Красимир Каракачанов

Красимир Каракачанов:Спекулация е,че ще даваме 311 млн лв за ремонт на самолети

48 милиона са предвидени за ремонти на самолетите СУ-25, каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов по повод разпространената в публичното пространство информация, че ще бъдат дадени 311 милиона лева. „Няма как Министерство на отбраната да..

публикувано на 26.10.18 в 18:13

Бойко Борисов: Изпълняваме поетите ангажименти към хората и децата с увреждания

Министър-председателят Бойко Борисов днес не пожела да коментира исканата оставка на вицепремиера Валери Симеонов от протестиращите майки на деца с увреждания, но заяви, че поетите ангажименти се изпълняват. Той посочи, приетият днес на първо четене..

публикувано на 26.10.18 в 16:39

С протест в Сливен поискаха оставката на Валери Симеонов

В Сливен с автомобилно шествие и протест пред сградата на общината бе поискана оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Протестът събра пред общината майки на деца с увреждания и подкрепящи ги граждани. Жените носеха черни знамена и плакати..

публикувано на 26.10.18 в 08:54
Валери Симеонов

Валери Симеонов няма да е председател на Националния съвет за интеграция на хората с увреждания

Валери Симеонов е освободен като председател на Националния съвет за интеграция на хората с увреждания към Министерския съвет. Председателството на Съвета се поема от вицепремиера Томислав Дончев. Това съобщиха от пресслужбата на правителството и уточниха,..

публикувано на 25.10.18 в 15:43

Открито обсъждане на проекта на БСП „Визия за България“ днес в Сливен

Открито обсъждане на проекта на БСП „Визия за България“ ще проведе тази вечер в Сливен. Участници в дискусията ще са народните представители от Парламентарната група на Коалиция „БСП за България“ Антон Кутев, Георги Свиленски, Кольо Милев, Стоян..

публикувано на 24.10.18 в 12:31
Илияна Йотова

Илияна Йотова: Поисканата оставка на Валери Симеонов е присъдата на българското общество

Поисканата оставка на вицепремиера Валери Симеонов е част от присъдата на българското общество и оттук нататък той трудно ще защити своите решения и предложения. Това каза в Бургас , по повод политическата ситуация, вицепрезидентът Илияна Йотова: "От..

публикувано на 23.10.18 в 14:21

Анкета на БНР Бургас: Валери Симеонов трябва да подаде оставка

Членовете на коалиция „Обединени патриоти” се събират на извънреден съвет днес. Следобед на него  се очаква да присъстват Красимир Каракачанов, Волен Сидеров, Валери Симеонов и  представители на партиите , за да бъде  обсъдена исканата оставка на..

публикувано на 23.10.18 в 08:27

БСП критикува новите тротоари в центъра на Бургас

Общинското ръководство на БСП критикува новите тротоари, които бяха ремонтирани на три централни бургаски улици. Според социалистите,те са тесни и неудобни.  По тях не могат да преминават майки с колички, твърдят от общинското ръководство на БСП и..

публикувано на 22.10.18 в 16:23

Димитър Бойчев: „16+1“ е отлична възможност за България да разшири връзките си с Китай

Бургаският депутат от ГЕРБ Димитър Бойчев се срещна с делгация от Китай в Нарадовното събрания. „Посещението на заместник-председателя на Постоянния комитет на Общокитайското събрание на народните представители Цао Дзиенминг е събитие на..

публикувано на 20.10.18 в 10:11

Георги Дракалиев: Не очаквахме такава ескалация между "Атака" и НФСБ

Процесите на ескалация в парламентарната група на "Обединените патриоти" ексалираха неочаквано за нас. Това коментира областният председател на ВМРО – Бургас Георги Дракалиев по повод снетото от НФСБ политическо доверие от Волен Сидеров ...

публикувано на 19.10.18 в 15:53