Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" - на 16 септември

2019-та година е хубава година, в която да се води разговор за свободата на словото. Особено покрай нетагивните статистики, нареждайки ни след 100-отното място в света по тази класация. Но, докато чакаме СЕМ да излезе с решение относно създалата..

публикувано на 16.09.19 в 14:59

"Булевард Демокрация" - на 12 септември

Голяма драма се заформя с европейските ценности. Новият ресор „защита на нашия европейски начин на живот“ бил обиден за мигрантите, смятат политици и организации. Тъй де. Новите европейци могат да си живеят както си поискат, да правят каквото си..

публикувано на 12.09.19 в 15:03
Мария Габриел участва във връчването на стипендии от фондация „Еврика“ на талантливи младежи със заложби в сферата на науката

"Булевард Демокрация" - на 10 септември

Можете да си отдъхнете, ясен е ресорът на Мария Габриел в новия състав на еврокомисията – „Иновации и младеж“. Започвам с тази информация, защото съм сигурен, че сън не спите да разберете за какво българин ще отговаря. И, защото знам, че ще..

публикувано на 10.09.19 в 15:04

"Булевард Демокрация" - на 5 септември

Необичайни низини достига българската медийна среда. След смешния плач, че на пресконференция били демонтирани микрофоните, но все пак журналистите чинно изслушали каквото им се каже и го предали, тази седмица гледах нов тип анализи. Коафьоро –..

публикувано на 05.09.19 в 15:06

"Булевард Демокрация" - на 2 септември

Септември дойде, а с него и обещанията за по-ниски цени, за по-евтина почивка и за все още топло време. Та, който разбира, сега на море се спира. Има и други позитиви. Няма ги вече тълпите от туристи, а персоналът по заведенията вече ще е с..

публикувано на 02.09.19 в 15:04
Плаж с отпаднала необходимост. Или бивша зеленчукова градина

"Булевард Демокрация" - на 30 август

Министерството на отбраната почна да дава заден ход с търговете на имоти покрай морето, които ще продава поради отпаднала необходимост. Първият, за имот до плажа „Градина“, се оказало, че май леко попада на пясъка и дюните. Военното министерство..

публикувано на 30.08.19 в 15:03

"Булевард Демокрация" - на 28 август

Социалното министерство подозира, че програмата за достъпна жилищна среда, май няма да се случи както трябва, пише „Сега“. Причината е, че крайният срок за подаване на документи е 30 септември, което… почти е дошло. Идеята далеч не е лоша – с тези..

публикувано на 28.08.19 в 15:06
Плажът на

"Булевард Демокрация" - на 26 август

Спорим днес със един приятел във Фейсбук. Лятото си тръгвало, днес било последния понеделник от него. Хич не е вярно, казвам аз, защото календари не ползваме в Бургас. Тук лятото свършва, когато: 1) си тръгнат последните руски туристи и..

публикувано на 26.08.19 в 14:59

"Булевард Демокрация" - на 23 август

Цунами залива Бургаския залив! Няколкометрови вълни – убийци дебнат по крайбрежието! Мъртвото вълнение дебне за нови жертви! Такива заглавия спокойно можете да очаквате през тези дни, вещайки ужас по нашите плажове. А нормалното природно..

публикувано на 23.08.19 в 15:01

"Булевард Демокрация" - на 20 август

Не една, не две, а седем (седем!!!) компании искат да строят АЕЦ „Белене“. Това – руснаци, корейци, германци… Не една, не две – а четири компании пък са заявили интерес да купуват ток от бъдещата централа. Почна се. Не можеше все да теглим..

публикувано на 20.08.19 в 15:06