Живея в град невероятен

Музика, поезия, танци , театър…културният дух на Бургас и региона е събран в „Живея в град невероятен“ – арт предаването на радио Бургас. Тук ви срещаме с любими творци и ви представяме всички събития от света на изкуството.
Един час, през който можете да се информирате за постановките на операта, театъра, за гостуващи спектакли, изложби и други арт събития в морския град и областта.
„Живея в град невероятен“ ще ви извади от сивото ежедневие, за да ви потопи в света на изкуството!

"Бендида" свирят за първи път в Бургас

  За първи път пред бургаска публика  ще свири "Бендида". Симфонична метъл група, в чийто твърд стил свое по - мелодично звучене добавят три дами. Интересни инструменти, мотиви от фолклора и митологията са част от визитната картичка на софийската..

публикувано на 11.05.17 в 16:59

Мегабуболечки се "включиха" в града

Детски арт работилници, духова музика на открито, 3D прожекции, „Не се сърди човече“ за малки и големи, пъзели и арт инсталации – всичко това вече привлича погледите на бургазлии и гостите на града. Проявите са част от тридневния фестивал „Включи..

публикувано на 07.06.14 в 15:37

Спокойното напрежение в изложба - живопис

„Спокойно напрежение“ е заглавието на първата самостоятелна изложба в Бургас на младия художник Станислав Лазаров. Самият Станислав е родом от град Септември, завършил е иконография, а по призвание е живописец. Работил е и в Молдова, в Тараклийския..

публикувано на 14.05.14 в 17:26