Ангел Джамбазки с покана към евродепутатите за общи действия по пакета „Мобилност”

Ангел Джамбазки
Снимка: БГНЕС

На 17-и юни (понеделник) евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки организира среща с избраните представители в Европейския парламент, министърът на транспорта, както и целия транспортен бранш.

Срещата ще се проведе в 14:30 ч. в София, съобщават от пресцентъра на ВМРО.

В поканата, изпратена до всички 17 български евродепутати дни след изборите, Ангел Джамбазки посочва, че трябва спешно всички евродепутати да предприемат общи действия относно т.нар. пакет „Макрон“.


Вижте още

80 участника превърнаха „Мечи крос“ в оспорвано състезание и празник

      Спортното събитие откриха кметът на община Белица Радослав Ревански и Станимир Симеонов – журналист, спортен коментатор, радетел на българския спорт и председател на сдружение „Пловдив бяга”.  Олимпийският шампион Стоян Делчев даде старта на Националния крос по планинско бягане за Купата на кмета "Мечи крос" – Белица 2019" точно в 10.30 ч...

публикувано на 20.07.19 в 19:18

БАБХ забрани продажбата на свинско месо на фермерските пазари

     Заради разпространението на Африканската чума по свинете, Българската агенция по безопасност на храните забранява предлагането на прясно свинско месо и месни заготовки, съдържащи свинско месо, на всички регистрирани фермерски пазари на територията на страната.      Инспекторите от отдел "Контрол на храните" извършват засилен постоянен..

публикувано на 20.07.19 в 13:28

Христо Стоичков ще открие във вторник обновен спортен терен в Петрич

     Христо Стоичков ще бъде гост на Петрич на 23 юли ( вторник ). В 16.30 ч. той ще се срещне с трениращите в детско-юношеската школа на ОФК „Беласица“, а в 18.00 ч. в залата на хотел „България“ ще представи биографичната си книга „Христо Стоичков. Историята“. Всички желаещи ще могат да се снимат за спомен със знаменития футболист, както и да..

публикувано на 20.07.19 в 13:14

7 черкви в община Кюстендил днес имат храмов празник

     Днес имен ден празнуват 376 жители на община Кюстендил. Името Илия носят 124 от тях, съобщиха от Териториалното звено "Гражданска регистрация и административно обслужване". Днес празнуват и 80 жители на община Кюстендил, наречени Илиян и 85 дами с името Илияна. Днес  имен ден имат и 71 жители на общината, кръстени Илчо, девет жени с името Илка,..

публикувано на 20.07.19 в 12:25

Нови пейки в благоевградския парк „Бачиново“, почистват алеите

     Пешеходните алеи и паркингът около езерото в парк „Бачиново“ са основно почистени и измити. По разпореждане на кмета Атанас Камбитов, повредените пейки в зоната за барбекю се ремонтират, а там, където се налага, се заменят с нови. Тревните площи се поддържат ниско окосени.      Парк „Бачиново“ е предпочитано място за разходка и отдих...

публикувано на 20.07.19 в 11:25

Стартира мотосъбор "Предел 2019"

     За 13-а поредна година местността „Предел“ събира стотици рокери и мотористи на мотосъбора „Предел“. Събитието ще продължи до 21 юли. Организатор е мотоклуб „Пирински вълци“, със съдействието на Община Разлог.      На мотосъбора ще присъстват и мотористи от Република Северна Македония, Сърбия и Гърция.      В 12:30 часа днес ще се състои..

публикувано на 20.07.19 в 11:18

В община Симитли празнуват Илинден два дни

     7 населени места в Симитлийско празнуват Илинден. Именно заради многото свети места, наречени на светеца, курбаните са в два дни.     По традиция днес миряни ще почетат празника на Св. пророк Илия край оброчището в село Ракитна. Местността, разположена  високо в планината, е известна с целебната си сила от незапомнени времена. Белег на..

публикувано на 20.07.19 в 10:48