ГЕРБ: Ще настояваме за ремонт на пътя Царево – Малко Търново

Продължаваме да настояваме за сериозен ремонт на пътя Царево – Малко Търново. Това коментира пред БНР – Бургас депутатът от ГЕРБ Димитър Бойчев. Проведохме срещи с новото ръководство на пътната агенция, каза той и добави: “Миналата..

публикувано на 11.10.18 в 12:50
Ивелина Василева

Ивелина Василева: Въвеждането на екокомпонента ще повлияе върху данъците за старите коли, но няма да има драстична разлика

3,6 млн. са автомобилите у нас, ежегодно се регистрират 300 хил., от тях 270 хиляди са над 15 годишни. Повечето от тях не отговарят на евростандартите за вредни емисии, което е причина за въвеждането на този данък за всички стари коли у нас. Това каза..

публикувано на 10.10.18 в 17:41

Живко Табаков пита имало ли е риба на Рибния фестивал

Председателят на постоянната комисия по туризъм към Общинския съвет в Бургас  Живко Табаков е внесъл питане до местния парламент по повод организацията на провелия се в края на миналата седмица "Фестивал на рибата и виното" на пл."Тройката". За..

публикувано на 10.10.18 в 15:21

СДС Бургас избра ново общинско ръководство, издигна номинации за Националния съвет

На разширено общинско и областно събрание снощи СДС Бургас избра ново ръководство и издигна кандидатурите за членове на Националния съвет и Националния изпълнителен съвет на партията (НИС). За общински председател на СДС с мнозинство бе избран..

публикувано на 09.10.18 в 10:04
Николай Ненчев

За ново дясно обединение зоват от БЗНС

Един лидер, посочен след вътрешни избори и широко дясно обединение. За това призова в Бургас председателят на БЗНС Николай Ненчев. Всяка партия може да излъчи своите кандидати и да проведе кампания, поясни Ненчев и добави: „На мен ми се..

публикувано на 05.10.18 в 17:29

Димитър Делчев, ДБГ: За евроизборите ще търсим широко обединение в дясно

Широко обединение вдясно за евроизборите   догодина ще търси Движение България на гражданите. Това обяви в Сливен лидерът на партията Димитър Делчев. Той обяви, че няма да повтарят варианта „Реформаторски блок“, а ще търсят нова конструкция за..

публикувано на 05.10.18 в 15:48

ГЕРБ: БСП е отговорна за презастрояването в Царево (обновена)

Политически скандал на днешната сесия в Царево относно строителството в района. От ГЕРБ обвиниха БСП, че рушат имиджа на общината, обвинявайки ги в случая със Силистар, и посочиха, че именно социалистите са допуснали фрапиращи случаи на..

обновено на 02.10.18 в 13:05

Валентин Касабов: Георги Дражев е един от многото, ние го изключваме, сбогом и край

Валентин Касабов, зам.-предсетадел на „Обединени патриоти“ потвърди за БНР Бургас, че Георги Дражев е отстранен от НФСБ. Той цитира член от устава: „За нарушаване на етичните норми за колегиално и толерантно поведение, както и за уронване на доброто..

публикувано на 28.09.18 в 14:52

Георги Дражев е изключен от НФСБ? (ОБНОВЕНА)

Общинският съветник Георги Дражев е изключен от политическа партия „Национален Фронт за Спасение на България“. Това съобщава телевизия „Скат“. Като причини се изтъкват нарушаване на етичните норми за колегиално и толерантно поведение, както и за уронване на..

публикувано на 28.09.18 в 13:02

Поморие е домакин на форум за споделяне на добри практики на общините

Днес и утре Поморие е домакин на форум за споделяне на добри практики на общините. Инициативата е на  Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Повод за срещата е Етикетът за иновации и добро управление, който се връчва на заслужилите..

публикувано на 27.09.18 в 17:35