Михаела Филева с концерт в Благоевград

Михаела Филева

Михаела Филева ще раздава автографи след концерта в зала “Яворов”

 Дългоочакваният концерта на Михаела Филева в Благоевград е този четвъртък. Харизматичната певица ще изпълни най-големите си хитове с музикантите Васил Крумов, Краси Тодоров, Александър Обретенов, Васил Вутев и беквокалистите от Тринити. Шоуто на Михаела Филева включва и много танци, в които талантливата изпълнителка показва завидни умения и по нищо не отстъпва на останалите танцьори на сцената. Хореографията за концерта е специално изработена от Радостина Точева.

Михаела споделя, че няма търпение да се срещне отново с благоевградската публика, защото ясно си спомня първия си концерт в зала “Яворов” заедно с ВенЗи, Били Хлапето и Лексъс. Тогава залата е претъпкана, а певците едва смогват да раздадат автографи на почитателите си.  Поп звездата е решена и този път да не откаже автограф  и снимка на всички фенове, посетили концерта й.

Билетите за концерта на Михаела Филева са на цени от 15 до 25 лв. Организаторите от Монте Мюзик напомнят, че децата от 7 до 14 години ползват 5 лв. отстъпка от редовната цена на билетите.

Интервю на Райна Ванчева с Михаела Филева можете да чуете в звуковия файлСлед успеха на първия си самостоятелен концерт пред 4-хилядната публика в зала 1 на НДК, Михаела Филева ще зарадва феновете си в страната с турне в четири български града – 19-ти септември – Летен театър, Пловдив,

17-ти октомври – зала „Яворов“, Благоевград,

23-ти октомври – Дворец на културата и спорта, Велико Търново и  Варна – 24-ти октомври във Фестивалния комплекс.

Музика, танци и шоу, събрани във впечатляваща мултимедийна продукция, очаква публиката в страната. Изпълнителката ще представи най-големите си хитове, както и новото горещо парче „Латино сеньорита“ (feat. ToTo H), което вече владее лятото.

По време на турнето с Михаела ще бъде и бенда, с който певицата излезе на сцената на НДК. Той е селектиран от музикалния директор Борислав Бояджиев-Борче. Това са Васил Крумов, Васил Вутев, Александър Обретенов, Краси Тодоров и трио Тринити. По време на концертите в страната любимата изпълнителка ще бъде заедно и със своите танцьори от RiO Crew. 


Вижте още

Електроуредите ще имат по-дълъг живот след 2021 г.

Една отдавна замисляна реформа в ЕС – въвеждането на т.нар. екодизайн за електроуредите, вече е в ход. Нов пакет от мерки на Европейската комисия ще задължи от 2021 г. производителите на електроуреди да променят досегашната масова практика за „програмирано остаряване“ и кратък срок на експлоатация на телевизори, хладилници, перални, съдомиялни,..

публикувано на 16.10.19 в 12:47

Изплети шапка, шал или чорапи за бездомен човек

Започна осмата поред благотворителна кампания „Изплети топлина“, която има за цел да помогне на бездомните хора с топли дрехи преди наближаващите зимни месеци. Кампанията се организира от фондация „Има начин“. Тази година инициаторите отново ще разчитат на доброволци, за да стоплят хиляди хора без покрив в цяла България. „..

публикувано на 15.10.19 в 13:23

"Ел Капитан" – ултрамаратонецът Тодор Димитров

    Препълнената от  студенти и преподаватели зала 114 на Първи учебен корпус на Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград,  с подчертан интерес посрещна 44-годишния ултрамаратонец Тодор Димитров, капитан втори ранг и преподавател във Военната академия „Георги Стойков Раковски“ в София, който също така е и магистър по право от..

публикувано на 15.10.19 в 13:00

Регионалната библиотека в Благоевград става все по-предпочитано място за изнесени уроци

Регионалната библиотека в Благоевград става все по-предпочитано място за изнесени уроци. В последните години все повече учители избират дома на книгите, за да запознаят извън класната стая, по един различен начин, възпитаниците си по теми, свързани с историята, литературата, изкуството и др. Михаил Велев е ученик от 12 клас в Националната..

публикувано на 15.10.19 в 12:16

Най-модерните тежкотоварни камиони бяха представени днес в Благоевград

От Благоевград стартира мащабното роуд шоу, което ще обиколи седем български града под мотото „Устойчивост! Сега и отвъд хоризонта!“. Представители на бизнеса и граждани, могат да се докоснат до модерните тежкотоварни транспортни средтсва, които се движат на метан. Кампанията включва срещи с бизнеса на местно ниво, на които се представят..

публикувано на 15.10.19 в 11:12

Милена Пенчева превърна парцалените кукли от бабино време в бутикови

Деца от над десет държави  прегръщат парцалените кукли, създадени от българката Милена Пенчева, която  от години живее в Балтимор, САЩ.  Тежката битка с рака  я връща към  онова време на 90-те, когато  в България имахме пари, но нямаше какво да купим с тях. Тогава Милена сама шиела куклите на своите малки  дъщери. Докато минавала през тежкото..

публикувано на 15.10.19 в 10:32

В Рупите отбелязаха 25 години от изграждането на храма „Света Петка Българска“

Преди 25 години  в местността Рупите, където Ванга посрещаше  и лекуваше болката на хиляди хора, по заръка на пророчицата беше изграден храм  „Света Петка Българска“.  С празнична литургия, курбан за здраве и откриване на  експозиция с иконите, дарени на  Ванга и на черквата, беше отбелязан този четвърт век история на вярата и надеждата...

публикувано на 14.10.19 в 15:11