Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 4 ОКТОМВРИ:

Модният форум "Бургас фешън лайтс" избра Седрита Садикай за лице на предстоящото издание. Моделът, който е   в топ 5 на „Мис Бикини Вселена“, пристигна от Косово в морския град за фотосесия. Ева в неделя присъства на подготовката и разговаря с..

публикувано на 04.10.15 в 12:14

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 6 СЕПТЕМВРИ:

В духа на деня и на празничния   и на почивния  ще ви представим наши сънародници, които имат интересен път и които в известен смисъл с таланта си са национално богатство. В същото време делят житейския път, което никога не е безконфликтно -..

публикувано на 06.09.15 в 16:05

Победителят от Х фактор пуска нова песен

Спомняте ли си симпатичното момче, което се яви на Х фактор с рок предпочитанията си и показа фантастичен глас, който му донесе победата в шоуто? 23-годишният Славин Славчев сега работи върху втората си песен, която съвсем скоро ще се завърти по..

публикувано на 22.08.15 в 09:24

Мина от „Петте сезона“ става водеща на новини

Мина и Цани от група „Петте сезона“ са заедно както на сцената, така и в живота. В родния град ги върна големия концерт на техния откривател Стефан Диомов, но разбрахме, че Мина Пенкова, която завърши журналистика, бърза да се върне в София,..

публикувано на 22.08.15 в 09:22

DJ Таркан хареса бургаска певица

Красива бургазлийка на една сцена с хитовия DJ Таркан.  Сюжетът като на кино и сбъдната мечта за певицата Nelita се развива в курорта Слънчев бряг. Ако не я познавате като Нелита, със сигурност сте я чували като Нели Вакъфова. Тя е един от..

публикувано на 22.08.15 в 09:16

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 23 АВГУСТ:

Певицата и любимка на публиката Тони Димитрова за удостояването й с авторитетния приз „Почетен гражданин на Бургас”.  Бургазлийката връщаме назад в миналото със сладки детски спомени, забъркани с магията на Бургас.  Как се снима съвременно българско..

публикувано на 21.08.15 в 15:02

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 16 АВГУСТ:

-Новата „Мис Бургас“ 2015 Габриела Пеева, която бе избрана в петък вечер, е специалната ни Ева. Ще чуем още дизайнерът на конкурса Мария Диомова. Водещата Ива Екимова ще сподели спомени за детството в Бургас и една съкровена история за концерта на Роби..

публикувано на 16.08.15 в 13:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 9 АВГУСТ:

Бургас ври и кипи! Денем и нощем улиците са пълни с хора. В рамките на два дни градът стана епицентър на няколко събития. За меломаните беше Spirit of Burgas. Над 30 хиляди ще запомнят срещата с Роби Уилямс, който дойде и показа що е то истинска звезда в..

публикувано на 09.08.15 в 12:15

ОЧАКВАЙТЕ „ЕВА В НЕДЕЛЯ” НА 12 ЮЛИ:

-Акрилни цветя и камъни в маникюра за лято 2015 представяме с найл дизайнера Ирена Иванова, посветена в модното изкуството на красивите ръце в Китай -Стефан Диомов събира любимите си звезди за юбилеен концерт на Летния театър...

публикувано на 11.07.15 в 22:25

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 05 ЮЛИ:

Дизайнерката на бижута от естествени цветя Миглена Петрова е специалната ни Ева днес. От нея ще разбрем как розите и теменужките от градината се превръщат в обици и колиета уникати  Жената или колата-с този въпрос провокирахме участниците в..

публикувано на 04.07.15 в 14:43