Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 13 до 16 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!"На работа с колело" обсъждат в Бургас

Партньори от десет европейски страни по проекта „До Работа с Колело’ са на среща в Бургас.  Проектът е насочен и към работодателите, за които са предвидени обучения , както и начините за стимулиране на служителите да ползват велосипеди за придвижване..

публикувано на 13.10.15 в 14:50

Клип на млади бургазлии спечели екоконкурс

“Събуди се” - така се нарича филмът -победител в националния видео конкурс, организиран в рамките на проект MARLISKO-Морските отпадъци в моретата на Европа. 17-годишните Яна Неведешева, Елица Георгиева, Давид Кортезов и  Мария -Жаклин Жекова са..

публикувано на 11.04.14 в 16:24

Андрей Едрев вкарва бургаската "синя зона" пак в съда

Поредната атака в съда срещу синята зона в Бургас. Известният бургазлия Андрей Едрев е подал жалба в Административния съд относно решението на общинския съвет, в което се одобрява платеното паркиране. Едрев пояснява, че отдавна смята синята зона за..

публикувано на 08.08.13 в 13:29

Пламен Янев: Не знаехме за преговори с десни партии

Решение за преговори с десните партии е взето от националния съвет на "България на гражданите", който по принцип е в оставка, каза областният лидер на партията в Бургас Пламен Янев. Припомняме, че от ръководството на партията обявиха, че започват..

публикувано на 27.06.13 в 16:36