Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!



Публикации

"Булевард Демокрация" на 28 юни

В "Булевард Демокрация" очаквайте : -НФСБ  застанаха зад протеста на търговците на горива, какво обещаха политиците и повярваха ли протестиращите – ще чуем бургаския депутат Христиан Митев и  Росинка Бъчварова. - Как приемат в Равнец..

публикувано на 28.06.18 в 12:04
Бурята в Китай донесе деликатеси

"Булевард Демокрация" - на 27 юни

Актуална промоция се появи по родните плажове – само до края на седмицата – 40 лева е комплектът шезлонг, чадър… дъждобран и родопско одеало. Всъщност, големите наводнения, мегациклони, бури и падащи октоподи от небето, леко ни подминаха. И да се..

публикувано на 27.06.18 в 12:58
Проф. Христо Бозов - днес - в

"Булевард Демокрация" - на 26 юни

Арестант избяга от полицейско управление в Пловдив. От Областната дирекция на МВР потвърдиха случая пред OFFNews, пише сайтът. Честно да ви кажа, вече започвам да се чудя да не е някакво вирусно занимание. Като катеренето по опасни сгради от..

публикувано на 26.06.18 в 12:56

"Булевард Демокрация" на 25 юни

Премиерът Борисов набързо отмени протеста на превозвачите. Така де, той върна обратно законът, който, според протестиращите, щеше да доведе до Първо частно транспортно министерство. Въпреки че в държава, в която е имало Първа частна милиция, не..

публикувано на 25.06.18 в 13:01

"На работа с колело" обсъждат в Бургас

Партньори от десет европейски страни по проекта „До Работа с Колело’ са на среща в Бургас.  Проектът е насочен и към работодателите, за които са предвидени обучения , както и начините за стимулиране на служителите да ползват велосипеди за придвижване..

публикувано на 13.10.15 в 14:50

Клип на млади бургазлии спечели екоконкурс

“Събуди се” - така се нарича филмът -победител в националния видео конкурс, организиран в рамките на проект MARLISKO-Морските отпадъци в моретата на Европа. 17-годишните Яна Неведешева, Елица Георгиева, Давид Кортезов и  Мария -Жаклин Жекова са..

публикувано на 11.04.14 в 16:24

Андрей Едрев вкарва бургаската "синя зона" пак в съда

Поредната атака в съда срещу синята зона в Бургас. Известният бургазлия Андрей Едрев е подал жалба в Административния съд относно решението на общинския съвет, в което се одобрява платеното паркиране. Едрев пояснява, че отдавна смята синята зона за..

публикувано на 08.08.13 в 13:29

Пламен Янев: Не знаехме за преговори с десни партии

Решение за преговори с десните партии е взето от националния съвет на "България на гражданите", който по принцип е в оставка, каза областният лидер на партията в Бургас Пламен Янев. Припомняме, че от ръководството на партията обявиха, че започват..

публикувано на 27.06.13 в 16:36