Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 5-ТИ МАРТ:

Красиви и емоционални или усмихнато слънчеви – такива са дните през най-женския месец от годината – март. Прегръщаме идеята за чувственото женско сърце и в минутите за уикенд релакс „Ева в неделя“. Обещаваме горещи клюки, свежи събеседници и..

публикувано на 05.03.17 в 08:49

"Мисис Баба" 2017 Лариса Иванова: Животът не свършва на 50

Най-красивата баба на България, избрана в единственият по рода си международен консурс, Лариса Иванова се е запознала с мъжа си в Коми. "Историята ни е абсолютната класика руско-българска любов", казва 49-годишната Лариса, която по професия е брокер на..

публикувано на 01.02.17 в 15:44

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 15 ЯНУАРИ:

Звездните ни срещи днес: Как певицата Мая Нешкова написа най-големия си хит, без който не минава личен празник на българин „Честит рожден ден”. След турне в Германия, Франция и Испания група „Сигнал” се готви за голям концерт у нас, разбрахме..

публикувано на 15.01.17 в 12:37

Новата „Мис Бургас“ ще става биотехнолог

22-годишната Галина Иванова, която стана „Мис Бургас“ учи в У „Проф.д-р Асен Златаров“. Специалността е нова ипрестижна, има допирни точки с генетиката и фармацията, разкри блондинката в предаването „Ева в неделя“. Догодина й предстои дипромиране..

публикувано на 18.12.16 в 15:18

ОЧАКАВЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 18 ДЕКЕМВРИ:

Люси Дяковска е специалната ни Ева днес. През изминалата седмица певицата за първи път стъпи на морска сцена с мюзикъл, зад кулусите обаче ни сподели своите празнични планове, семейни коледни ритуали и увлеченията си по дизайна на мебели..

публикувано на 18.12.16 в 12:54

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 4 ДЕКЕМВРИ:

Тя е родственица на Христо Ботев, по професия е рентгенов лаборант, но името й е свързано с най-големите хитове на българката попмузика. 1500 от златните шлагери, изпълнени от родните звезди, са по текстове на Жива Кюлджиева. Срещаме ви с нея в навечерието..

публикувано на 04.12.16 в 12:04

ОЧАКАВЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 27 НОЕМВРИ:

Примата за родната лека атлетика Иват Лалова пред „Ева в неделя“ в едно искрено интервю за съпруга си, родителите и женските слабости на една силна жена Група „Мастило“ се завръщат след едногодишно отсъствие заради майчинството на Вики..

публикувано на 27.11.16 в 12:33

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 13 НОЕМВРИ:

Днес ще ви срещнем с най-младия главен редактор у нас Юми Реджеб, от която ще разберем защо въпреки крехката си възраст избра да издава списанието за бъдещи майки „PregnancyDiary“. Гостува ни и Нели Вакъфова - тя изгря от страниците на мъжката..

публикувано на 13.11.16 в 14:56

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 30 ОКОТМВРИ:

Как петкратната европейска шампионка по таекуондо Лидия Дукова се върна в Бургас и превърна хобито си да прави артподаръци от бебешки дрехи и аксесоари в бизнес ще разберем от нея след 13 часа. Темата продължаваме с известния гримьор Теодора..

публикувано на 30.10.16 в 12:25

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 23 ОКТОМВРИ:

Търсим хармония за духа и тялото с йога инструктора Надежда Прокопова. Освен това тя е архитект и майстор на бижута. Многоликата Надежда ще бъде гост в студиото след 13 часа. Спасение от модна грешка или скучен дрескод е малката черна рокля ще си..

публикувано на 23.10.16 в 12:14