Евгений Мосинов: Няма да позволим плочата на Механотехникума да бъде премахната

За преосмисляне на решението на общинските съветници от ГЕРБ, за премахване на плочата от фасадата на Механотехникума настояват от местното ръководство на БСП. Причината е, че по този начин според тях, се подменя историята и се възражда неофашизмът...

публикувано на 01.11.18 в 15:45

Ангел Джамбазки: Циганизацията и ниските доходи са най-обсъжданите теми от хората (снимки)

Ниските доходи, липсата на работа и двоен стандарт на храните  у нас са най-наболелите проблеми за хората в Айтос. Това стана ясно по време на откритата приемна в града, на евродепутата  Ангел Джамбазки. По думите му, ромската агресия през последните..

публикувано на 31.10.18 в 16:31
Бенчо Бенчев

Бенчо Бенчев: БСП ме погребаха жив

Общинският съветник Бенчо Бенчев днес се появи на заседанието на местния парламент. Това е първата му поява след като беше задържан и обвинен за укриването на издирвания Димитър Желязков . Малко след случая, от БСП се дистанцираха от него . Бенчев..

публикувано на 30.10.18 в 14:19

Бенчо Бенчев се върна в Общинския съвет

Бенчо Бенчев остава общински съветник.Той обаче е сменил мястото си. Не е седнал при общинските съветници от БСП, а при тези от Реформаторския блок. В местния парламент той остава като независим.  Бенчев беше един от задържаните в истанбулски..

публикувано на 30.10.18 в 10:40

Посланикът на Беларус на официално посещение в Бургас

Областният управител Вълчо Чолаков и Посланикът на Република Беларус Александр Лукашевич договориха подновяване на Споразумението за сътрудничество между област Бургас и Гомелска област, подписано през 2004 година. Дипломатът е на първо..

публикувано на 29.10.18 в 15:23
Красимир Каракачанов

Красимир Каракачанов:Спекулация е,че ще даваме 311 млн лв за ремонт на самолети

48 милиона са предвидени за ремонти на самолетите СУ-25, каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов по повод разпространената в публичното пространство информация, че ще бъдат дадени 311 милиона лева. „Няма как Министерство на отбраната да..

публикувано на 26.10.18 в 18:13

Бойко Борисов: Изпълняваме поетите ангажименти към хората и децата с увреждания

Министър-председателят Бойко Борисов днес не пожела да коментира исканата оставка на вицепремиера Валери Симеонов от протестиращите майки на деца с увреждания, но заяви, че поетите ангажименти се изпълняват. Той посочи, приетият днес на първо четене..

публикувано на 26.10.18 в 16:39

С протест в Сливен поискаха оставката на Валери Симеонов

В Сливен с автомобилно шествие и протест пред сградата на общината бе поискана оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Протестът събра пред общината майки на деца с увреждания и подкрепящи ги граждани. Жените носеха черни знамена и плакати..

публикувано на 26.10.18 в 08:54
Валери Симеонов

Валери Симеонов няма да е председател на Националния съвет за интеграция на хората с увреждания

Валери Симеонов е освободен като председател на Националния съвет за интеграция на хората с увреждания към Министерския съвет. Председателството на Съвета се поема от вицепремиера Томислав Дончев. Това съобщиха от пресслужбата на правителството и уточниха,..

публикувано на 25.10.18 в 15:43

Открито обсъждане на проекта на БСП „Визия за България“ днес в Сливен

Открито обсъждане на проекта на БСП „Визия за България“ ще проведе тази вечер в Сливен. Участници в дискусията ще са народните представители от Парламентарната група на Коалиция „БСП за България“ Антон Кутев, Георги Свиленски, Кольо Милев, Стоян..

публикувано на 24.10.18 в 12:31