Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 13 до 16 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!"Булевард Демокрация" на 14-ти август

Темите ни днес : Зам.-председателят на общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев е обвинен за укривателството на издирвания несебърски бос Димитър Желязков-Очите. Районната прокуратура в града повдигна и второ обвинение срещу него -за незаконно притежание..

публикувано на 14.08.18 в 12:27

" Булевард Демокрация" на 13-ти август

Темите днес в " Булевард  Демокрация" От кораба“ Мопанг“ изтича мазут, плавателният съд е потънал преди близо 100 години, какво се знае за него  ще ни разкаже Стефан Цинцарски от „Приятели на морето“. Опасното мъртво вълнение продължава  по..

публикувано на 13.08.18 в 13:01

"Булевард Демокрация" на 10-ти август

Темите в последния работен ден на тази седмица в "Булевард Демокрация" Отново протести заради умъртвяването на животни в Шарково. Тази сутрин бургаското сдружение "Да!Антимафия" организира хора от боляровските села и от Кости, защо ще чуем..

публикувано на 10.08.18 в 12:44
Поморие

"Булевард Демокрация" на 08 август

Темите в предаването на 08 август: - Какъв сезон отчитат хотелиерите в Поморие? Това питаме в темата ни на деня. Днес лятната на кампания на БНР Бургас ще бъде в Поморие между 16 и 18 часа. - Здравното министерство публикува за обществено..

публикувано на 08.08.18 в 12:49

"Булевард Демокрация" на 06 август

Ето какво сме ви подготвили в днешното издание на предаването "Булевард Демокрация": Продължаваме да следим ситуацията със задържания зам.- председател на общинския парламент Бенчо Бенчев. - Разговаряме с Живко Господинов, общински председател..

публикувано на 06.08.18 в 12:55

Булевард Демокрация на 3-ти август

Акцентите, които сме подготвили в последния работен ден,  определено са летни и свързани с това къде и как може да прекарате приятно уикенда:  По време на  ваканцията се обсъжда дали да бъдат забранени мобилните телефони в училище за..

публикувано на 03.08.18 в 12:03
плаж

"Булевард Демокрация" на 1 август

Ето какво сме ви подготвили в днешното издание на предаването "Булевард Демокрация": - Днешната тема на деня посвещаваме на нашата лятна кампания "На море с БНР". Днес между 16 и 18 часа ще излъчваме от "Крайморие". Малко по-късно разговаряме с..

публикувано на 01.08.18 в 12:59

"Булевард Демокрация" - на 23 юли

Проблемът в здравната каца… извинете, каса, бил, че някой дърпал конците. Даже били повече от един дърпач, защото новият началник казал пред бТВ, че били „едни хорица“. Знаел ги кои са, ама нямало да ги каже. Това е, защото сме прекалено малка..

публикувано на 23.07.18 в 12:55

"Булевард Демокрация" - на 17 юли

Пет тона нелегална пиячка конфискували митниците във Варна. И в тази държава искаха да ограничат казаните за ракия. Не, че нещо, ама съм пил и от двата извора. Доверявам се повече на вторите. В “Слънчев бряг“, в един китен хотел, ми сипваха нещо,..

публикувано на 17.07.18 в 13:01

"Булевард Демокрация" - на 16 юли

Еврокомисията идва да ни нагледа правилно ли трепем дребния преживен добитък в Странджа. Предполагаме, че ще стигне и до баба Дора от Шарково, до която отидоха земеделският министър, лидерът на БСП, чакали и омбудсмана. Дори и да спасят козичиките..

публикувано на 16.07.18 в 13:02