Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

ОЧАКВАЙТЕ В ПРЕДАВАНЕТО "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Мислете си за хубави неща днес. Накрая всичко се подрежда, както е писано. Неделята носи очарованието на ден, който трябва да мирише на ароматен чай, вкусен кекс и печени кестени. Порадвайте му се, намерете време за приятно изживяване и отделете внимание на..

обновено на 21.10.18 в 11:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 14-ТИ ОКТОМВРИ

На Петковден се месят и колаци, като най-големият от тях се нарича на св. Петка. Често и на имениците днес! А цветовете на неделята в сладки приказки събираме и в ефира на БНР Бургас от един до три следобед. Това е времето за уикенд релакс „Ева в..

публикувано на 14.10.18 в 12:10

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 30-ТИ СЕПТЕМВРИ

Както казва голямата Коко Шанел: „Модата отминава, стилът остава“…Така изпратихме лятото, днес изпращаме септември, но сме запазили слънцето в себе си,   има ли значение каква е прогнозата за времето? Цветовете на неделята в сладки приказки..

публикувано на 30.09.18 в 12:00

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 23-ТИ СЕПТЕМВРИ

„Дизайнерите искат от мен да се обличам като Пролетта, във вълнисти, бухнали тоалети. А аз не се чувствам като Пролет. Чувствам се като топла, червена Есен.", казва великата Мерилин Монро. Честита ни първа есен и както казва една друга..

публикувано на 23.09.18 в 11:37

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 ч:

Здравейте в поредната септемврийска неделя. Време е за релакс и сладки приказки! Това е ден, в който трябва да успеете качествено да си починете -  вижте се с приятели, направете нещо различно, помързелувайте. А ако случайно ви се струва, че всичко..

публикувано на 16.09.18 в 10:41

Йоана - талантлива, усмихната и решена да успее в музиката

Йоана е лъчезарно момиче на 22 години, което мечтае да се развива в музиката. Тя е от Монтана, в момента учи поп и джаз пеене в Нов български университет и мечтае сама да прави песните си. Нейната звезда изгря по време на петия сезон на музикалния..

публикувано на 09.09.18 в 20:34

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 – 15 Ч.:

Скоро приятел ме посъветва, че понякога е нужно просто да смениш обстановката, за да почувстваш колко много си заслужава да живееш пълноценно. Неделята е точно за това, сменете обстановката! Опитайте нещо ново, отидете на място,..

обновено на 09.09.18 в 10:33

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 26-ТИ АВГУСТ

Най лесно си ПЛАНИРАМ лятната отпуска... Началника ми казва КОГА, а жената КЪДЕ...А където и да се намирате вие, в неделния следобед, независимо дали сте отпускари или ви чака работа, останете с нас във времето за уикенд релакс, защото започва „Ева..

публикувано на 26.08.18 в 12:25

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 ч:

Наскоро в социалните мрежи ми попадна един цитат – „Много хора все още не са се научили, че една от основните цели на живота е, да му се насладиш." Не помня на кого е, но съгласете се има много истина в него! Насладете се на днешния ден, където и..

публикувано на 19.08.18 в 10:18

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 12-ТИ АВГУСТ:

Август е и всички пътища водят към плажа….През следващите два часа обаче не ви трябват   чадър и слънчеви очила, а само няколко бучки лед в питието и честотите на БНР Бургас. Започва времето за уикенд релакс, с любопитен привкус и дъх на море –..

публикувано на 12.08.18 в 12:06