В сряда е първата тренировка на Нефтохимик

Първото занятие на Нефтохимик за новата година ще е на 10 януари  /сряда/, от 10:00 ч., в спортен център „Изгрев“. Зимната подготовка на „шейховете“ ще премине на местна почва. С оглед недоброто финансово състояние на клуба, няма да се проведе лагер. За..

публикувано на 06.01.18 в 17:18

ФК "Созопол" се раздели с петима футболисти

ФК Созопол се раздели с Мартин Теменлиев по взаимно съгласие, както и с Диян Хаджиев поради здравословни причини и му пожелава бързо възстановяване, като му благодари за дългогодишната съвместна работа! Клубът не поднови договорите на Мартин Сечков,..

публикувано на 04.01.18 в 15:12

Диян Петков ще оглави треньорския щаб на Нефтохимик

Това решение бе взето, по време на заседание на Съвета на директорите на клуба, след като Благомир Митрев напусна отбора. Диян Петков е помощник-треньор от началото на сезона и познава в детайли спецификите на работа в тима. Очаква се към неговия екип..

публикувано на 04.01.18 в 10:45

Благомир Митрев се раздели с Нефтохимик

Старши-треньорът на Нефтохимик Благомир Митрев взе решение да се раздели с отбора. Неговите помощници Диян Петков и Евгени Русев остават в треньорския щаб.  Предстои да се проведе заседание на Съвета на директорите, на което ще се реши кой ще застане..

публикувано на 02.01.18 в 17:25

В КК „Черноморец“ коват шампиони въпреки трудностите

По-голям поток от деца е нужен, за да се развива колоездачният спорт в Бургас. Това споделя спортист номер 1 на морския град колоездачът Радослав Константинов. Едва 17 картотекирани състезатели има в Колоездачният клуб „Черноморец“. Той е..

публикувано на 27.12.17 в 16:12

Карате като начин на живот

Карате клуб "РОНИН" изпраща една успешна година. На Световното първенство в Егер, Унгария състезателите му спечелиха две първи места, едно второ и две трети от Кохай купата. Имат един златен медал от световното първенство. Отборът на България в..

публикувано на 25.12.17 в 12:32

Колоездачът Радослав Константинов е Спортист на годината

Колоездачът Радослав Константинов от клуб "Черноморец"спечели приза Спортист на годината за 2017 година.През тази година той подобри националния рекорд на 4 000 метра индивидуално преследване. Неговото постижение бе с около 4 секунди по-добро, а..

публикувано на 23.12.17 в 09:06

Грандиозно шоу очаква гостите на церемонията „Спортист на годината“ тази вечер

Изцяло нови моменти в определянето на най-заслужилите, спортни болиди, музикален и пиротехнически празник обещават организаторите. Церемонията е тази вечер. За първи път церемонията се организира по такъв начин, посочи авторът на идеята Илияна..

публикувано на 22.12.17 в 09:13

Община Поморие отличи най-добрите си спортисти за годината

Най-добрите спортисти на Община Поморие за 2017 година бяха обявени на тържествена церемония, състояла се вчера в залата на НЧ „Просвета 1888”. В отделните категории бяха отличени близо 30 състезатели от различни дисциплини. Беше присъдена традиционната..

публикувано на 21.12.17 в 14:36

Школата на "Нефтохимик" с модерен подход за физическото израстване на младите футболисти

Дни преди коледната почивка в школата на "Нефтохимик"  треньорите тестват физическите и технически качества на всички деца и юноши. Това е практика в "зелената" футболна академия, която се прилага на всеки шест месеца, с цел да установи силните и..

публикувано на 20.12.17 в 13:40