневно. За да се подобри състоянието й е необходимо..

публикувано на 19.07.19 в 13:02

Coerver coaching и ФК "Кюстендил" подписаха договор

Договор за партньорство между Coerver coaching и ФК "Кюстендил" бе подписан на стадион "Осогово" в града. По тази методика, предназначена за деца от 6 до 14 години работят световно известни клубове в целия свят. Директорът на Coerver coaching в България Георги Захариев заяви, че това партньорство ще допринесе за развитието на младите таланти в..

публикувано на 19.07.19 в 11:04

Започна записването след второ класиране за прием в гимназиите

От днес започва записването след второ класиране за прием след седми клас. То ще продължи и в понеделник, 22 юли.  Второто класиране беше обявено от Министерството на образованието и науката вчера.  Свободните места след второ класиране ще бъдат обявени на 23 юли. "На 24 и 25 юли учениците, които до момента не са успели да се класират никъде..

публикувано на 19.07.19 в 10:46