Инженери, лекари и адвокати са в листата на Реформаторския блок в Бургас

Водач е зам.-председателят на СДС Костадин Марков, който бе народен представител от Бургаски регион в 43-то Народно събрание Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен” регистрира листата си с кандидати за народни представители в Районната..

публикувано на 21.02.17 в 14:48

Димитър Бойчев: Огнян Герджиков се опитва да вкара БСП във властта през задната врата

Служебното правителство предприе чистка  на  втория ешалон  в областните администрации. Това  заяви  областният председател на  ГЕРБ в Бургас  Димитър Бойчев. Служебният премиер Огнян Герджиков се опитва да вкара БСП във властта през задната..

публикувано на 21.02.17 в 14:19

Областният координатор на ДБГ отказа да е кандидат-депутат

Областният координатор на Движение „България на гражданите“ за област Бургас Стоян Грозев категорично се отказва да бъде кандидат за народен представител от листата на Реформаторски блок. Той е взел решение да отстъпи мястото си на човек от..

публикувано на 21.02.17 в 10:14

Обединени патриоти: Залагаме на традицията

Коалицията "Обединени патриоти" заложи на традицията от предния вот и на първите места постави в листата си за Бургас познати  имена. Валери Симеонов и Христиан Митев ще са водачи и за тези избори, каза областният лидер на НФСБ Ангел Божидаров. На 4-то..

публикувано на 20.02.17 в 17:41

Тишев: Очаквам сблъсък на идеи, а не компромати

  Без особени изненади, след изминалия пленум, БСП регистрира днес своята листа в Бургас за участие в парламентарните избори. Петър Кънев отново е неин водач, второто място е за общинския и областен лидер на партията Николай Тишев, а трето - за юриста от..

публикувано на 20.02.17 в 17:17

Гражданската квота в листата на ГЕРБ - Бургас: журналистката Диана Саватева е 2-ра, д-р Стойно Стойнов е 9-ти

28 са включените в кандидатдeпутатската листа на ГЕРБ – Бургас. Тя беше регистрирана днес в РИК в 11 ч. от областния лидер на партията Димитър Бойчев, общинския председател Иван Вълков и водача на листата Ивелина Василева. Спазили сме..

публикувано на 20.02.17 в 13:38

ДПС с амбиция за трима депутати от Бургас

Нямаме притеснения от други партии, включително и от ДОСТ, коментира при регистрацията на листата на ДПС нейният водач Камен Костадинов. Амбицията на партията е да вкара трима депутати в следващия Парламент, а управленската им програма ще е..

публикувано на 20.02.17 в 12:07

Румен Петков: В МВР тече престъпна процедура за доставка на комуникационна техника

Служебният вътрешен министър Пламен Узунов наследи  обществени поръчки за техника, която вместо да опазва външните ни граници, за пореден път слагат разделителна черта между Гранична полиция и Министерството на отбраната. Не гарантираме ефективно..

публикувано на 19.02.17 в 16:17

Българската държава трябва да застане категорично зад граничния полицай Михаил Цонков

Всички опити казусът с граничния полицай Михаил Цонков   да  бъде изведен извън България са нелепи, заяви  в Бургас  Румен Петков.  Инцидентът датира от времето когато той беше  вътрешен министър.  Нарушителите   от турската гемия   са..

публикувано на 19.02.17 в 13:33

Партиите преживяват колизии, редейки листите

Битката за парламента започна и не само между партиите, но и в самите тях.  Социалистите от Бургаска област  вече номинираха личностите, които имат шанс да защитават инетресите ни през следващите 4 години.  Две бяха изненадите в кандидатдепутатската листа..

публикувано на 18.02.17 в 12:24