Димитър Бойчев: Мисля, че това ще е най-успешният кабинет на Борисов

Няма повод за драми относно избирането на друг човек за екоминистър, а не Ивелина Василева. Това каза за Радио Бургас областният лидер и депутат от ГЕРБ Димитър Бойчев. Очаква се Василева да е председател на ресорната комисия в парламента,..

публикувано на 05.05.17 в 16:27

Христиан Митев:В новото правителство се залага на професионалисти

 Изборът на министрите на здравеопазването, образованието и социалната политика показва нов подход при съставянето на правителството, това са професионалисти в своите области, коментира бургаският депутат от "Обединени патриоти" Христиан Митев:    "Това..

публикувано на 05.05.17 в 15:48

В Средец одобряват новия здравен министър и настояват за реформи

Подобряването на доходите и  на здравето на нацията  са сред  приоритетите на правителството, които срещат  одобрението  на  жителите в община  Средец.  Местните  хора настояват  за по-голяма сигурност и мерки срещу битовата престъпност. Очакванията им са..

публикувано на 05.05.17 в 12:53

Средна оценка поставиха бургазлии на служебното правителство

Служебното правителство вчера представи своя отчет. Според данните,  на които се позова служебният премиер Огнян Герджиков, то приключва с излишък в държавната хазна в размер на 1,6 млрд. лв. Средна оценка писаха бургазлии на техния мандат. Според..

публикувано на 03.05.17 в 14:35

Бургаски депутат оглави временната комисия за неизплатените заплати

Диана Йорданова е избрана за председател на Временна комисия за проучване на случаите на неизплатени заплати. Народният представител от ГЕРБ-Бургас Диана Йорданова беше избрана за председател на Временна комисия за проучване на случаите на неизплатени..

публикувано на 28.04.17 в 12:18

Президентът Радев призова македонските партии да пристъпят към диалог

Изразявам дълбоко безпокойство от създаденото напрежение в Република Македония и сблъсъците от вчерашната нощ в парламента, довели до няколко десетки ранени, сред които и депутати, заяви президентът Румен Радев.   Той призова партиите в Македония..

публикувано на 28.04.17 в 10:25

Президентът връчи на Борисов мандат за съставяне на правителство

Президентът Радев връчи мандат за съставяне на правителството на излъчения от ПГ на ГЕРБ кандидат за министър-председател Бойко Борисов. Борисов има 7-дневен срок да състави правителство. След това Радев трябва да предложи на НС то да бъде..

публикувано на 27.04.17 в 11:00

463 души ще избират нов кмет на Лозенец в неделя

463 души имат право да гласуват за кмет на частичните избори в с. Лозенец, които ще се проведат тази неделя  от 7.00 ч. до 20.00 ч.. Предвижда се една изборна секция в града, която ще се намира в сградата на кметството.  Женя Гандиева от ГЕРБ и..

публикувано на 26.04.17 в 14:24

Продължават консултациите при президента

Президентът Румен Радев продължава политическите консултации с парламентарно представените партии, преди да връчи мандат на ГЕРБ за съставяне на правителство Държавният глава ще разговаря поотделно с представителите на парламентарните групи на..

публикувано на 25.04.17 в 11:27

Започнаха консултациите в президентството

Президентът Румен Радев започна политически консултации с парламентарно представените партии, преди да връчи на ГЕРБ мандат за съставяне на правителство. Първата среща на "Дондуков" 2 е с представителите на най-малката парламентарна..

публикувано на 24.04.17 в 11:08