Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 9 ОКТОМВРИ:

Д-р Стилиянова от хитовия сериал „Откраднат живот“ е нашата специална Ева днес. Извинете, всъщност Ралица Паскалева, актрисата, която играе ролята на амбициозната лекарка, озовала се бременна и с амнезия във втория сезон. Препитахме я за всичко..

публикувано на 09.10.16 в 10:53

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 18 СЕПТЕМВРИ:

Актрисата Аглика Бояджиева говори за новата си роля на бургаска сцена в пиесата „Квартет”, съкровените загуби и есента в живота, обсебена от модата: модният блогър Тереза Восканян разказва за личния си стил и как градският пейзаж може да стане моден..

публикувано на 18.09.16 в 10:23

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 4 СЕПТЕМВРИ:

Уж е септември, а лятото още е тук двойно по-цветно и пълно със събития, като за последно. Посоките, в които тръгваме и ние днес: Дами с бензин в кръвта от цялата страна си дадоха среща край морския бряг за първи път, ще ги чуем след минути. В..

публикувано на 04.09.16 в 11:00

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 21 АВГУСТ:

Д нес отиваме в Жеравна, където продължава тридневния фестивал на носията за едно интервю с холуведската звезда Бен Крос, част от ВИП гостите на фестивала. Оказа се, че те са много - не всеки ден може да се види министъра на туризма Николина..

публикувано на 21.08.16 в 12:53

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 14 АВГУСТ:

Днес ще се къпем в звезден блясък заедно с телевизионната водеща и ловец на интервюта с кино знаменитости Стаси Кара. Тя е общувала отблизо с най-големите в шоу бизнеса като Сара Джесика Паркър, Никол Кидман, Ема Томпсън и Чарлийз Терон, затова..

публикувано на 14.08.16 в 11:47

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 31 ЮЛИ

Eдно издание с песните победители в конкурса „Бургас и морето” ни предстои днес. Ще чуем бисерите на семейния тандем водещи Екатерина Евро и Сашо Кадиев, ще ви разкажем как се справиха бургазлиите сред участниците и защо дрескодът на дамите на сцената..

публикувано на 31.07.16 в 11:05

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 24 ЮЛИ:

Днес ви срещаме с 16-годишната Янита Димитрова, която е новата „Мис Созопол“.   Ще разберем за какво спорят у дома Миро и Мери Мутафчиеви от група „Мери бойс бенд“, защо бургазлията Владо Димов реши да участва за първи път соло в конкурса „Бургас..

публикувано на 24.07.16 в 12:45

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 3 ЮЛИ:

Тони Димитрова откри изложба на екзотични папагали в мола. С пъстрото пернато нашествие в Бургас ще ни запознае управителят и дресьор на сбирката Калин Влаев. Две звезди ни гостуват днес - латино музикантът Калин Вельов и оперната певица Весела Нейнски...

публикувано на 03.07.16 в 12:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 19 ЮНИ:

Победителите от музикалния формат „Игра на хорове“ „Фортисимо“ ще са днес при нас заедно с техния ръководител Милена Добрева. Ако  таланта, борбеността и нестандартните им изпълнения са ви допаднали и имате въпрос към тях или просто искате да ги..

публикувано на 19.06.16 в 10:33

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ” НА 12 ЮНИ:

Страхотната Севда, която спечели „Мастър шеф”, е специалната ни Ева днес. 39-годишната бургазлийка стана първата вегетарианка победител в историята на шоуто. С наградата от 100 000 лева тя иска да отвори собствен ресторант и да сбъдне мечтата си..

публикувано на 12.06.16 в 10:24