БСП ще организират среща за защита животновъдите в Странджа

Депутатите от БСП - Бургас ще организират   среща в парламента с ръководството на Министерството на земеделието по проблема с унищожаването на животни в Странджа. На нея са поканени всички народни представители  от бургаски регион. Тя   ще се състои на..

публикувано на 02.07.18 в 15:17

Кандидатът за председател на СДС Антон Койчев в Бургас

Кандидатът за председател на СДС Антон Койчев се срещна с областния актив на сините. Той заяви, че регионалните  структури трябва да имат  пълна свобода с кого да се коалират за местните избори. По повод бъдеща коалиция на национално ниво,..

публикувано на 01.07.18 в 15:28

Христиан Митев, НФСБ: Вотът на недоверие е предизвестен и резултатът е ясен

Вотът на недоверие, който предстои да се гласува днес в пленарна зала, е предизвестен и резултатът е ясен. Това каза за БНР Бургас депутатът от НФСБ Христиан Митев. „Този втори вот не мислех, че може да бъде по-лош от първия като мотиви и..

публикувано на 29.06.18 в 08:39

НФСБ застава зад търговците на горива

  След проведения протест, депутатите от НФСБ откликнаха на проблемите на протестиращите и се срещнаха с тях. Представителите на Национално сдружение на средните и дребни търговци и превозвачи на горива бяха приети в централата на патриотичната..

публикувано на 27.06.18 в 19:08
Евгений Дайнов

Евгени Дайнов: БСП прави подарък на ГЕРБ с вота на недоверие

БСП направи услуга с вота на недоверие към правителството, коментира за БНР – Бургас политологът Евгени Дайнов. По време на дебатите, те се представиха вяло и неубедително, посочи той. Не бяха изтъкнати и конкретни проблеми, подчерта проф...

публикувано на 27.06.18 в 16:11

Стратегическият преглед на отбраната е наложителен

Стратегическият преглед на отбраната и военната експертиза могат да покажат реално какво въоръжение и техника са необходими за българската армия. Това заявява Иван Иванов, Директор на Центъра за изследване на политиките в сигурността, който е в..

публикувано на 27.06.18 в 13:36

Ив.Вълков: Законът за киберсигурността дава „зелена светлина“ за бърз обмен на данни в администрацията

„Законопроектът за киберсигурност ще регулира мрежовата и информационната сигурност на администрацията, както и изискванията тя да осигурява и отговаря за сигурността и използваните от нея информационни системи. По този начин ще бъде осигурена..

публикувано на 27.06.18 в 13:10

Антоний Гълъбов: И БСП се надяват вотът да не мине

БСП се надяват вотът на недоверие да не успее, коментира пред БНР – Бургас политологът Антоний Гълъбов. До това ме навежда видяното по време на дебатите относно него, поясни той. Вотът не беше подготвен, а мотивите за него не съдържаха конкретика,..

публикувано на 27.06.18 в 12:32

Николай Тишев ще внесе предложения за промени в закона за нефтените продукти

Конкретни предложения, отнасящи се до ведомствените бензиностанции, ще внесе за изменения в новия закон за административното регулиране на икономически дейности, свързани с нефт и продукти с нефтен произход бургаският депутат Николай Тишев от БСП.  Той..

публикувано на 19.06.18 в 14:10

Две парламентарни комисии подкрепиха законопроектът на Валери Симеонов за шума

Комисията по икономическа политика и туризъм одобри на първо четене на днешното си заседание Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за защита от шума в околната среда, внесен от Министерски съвет и изготвен от вицепремиера Валери..

публикувано на 13.06.18 в 16:44