Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Проект на електронен гласоподавател

"Булевард Демокрация" - на 9 юли

И машинното гласуване падна на земята в неравната борба на нашето аналогово общество. ЦИК се притеснили, че машините няма да може да издържат на напора на кандидати за местната власт. Защото там не са един и двама – то кметове, то районни кметове..

публикувано на 09.07.19 в 15:03

"Булевард Демокрация" - на 28 юни

Джулайлуя, братя и сестри! Православната църква никога не спи и е в крак с актуалните морални предизвикателства. След като преди години анатемосахме концертна на Мадона и тя вече не смее да припари от Трън насам, днес духовните ни водачи намериха..

публикувано на 28.06.19 в 14:56

"Булевард Демокрация" - на 26 юни

От години поддържам тезата, че това, което нашите политици сами могат да си направят, техните опоненти за десетилетия няма да успеят. Днес всички взеха за мезе БСП, че нямали пари да върнат надвзетата субсидия, защото я били изхарчили. Което,..

публикувано на 26.06.19 в 15:08
Екрем Имамоглу

"Булевард Демокрация" - на 24 юни

Интересно става в южната ни съседка. Повторните избори в Истанбул показаха, че статуквото там ще бъде нарушено. А пък нашенецът се радва на избора на опозиционен кмет в турския град, сякаш него ще го управлява Имамоглу. Или пък на него ще му вдигне..

публикувано на 24.06.19 в 14:55

"Булевард Демокрация" - на 20 юни

По селата могат да са спокойни, няма да закриват пощенските клонове. Там, където все още са останали. Пощенски клонове, защото и селата са тръгнали в една посока на закриване. Първоначалната идея беше населените места под 800 души, да останат без..

публикувано на 20.06.19 в 15:08
Това е Челябинск. Чернобил изглежда малко по-различно

"Булевард Демокрация" - на 18 юни

Ако си мислите, че ние сме измислили измамите, лъжете се: „Предприемчив китаец е возил туристи в "Чернобил", предава руският сайт "Рамблер". Клиентите му били много доволни, тъй като дозиметрите за радиация издавали високи сигнали и имало..

публикувано на 18.06.19 в 15:01

"Булевард Демокрация" - на 11 юни

"Много тихо тук. Няма кой вече да ни се смее сега за тадуф-тадуф. Тишина. Всички отсечки трябва да станат така. Така ще качим хората на влака. Четеш си книжка и за нула време пристигаш, за където си тръгнал" Цитатът го разпространяват в..

публикувано на 11.06.19 в 15:05

Марияна Георгиева: Успехите на параолимпийските игри са победа на децата над самите тях

Седем деца от 8-и до 11-и клас от бургаското училище "Св. Св. Кирил и Методий" станаха новите шампиони в Националните ученически игри на Българската параолимпийска асоциация, провели се в Стара Загора. Успехите са свързани не само с..

публикувано на 11.06.19 в 14:35

"Булевард Демокрация" - на 10 юни

„Булгаргаз“ предложили намаляване цената на газа – с 0.6% да е по-евтин. Офертата е отправена към енергийния регулатор и, да се надяваме, той няма да се дърпа много. Но нали се сещате какво означава това? Сега всички, чието производство е свързано..

публикувано на 10.06.19 в 15:00
Димитър Германов

"Булевард Демокрация" - на 6 юни

Ако си мислите, че сме направили всичко за борбата с телефонните измами – лъжете се. Шуменската полиция задейства доскорошното музикално острие на ГЕРБ Веселин Маринов и ръководителят на бялата роза – Славка Калчева. Те ще пеят пред близо 2 500..

публикувано на 06.06.19 в 14:58