Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Георги Данчов – Портрет на Васил Левски

"Булевард Демокрация" - на 18 февруари

„ГЕРБ вдигнаха летвата за преференциите – ГЕРБ връщат летвата за преференциите. БСП напускат парламента. Мъж с дебело криминално досие уби друг мъж в Кюстендил. Лекари от ТЕЛК – арестувани с подкуп. Влак с газ дерейлира. Бареков се отказва от..

публикувано на 18.02.19 в 14:59

"Булевард Демокрация" - на 14 февруари

Народ, който тачи празника на виното, повече от националните си празници – няма да изчезне. Народ, който чества празника на виното по два пъти в годината – също. Народ, който на въпроса „Вино или ракия?“ отговаря с „И бира“ – също. Народ, който..

публикувано на 14.02.19 в 15:02
Руски бармани - на обмен на опит у нас. Примерно

"Булевард Демокрация" - на 12 февруари

Втрещен съм. И леко уплашен. Нашите служби ще разследват опит за отравяне на бизнесменът Гебрев (който разни хейтъри нарекоха Гербев, след една среща) отпреди …4 години. Не, че нещо, ама разследванията на по-скорошни престъпления понакуцват, а..

публикувано на 12.02.19 в 15:07

"Булевард Демокрация" - на 8 февруари

Две събития от вчерашния ден още ме потрисат. В Шумен, възрастен мъж застрелял жена си, след това и себе си. Възрастни хора, съпругата – неподвижна, след тежко заболяване. Можем само да гадаем причините, но най-вероятната е, че може човекът да не..

публикувано на 08.02.19 в 15:01
Пазаруващи в пловдивски мол. Примерно

"Булевард Демокрация" - на 6 февруари

Вече почнах да се замислям дали Пловдив трябваше да е Европейска столица на културата или на биологичното разнообразие. Прасета висят разфасовани на площада (или поне трябваше да висят), диви котки се разхождат под тепетата, а анаконди лазят из..

публикувано на 06.02.19 в 15:06
Български незрящи, ползващи пенсии поради загуба на трудоспособност. Примерно

"Булевард Демокрация" - на 4 февруари

„Българските слепи са най-виждащите слепи“, пише във Фейсбук един приятел, перифразирайки онзи стар съветски лозунг. У нас няма нищо ново, всичко е добре забравено старо. А поводът – разследването на трафикнюз, които хванали двама стопроцентови..

публикувано на 04.02.19 в 15:05

"Булевард Демокрация" - на 31 януари

8 000 евро ще трябва да плати България на бившия министър на труда и социалната политика Емилия Масларова по заведеното от нея дело в Европейския съд по правата на човека в Страсбург. Според него България е нарушила презумпцията за невинност и..

публикувано на 31.01.19 в 15:04
Някогашна плантация за маракуя. Примерно

"Булевард Демокрация" - на 29 януари

Тия дюни не са дюни – земеделска земя е. Някога на нея е било или бостан с дини, или картофена нива. Тия скали не са скали – овощна градина са. Някога на тях е имало сливи. Или папая. Тая гора не е гора – със селскостопанско..

публикувано на 29.01.19 в 14:57

"Булевард Демокрация" на 25-ти януари

Темите днес в предаването " Булевард Демокрация": Спешна проверка на всички строежи по Южното Черноморие, които попаднаха във фокуса на общественото внимание. Нарушения установи днес директорът на ДНСК Иван Несторов , обектите са спрени, защо и..

публикувано на 25.01.19 в 14:48

"Булевард Демокрация" на 24-ти януари

Темите и събеседниците, които ще ви представим днес в" Булевард Демокрация " от 15 до 18 часа: Боровата гора край Арапя –гора ли е ?! Защо днес се сече край Царево,  репортаж на Даниела Костадинова Нови строежи на старите и  любими плажове,..

публикувано на 24.01.19 в 14:18