БСП – Бургас: Бенчо Бенчев не представлява политиката на партията в Общинския съвет

Бургаската структура на БСП се разграничи от общинския съветник Бенчо Бенчев. В заявление до председателя на Общинския съвет в Бургас те посочват, че той не представлява политиката и интересите на партията. Заявлението е подписано единодушно от..

публикувано на 07.08.18 в 17:00

Още на 29-ти юли Бенчо Бенчев обявил, че ще ходи в Турция

Бенчо Бенчев още на 29 юли е обяснил ,че ще ходи  в Турция, каза за БНР Бургас общинският съветник  и зам.- председател на съвета Георги Дражев. Това е станало  на рожден ден на съпругата на Мустафа Чаушев, след концерта на певеца, чийто спонсор е бил..

публикувано на 06.08.18 в 13:19

БСП – Бургас: Постъпления от дарения на Бенчо Бенчев в партията не са правени

Постъпления от дарения на общинския съветник Бенчо Бенчев в Общинския съвет на БСП – Бургас не са правени. Това съобщиха от пресцентъра на местната структура на партията. От там посочват, че единствено ежемесечно, като всички общински..

публикувано на 06.08.18 в 12:48

Тежестта на мнението на Бенчев в общинския съвет беше колкото на всички останали

Имах достатъчно заместници, предпочитах да ме замества човек от моята политическа сила . Това заяви председателят на общинският съвет в Бургас Костантин Луков след принудителното връщане на Бенчо Бенчев в страната. Тежестта на..

публикувано на 06.08.18 в 11:39

Евгений Мосинов: БСП Бургас може без Бенчо Бенчев

БСП може без Бенчо Бенчев и ще бъдем без него оттук нататък, категорично заяви в предаването „Преди всички“ Евгений Мосинов, председател на групата общински съветници на БСП в Общинския съвет в Бургас. Зам.-председателят на Общинския съвет в Бургас от БСП..

публикувано на 06.08.18 в 08:33
Живко Господинов

БСП Бургас: Бенчо Бенчев да подаде оставка

Бенчо Бенчев, който бе арестуван, заедно с Митьо Очите в Истанбул, да подаде оставка. Това е позицията на ИБ на БСП в Бургас, която бе взета на извънредно заседание. Отделно, ще бъде поискано и да напусне групата на партията в Общинския съвет, къде е..

публикувано на 05.08.18 в 15:06

БСП Бургас: Отчетът на бюджета на община Бургас е лишен от аналитичност

БСП – Бургас намира представения отчет за изпълнение на бюджета и на сметките за средства от Европейския съюз на Община Бургас, за формален и лишен от аналитичност. Това те заявяват в отворено писмо до медиите.  Според тях, финансовите показатели на града..

публикувано на 31.07.18 в 09:38

Административният съд в Бургас отхвърли няколко текста от Наредбата за преместваемите обекти

Няколко текста от Наредбата за премествамите обекти в града бяха отхвърлени от Бургаския административен съд. Делото бе заведено от две браншови организации, несъгласни с документа. Според магистратите, комисията, която разпределя местата за павилионна..

публикувано на 30.07.18 в 08:32

Над 1000 социалисти от област Бургас заминават за Бузлуджа

Над 1000 социалисти от област Бургас ще се включват в отбелязването на 127-годишнината от създаването на Българската социалистическа партия и началото на социалистическото движение в България. Събитието ще се проведе утре на Бузлуджа. Млади..

публикувано на 27.07.18 в 11:51

Янко Иванов е новият заместник-министър на земеделието

Янко Иванов е новият заместник-министър на земеделието, храните и горите.  Бил е последователно зам.-генерален директор и генерален директор на Националната ветеринарно-медицинска служба към министерството на земеделието, а по-късно става и регионален..

публикувано на 26.07.18 в 14:38