Проверяват енергодружествата за по-високите сметки за ток

Проверките,които започнаха в енергодружествата заради по -високите сметки за ток,  не са необичайни, те се извършват всяка година и не ни притесняват, каза за радио Бургас говорителят на ЕВН Петър Костадинов. Завишаването на дължимите суми  за декември..

публикувано на 20.01.17 в 13:28

Кметът разпореди възстановяване на пътната инфраструктура в града

Кметът на Община Бургас Димитър Николов разпореди да започне незабавно възстановяване на пътната инфраструктура в града, компрометирана в резултат на тежките зимни условия, работата на снегорините и използването спрямо изискванията на сол, луга и пясък..

публикувано на 20.01.17 в 11:56

Депутатите приеха пет вида винетки

Винетките вече са валидни за една година, три месеца, един месец, една седмица или един ден, считано от деня на закупуването им. Това гласуваха народните представители, които приеха на второ четене промени в Закона за движение по пътищата...

публикувано на 20.01.17 в 11:51

Проверяват такситата от днес

Провeрки на таксиметровите шофьори започват от днес. Очаква се служители на ДАИ, полиция и община да проверяват за разрешителни, валидни документи - на шофьорите и на автомобилите, пътни листи, както и дали водачите са минали задължителния психотест.  От..

публикувано на 20.01.17 в 10:50

Студовете вдигнаха сметките за ток

Високата  консумация  на  електричество повиши  сметките за ток на част от бургазлии.  По-високите сметки не изненадват работещите хора , които могат да си позволят да заделят по-голям процент от семейния бюджет за отоплението с електричество:..

публикувано на 20.01.17 в 08:46

Отвориха Бургас-Петолъчката

Възстановено е движението на всички автомобили по пътя Бургас - пътен възел "Петолъчката", както и по пътя Бургас - Карнобат. Проход „Айтоски” е отворен за движение на всички автомобили. Възстановено е движението и на всички автомобили по пътя Бургас -..

публикувано на 20.01.17 в 08:29

Силен вятър и снегонавяване в региона

Силен вятър, намалена видимост и снегонавявания ЗАТВОРИХА ОТНОВО  АМ "Тракия" ЗА ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ  от пътен възел "Зимница" до Бургас и в обратна посока. Затворен е и пътя от Петолъчката -през Карнобат, Айтос, Бургас, югозападния обход на Карнобат,..

публикувано на 19.01.17 в 16:01

Първите данъчни декларации в НАП-Бургас са подадени още на 1-ви януари

Близо 350 души са подали вече своите годишни декларации от началото на данъчната кампания на 3-ти януари досега в Националната агенция по приходите в Бургас. 100 от тях са с Персонален идентификационен код, съобщи директорът на регионалната дирекция..

публикувано на 19.01.17 в 14:29

Автобусни превозвачи недоволстват от новите такси на автогара "Юг"

Драстично завишение на таксите за влизане в бургаската Автогара Юг предизвика недоволството на превозвачите, които обслужват областната транспортна схема. Те настояват за преразглеждането им. Новите такси са определени на последната сесия на..

публикувано на 19.01.17 в 14:13

Променят маршрута на А7 заради жителите на кв. "Лозово"

Марушрутът на автобус 7А ще бъде променен. Това увери недоволните от него граждани от квартал "Лозово" управителят на "Бургасбус" Петко Драгнев: „Смятам, че  в най-близко време ще предложим маршрутът да се промени – да стига до Билковата аптека и..

публикувано на 19.01.17 в 13:09