Ветераните на КВС "Бургас" спечелиха първия турнир "Александър Панговски - Шуната"

Бургаските ватерполисти – ветерани  спечелиха турнира в памет на Александър Панговски - Шуната. На финала отборът, воден от легендата Кольо Петров, победи състава на "All Stars" /Варна/ с 11:10. В останалите срещи "София Мастърс" загуби..

публикувано на 16.03.15 в 10:46

Кметът награди бургаски баскетболистки

Кметът Димитър Николов се срещна днес със състезателите и ръководството на женския баскетболен отбор "Нефтохимик 2010", който неотдавна спечели Купата на България. "Примерите, които вдъхновяват и ни карат да се чувстваме горди, са важни за бургаското..

публикувано на 13.03.15 в 16:04

Ветерани ватерполисти ще се състезават в Бургас

В събота и неделя в новия покрит плувен комплекс на к-с "Меден рудник" в Бургас ще се проведе турнир по водна топка за ветерани. Организатор на събитието е новосъздаденият клуб по водни спортове "Бургас".  Такова състезание се организира за първи път..

публикувано на 12.03.15 в 10:26

Евгений Мосинов: Кметът да спре публичната продажба на сграда на "Черноморец"

Кметът на Бургас да съдейства за спиране на публичната продажбата на сграда, собственост на акционерното дружество на футболен клуб „Черноморец“. За това настоява общинският съветник от БСП Евгений Мосинов. Според него дългосрочната мярка е „Черноморец“ да..

публикувано на 11.03.15 в 13:55

Кметът Панайот Рейзи: Созопол се подготвя да посрещне бъдещите футболни звезди на Европа

Близо 6,5 млн. лева е вложила община Созопол в модернизация на стадиона си и подобряване и изграждане на инфраструктура, за да  отговори на изискванията на УЕФА за домакинство на Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години. Морският град ще..

публикувано на 11.03.15 в 11:03

Мишел Платини идва за европейското по футбол за юноши

Близо 6,5 млн. лева е вложила община Созопол в подобряване и изграждане на инфраструктурата, за да се отговори на изискванията за това домакинство. Извършен е основен ремонт и реконструкция на стадиона, изграден е подземен паркинг и тренировъчно игрище ,..

публикувано на 10.03.15 в 16:10

Волейболистките от Приморско спечелиха турнира в Царево

Волейболистките от Приморско, спечелиха осмомартенският турнир по волейбол в Царево. На финала, след оспорвана битка, те победиха отбора на Царево с 2 на 1 гейма. На трето и четвърто място останаха отборите на Ахтопол и Царево – СОУ „Н.Й.Вапцаров”...

публикувано на 09.03.15 в 10:30

Дамски волейболен турнир в Царево за 8-ми март

Осмомартенски волейболен турнир ще се проведе в Царево под патронажа на секретаря на община Царево а Мария Конярова.  Турнирът е за жени, като в него ще участват отборите на Царево, Ахтопол, Приморско и СОУ Царево. Състезанието ще се проведе на 6 март..

публикувано на 05.03.15 в 11:40

"Химпекс" спечели "За купата на кмета" в Приморско

„Химпекс” спечели футболната купа на кмета на Приморско в третото издание на неделната футболна лига в града. „За купата на Кмета” се състезаваха тринадесет отбора, а самата лига продължи повече от два месеца. Професионално представяне записаха и..

публикувано на 04.03.15 в 15:55

Копанов спечели за 19-ти път варненската регата "Трети март"

Топ ветроходецът Михаил Копанов от яхт-клуб "Порт Бургас" спечели регатата "Трети март", която се проведе за 59-ти път в акваторията на Варненското езеро. Асът на бургаския клуб, който стана и държавен шампион на "Ял-6-тица", е първенец в престижното..

публикувано на 04.03.15 в 13:10