Милена Славова подкарала първия си мотор в пети клас

Бургазлии ще посрещнат първото юлско слънце в компанията на дамата на българската рок сцена Милена Славова. Тя ще участва на фестивала July Morning на плажа в Бургас и със сигурност ще остави трайни приятни спомени  с таланта, присъствието и музиката си...

публикувано на 26.06.17 в 14:03

Наско от Б.Т.Р: Приемам проблемите по - спокойно, а любовта е най - голямата сила в живота ни

Песента „Моята сила“ е пилотен сингъл от предстоящия албум на Б.Т.Р, който можем да очакваме през тази година. Предстои видеореализация на песента. Тя беше представена на юбилейния концерт „50 години Щурците“ в началото на юни. „Звукът е..

публикувано на 21.06.17 в 15:23

Геновева прави вълшебства от канап, органза и естествени камъни

Тя се казва Геновева и от Добрич и прави прекрасни бижута от платове, мъниста и естествени камъни. Нежни и изискани, провокативни и пленяващи такива са нейните обици, гривни, колиета, брошки. Те са провокирани от красотата на природата и сякаш в..

публикувано на 18.06.17 в 16:16

Графа си пие бирата със съседи бургазлии

След повече от два часа концерт, на който бургаската публика беше изцяло на крака, Влади Ампов - Графа доказа, че има защо да е един от най-обичаните и популярни поп изпълнители у нас. Специално за  БНР Бургас, музикантът отдели от ценното си време преди да..

публикувано на 16.06.17 в 12:31

Невена Цонева с бебе и нови песни

  Младата и красива певицата Невена Цонева роди първото си дете. Тя и половинката ѝ Венелин Венков - барабанистът на “Ку-ку бенд”, вече от осем месеца се радват на сина си, когото кръстиха Александър. "Започнах да го оценявам едва сега. колкото..

публикувано на 12.06.17 в 12:33

Усмивки от старите ленти: Гинка Станчева засенчва Елизабет Тейлър в Кан

Актрисата Гинка Станчева ще засади днес липа в Алеята на славата. Тя  получава  голямата награда „Златната липа“ на едноименния международен фестивал за ново европейско кино. На 15 юни Станчева празнува 85 години,  вечна колкото София Лорен, белязана с..

публикувано на 04.06.17 в 10:46

Зооцентърът осигурява подходящите условия за 6 групи хищници

Зоо Бургас осигурява  необходимите условия за 6 групи хищници и предвижда да започне изграждането на волиера за бял тигър през есента. Очаква се и ново попълнение в семейството на бялото кенгуру, което се сдоби с бебе албинос през миналата година...

публикувано на 04.06.17 в 08:49

Радио Бургас - Началото!

Точно преди 5 години, в ефира на българския Югоизток, за първи път прозвуча Радио Бургас - най-младата (тогава) радиостанция в системата на Българското национално радио. Е, защото скучаехме, докато дойде официалното откриване, всъщност ние вече излъчвахме..

публикувано на 31.05.17 в 15:34

Нели Петкова: С нетърпение очаквам да стана майка, а бременността ме вдъхновява за нови песни

Нели е от Карлово, започва да се занимава с музика още от дете. На 13 години кандидатства и е приета в музикалното училище „Филип Кутев“ в Котел, там учи пет години, а след това продължава висшето си образование в Софийският университет във..

публикувано на 29.05.17 в 15:33

Кристиян Грънчаров - момчето с китара, влюбено в музиката и в родния Бургас

Кристиян Грънчаров е момчето с китарата, което впечатли журито в тазгодишното издание нах музикалния формат „Гласът на България“. Скромен, позитивен, добър и влюбен в музиката е чаровникът, който е от Бургас. За себе си той казва, че е обикновен..

публикувано на 28.05.17 в 11:58