Зак Поусен отказа да облича семейство Тръмп

Американецът Зак Поусен се присъедини към списъка с модни дизайнери, които отказват да предлагат дрехите си на новото президентско семейство. По време на интервю за "Дейли Бийст" Поусен заяви, че държи да пази модната си марка далеч от политиката.  Въпреки..

публикувано на 13.03.17 в 09:39

Съпруга на футболист от Нефтохимик организира благотворително парти

Днес един от най-сърцатите играчи на Нефтохимик Николай Дюлгеров навършва 29 години. По този повод неговата половинка - Мария Уайт, организира благотворително парти, което ще се състои на 15 март (сряда) от 19:00 часа във ВИП залата на Мол „Галерия“ в град..

публикувано на 10.03.17 в 12:08

Двама бургазлии в битката за "Гласът на България"

Бургазлиите Явор Велчев - Яви и Димитър Атанасов вече са в отборите на Поли Генова и Иван Лечев в тазгодишното издание на риалити формата "Гласът на България". Музикантът Димитър Атанасов се явява в дует с Христо Младенов от Троян. Преди години..

публикувано на 07.03.17 в 11:07

Певицата Марина Драгомирецкая, или защо кръвта вода не става

Графиня  Марина Драгомирецкия е убедена, че най-хубавите й спомени са от детството, от Горна Студена при българската баба Данка и при дядо Иван. Оттам са и безбройните й лудории с  11-години по-големия  й брат  Део. Марина  завърши дипломация и..

публикувано на 21.02.17 в 15:06

Благотворителна кауза в конкурса „Мисис Бургас“

Да помогнем на една бургаска двойка с репродуктивни проблеми да се сдобие с рожба. Тази идея подкрепят  организаторите на конкурса за красота, който ще се проведе  на 24 март, в навечерието на Благовещение. Доктор Антонио Душепеев ще посочи..

публикувано на 20.02.17 в 15:15

Венецианският карнавал-традиция, застинала във времето

Карнавалът във Венеция продължава до 28 февруари. Той е съпроводен с пищни костюми, красиви маски и странни перуки. Многобройни паради по улиците, мостовете и каналите на града, представления на живо на голямата сцена на площад Сан Марко – Gran Teatro,..

публикувано на 19.02.17 в 15:13

Стефан Диомов с изненада от Радио Бургас навръх рождения си ден

Кампанията „Празнувайте с нас“ по повод Петия рожден ден на Радио Бургас продължава! Днес направихме изненада на композитора Стефан Диомов, който е рожденик. Той гостува в предаването ни за българска музика „На чаша кафе“, а ние потърсихме негови..

публикувано на 16.02.17 в 14:12

Мария Диомова ушила сама роклята си за абитуриентския бал

Бургаският топ дизайнер, дъщеря на друг голям талант – композитора Стефан Диомов – Мария Диомова направила първите си стъпки на моделиер, като създала роклята за своя абитуриентски бал съвсем сама. Това сподели в интервю за предаването „Ева в..

публикувано на 13.02.17 в 13:48

Петя от "Дюн": Африка е една от моите големи любови

Петя Стойкова е основател, преподавател и хореограф на Танцова школа „ДЮН”. Завършила е висшето си образование в Нов Български Университет, специалност „Балетна режисура” с професионална квалификация: Балетмайстор – Режисьор, Педагог. Основател и..

публикувано на 09.02.17 в 15:15
Христо и Светлана Бонин

Христо Бонин: Кулинар съм по неволя, почивам си като пътешествам със семейството си

Христо Бонин: Кулинар съм по неволя, почивам си като пътешествам със семейството си Актьорът Христо Бонин признава, че е много добър в приготвянето на сандвичи за децата, за училище. Винаги се опитва да е различен при направата им за..

публикувано на 05.02.17 в 16:16