Бургаски депутат пита военния министър за съдбата на военния санаториум в Поморие

Народният представител от ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев зададе въпрос от парламентарната трибуна до зам.-министър председателя и министър на отбраната Красимир Каракачанов относно политиката на ведомството за  възстановяване работата на  Болницата за..

публикувано на 02.06.17 в 11:25

Диана Йорданова ще е председател на подкомисия по отчетност на публичния сектор

Народният представител от ГЕРБ-Бургас и зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси в Парламента Диана Йорданова бе избрана за председател на постоянно действаща подкомисия по отчетност на публичния сектор към парламентарната Комисия по бюджет..

публикувано на 01.06.17 в 13:57

БСП иска оставката на Димитър Главчев

В рамките на днешното си пленарно заседание се очаква парламентът да разгледа искането за предсрочно освобождаване на Димитър Главчев от поста председател на Народното събрание. Проекторешението е внесено в деловодството на парламента вчера, 31..

публикувано на 01.06.17 в 09:55

Референдумът на Слави не стана задължителен

Петчленен състав на Върховния административен съд (ВАС) реши, че референдумът, иницииран от "Шоуто на Слави", не е задължителен. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване или протест. Със съдебен акт от днес ВАС е потвърдил решението на тричленния..

публикувано на 30.05.17 в 15:01
Живко Господинов

Ж. Господинов: Кмет социалист и поне 15 общински съветници ще е успех за нас на местните избори 2019

40-годишният Живко Господинов е новият председател на общинската организация на БСП в Бургас. Той бе избран на 21 конференция на партията в града ни, след като досегашният лидер Николай Тишев стана депутат. Господинов е семеен, с едно дете. Добре..

публикувано на 29.05.17 в 12:27
Живко Господинов

Живко Господинов застава начело на общинската структура на БСП - Бургас

Живко Господинов е новият председател на общинската структура на БСП в Бургас. Той беше избран със 114 гласа, а опонента му Йордан Георгиев е получил подкрепата на 95 от делегатите. До сега Господинов беше зам.-председател на общинската..

публикувано на 28.05.17 в 14:37

Бургаските социалисти избират новия си общински лидер

Петима души ще се борят за поста общински председател на БСП - Бургас. Това са Живко Господинов, Йордан Георгиев, Женя Илиева, Пеньо Костадинов, Георги Драгнев. С най – сериозен шанс за лидерския пост са Живко Господинов, който в момента е..

публикувано на 28.05.17 в 08:39

Ограничават свободното движение на мигрантите

Държавната агенция за бежанците е предложила на Министерския съвет приемането на решение, с което да се ограничи свободното движение на мигранти, които са кандидатствали за предоставянето на бежански статут у нас, предава БГНЕС. Това ставало ясно от..

публикувано на 26.05.17 в 09:42

Валери Симеонов поема съвета по етническите и интеграционните въпроси

Вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симеонов ще бъде председател на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси (НССЕИВ) към Министерския съвет, съобщи правителствената информационна служба...

публикувано на 25.05.17 в 11:36

Вицепремиер настоява още това лято да има патентен данък за собствениците в апартхотелите

Въвеждане на патентен данък за собствениците в апартхотели още от това лято. За тази мярка ще настоява вицепремиерът Валери Симеонов, който я анонсира в Бургас. Така ще се намали сивият сектор в бранша, посочи Симеонов. Ще влязат  стотици милиони в..

публикувано на 21.05.17 в 10:56