Гларуси и шамандури

„ Гларуси и шамандури“ е забавно неделно предаване на Радио Бургас, в което водещия Жоро Янакиев, кани интересни гости свързани с културата, историята, развитието на Бургас и окръга! Предаването е диалогично и всеки слушател може да защити своя теза, или да постави въпроси пред водещия и пред гостите му!
„ Гларуси и шамандури“ – още едно предаване на Радио „Бургас“, което заслужавате  да слушате всяка неделя от 9 до 12 часа!
Водещ : Жоро Янакиев

За "НОФОФ" и Ваньо Вълчев в "Гларуси и шамандури"

Почитаеми, специален гост на предаването „Гларуси и шамандури“ на 22 ноември ще бъде Ваньо Вълчев – сатирик, поет и писател . Само преди дни излезе новата му книга със заглавие “НОФОФ”. Ето какво пише Христо Блажев за новата книга на Ваньо..

публикувано на 21.11.15 в 09:59

Как хор "Прима" очарова Малта, а Созопол оживя в сърцето на Париж - в"Гларуси и шамандури" в неделя

Почитаеми, на 15.11 специални гости на предаването „Гларуси и шамандури“ ще бъдат част от Хор “Прима“ от Поморие  с диригент  Анета Драгнева - Данаилова. Съвсем наскоро хорът  взе участие в 22-то издание на Международния хоров фестивал в столицата на..

публикувано на 12.11.15 в 17:24

Очаквайте в неделя невeроятната история на Коджакафалията за първи път пред слушателите на радио Бургас

Уважаеми приятели,  В денят на Българските будители - 1 ноември, художникът  и писател - Митко Иванов ще гостува в  предаването „Гларуси и шамандури“ за да представи новата си книга „Мълчанието на Александър“.  За първи път в книгата „Мълчанието на..

публикувано на 29.10.15 в 09:41

Писател и историк ще бъдат специалните гости в "Гларуси и шамандури" в неделя

На 25.10. - неделя гласувайте, а след това слушайте неделното предаване на радио Бургас - „ Гларуси и шамандури“! Може и обратно. Първо слушайте предаването и след това гласувайте. Ваша воля! Специални гости  ще бъдат: -  Професор Иван..

публикувано на 22.10.15 в 15:41

Бургаският кмет Димитър Николов поздравява имениците

Бургаският кмет Димитър Николов поздравява всички именици, сред които е и той, с днешния празник  Димитровден /чуйте звуковия файл/ В деня след празника, бургаският кмет ще бъде специален гост в предаването на Радио Бургас „Гларуси и шамандури“ с..

публикувано на 25.10.13 в 14:47