БСП представи Визия за Бургас

Населението на Бургас намалява, спада броят на работещите, средната работна заплата за общината расте с бавни темпове. Данните изнесоха от БСП БУРГАС, които представиха Визия за Бургас. Те посочиха и мерки, които трябва да бъдат взети, сред които привличане..

публикувано на 06.11.18 в 10:31

„Заедно срещу ало измамите“ в Ахелой

Възрастните хора продължават да попадат в капана на ало измамниците, губейки немалки суми. Добрата новина в община Поморие е, че в дълъг период от време няма осъществени подобни престъпни схеми. А при последния такъв,задържаният  измамник е с присъда в..

публикувано на 06.11.18 в 09:21

НФСБ гонят Дражев и от поста заместник - председател в общинския съвет

Георги Дражев да бъде освободен от поста заместник – председател на общинския съвет. За това настояват от групата на НФСБ и СЕК с внесена докладна записка. Дражев беше изключен от партията на Валери Симеонов и доскорошните съпартийци..

публикувано на 02.11.18 в 12:46

Приносът на Турция към стабилността на Европа

Турция, с отварянето на вратите си за бежанците от Сирия, поема една голяма отговорност. Броят на бежанците надхвърли 3.5 млн души. Близо 340 хиляди от тях живеят в различни бежански лагери. Генералният консул Нурай Иньонтепе заяви:..

публикувано на 02.11.18 в 12:34

Евгений Мосинов: Няма да позволим плочата на Механотехникума да бъде премахната

За преосмисляне на решението на общинските съветници от ГЕРБ, за премахване на плочата от фасадата на Механотехникума настояват от местното ръководство на БСП. Причината е, че по този начин според тях, се подменя историята и се възражда неофашизмът...

публикувано на 01.11.18 в 15:45

Ангел Джамбазки: Циганизацията и ниските доходи са най-обсъжданите теми от хората (снимки)

Ниските доходи, липсата на работа и двоен стандарт на храните  у нас са най-наболелите проблеми за хората в Айтос. Това стана ясно по време на откритата приемна в града, на евродепутата  Ангел Джамбазки. По думите му, ромската агресия през последните..

публикувано на 31.10.18 в 16:31
Бенчо Бенчев

Бенчо Бенчев: БСП ме погребаха жив

Общинският съветник Бенчо Бенчев днес се появи на заседанието на местния парламент. Това е първата му поява след като беше задържан и обвинен за укриването на издирвания Димитър Желязков . Малко след случая, от БСП се дистанцираха от него . Бенчев..

публикувано на 30.10.18 в 14:19

Бенчо Бенчев се върна в Общинския съвет

Бенчо Бенчев остава общински съветник.Той обаче е сменил мястото си. Не е седнал при общинските съветници от БСП, а при тези от Реформаторския блок. В местния парламент той остава като независим.  Бенчев беше един от задържаните в истанбулски..

публикувано на 30.10.18 в 10:40

Посланикът на Беларус на официално посещение в Бургас

Областният управител Вълчо Чолаков и Посланикът на Република Беларус Александр Лукашевич договориха подновяване на Споразумението за сътрудничество между област Бургас и Гомелска област, подписано през 2004 година. Дипломатът е на първо..

публикувано на 29.10.18 в 15:23
Красимир Каракачанов

Красимир Каракачанов:Спекулация е,че ще даваме 311 млн лв за ремонт на самолети

48 милиона са предвидени за ремонти на самолетите СУ-25, каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов по повод разпространената в публичното пространство информация, че ще бъдат дадени 311 милиона лева. „Няма как Министерство на отбраната да..

публикувано на 26.10.18 в 18:13