Румен Петков: Искаме доказателства, а не разсъждения по случая Скрипал

Няма местопрестъпление, но има извършител- на това биха завидели и Шерлок Холмс, и Джеймс Бонд, коментира Румен Петков по повод  казуса Сергей Скрипал: В резултат на натиска, който АБВ оказа в добрия смисъл на думата, ние всъщност показахме,..

публикувано на 01.04.18 в 12:47
Найден Зеленогорски

ДБГ искат експулсиране на руските дипломати от България

Трябва да се приобщим към тези 80 % от страните от Европейския съюз, които взеха решението за експулсиране на руските дипломати. Това коментира в Бургас Найден Зеленогорски, член на Изпълнителния съвет на „Движение България на гражданите“ относно..

публикувано на 29.03.18 в 14:22

Приеха спорната наредба за преместваемите обекти в Бургас

Промените в Наредбата за преместваемите обекти в Бургас в крайна сметка бе приета въпреки призивите на общински съветници включително на кмета Димитър Николов. Представители на търговците алармираха, че по този начин Комисията, която разпределя..

публикувано на 27.03.18 в 11:44

Депутатите от БСП - Бургас: ГЕРБ влизат от скандал в скандал, вървим към предсрочни избори

Вървим към предсрочни парламентарни избори, кога ще бъдат те, не е ясно. Може би до края на годината или ще се съчетаят с евровота догодина, това заяви днес бургаският депутат от БСП Николай Тишев. Той и колегите му отчетоха дейността си  и обобщиха..

публикувано на 26.03.18 в 17:59

250 представители на областната структура на ГЕРБ обсъдиха новите предизвикателства пред партията

През годините едно нещо не се промени. Това е начинът, по който БСП прави политиките си – с манипулации и черен пиар. Това е лесният подход, но така не се предлагат реални политики в отговор на нуждите на българските граждани. Това заяви в Поморие..

публикувано на 24.03.18 в 16:42

Бургаските депутати от БСП подкрепят Асоциацията на търговците на горива в града

Бургаските народни представители от ПГ на „БСП за България“ Петър Кънев, Николай Тишев, Тодор Байчев и Димитър Стоянов, както и техният колега в парламента проф. Иво Христов, проведоха днес среща с представители на Асоциацията на търговците на..

публикувано на 24.03.18 в 15:18

Депутатите от ГЕРБ-Бургас питат регионалния министър за два важни пътя в областта

Кога започва ремонтът на основния път в Странджа Царево – Малко Търново и как се движат процедурите по изграждането на обхода на Поморие, питат бургаските народни представители от ГЕРБ министъра на регионалното развитие Николай Нанков. Всички..

публикувано на 22.03.18 в 14:45

Тошко Иванов: ГЕРБ не е препъникамъка в отношенията ни с ДБГ

Разделението в Реформаторския блок започна по време на обсъждането на Истанбулската конвенция в парламента. Това коментира Тошко Иванов от СДС – Бургас по повод решението на "Движение България на Гражданите" да замрази членството си в..

публикувано на 12.03.18 в 14:49

Живко Табаков: Липсва добра комуникация в Реформаторския блок на местно ниво

"Движение България на Гражданите" замрази членството си в Реформаторския блок и няма да участва в органите на управление на коалицията, ако не бъдат изпълнени исканията им. Сред тях е и оставката на премиера, обясни  общинският председател на партията..

публикувано на 12.03.18 в 14:22

ДБГ излиза от Реформаторския блок, ако партньорите не подкрепят искането им за оставка на премиера

"Движение България на Гражданите" замразява членството си в Реформаторския блок и няма да участва в органите на управление на коалицията, ако партньорите не подкрепят искането им за оставка на премиера. Това се съобщава на официалната страница на..

публикувано на 11.03.18 в 12:47