Радио Бургас - Началото!

Точно преди 5 години, в ефира на българския Югоизток, за първи път прозвуча Радио Бургас - най-младата (тогава) радиостанция в системата на Българското национално радио. Е, защото скучаехме, докато дойде официалното откриване, всъщност ние вече излъчвахме..

публикувано на 31.05.17 в 15:34

Нели Петкова: С нетърпение очаквам да стана майка, а бременността ме вдъхновява за нови песни

Нели е от Карлово, започва да се занимава с музика още от дете. На 13 години кандидатства и е приета в музикалното училище „Филип Кутев“ в Котел, там учи пет години, а след това продължава висшето си образование в Софийският университет във..

публикувано на 29.05.17 в 15:33

Кристиян Грънчаров - момчето с китара, влюбено в музиката и в родния Бургас

Кристиян Грънчаров е момчето с китарата, което впечатли журито в тазгодишното издание нах музикалния формат „Гласът на България“. Скромен, позитивен, добър и влюбен в музиката е чаровникът, който е от Бургас. За себе си той казва, че е обикновен..

публикувано на 28.05.17 в 11:58

Бащата на Фейсбук най-после получи университетска диплома

Основателят на Фейсбук Марк Зукърбърг получи диплома от Харвард, 12 години след като напусна университета. За това той написа на страницата си във Фейсбук. "Мамо, казвах ти, че ще се върна и ще се дипломирам", пише Зукърбърг, който получи почетна диплома от..

публикувано на 26.05.17 в 11:55

Люси Дяковска с "Разходка по Бродуей"

Люси Дяковска стартира   "Разходка по Бродуей" с диригента Левон Манукян и аранжора Георги Милтиядов. Музикалната обиколка ще обхване 6 града, шоуто в Бургас е планирано за 30 юни. Важно е ние да дърпаме публиката, а не да я настигаме като..

публикувано на 23.05.17 в 10:29

Стефан Диомов с фотоизложба и филм от Перу

Стефан Диомов ще представи филм и ще открие изложба  за страната на инките, платото Наска, Мачу Пикчу  и още загадъчни места, които ще  бъдат показани  на големи фотографски платна в пространството пред Морското казино на 20 юли от 21.00 часа...

публикувано на 21.05.17 в 12:40

Гласът на България подкрепя новите таланти

Гласът на България е свеж формат, който показва новите таланти и е една трибуна за младите изпълнители. Това каза за Радио Бургас Владимир Ампов- Графа, който напомни, че артисти като Михаела Филева стартираха кариерата си по подобен начин и бяха..

публикувано на 21.05.17 в 12:07

Димитър Атанасов: „Подготвяме общ проект с участниците от „Гласът на България“

Дуото с бургаско участие в „Гласът на България“ Димитър Атанасов и Христо Младенов извървяха дълъг път в музикалното риалити. За тях се проведе истинска война между треньорите, когато се появиха за пръв път с изпълнението на „Уморени крила“...

публикувано на 14.05.17 в 15:11

Последователи на Джейми Оливър ще се изявяват в Бургас

Предстои FoodRevolutionDay -ден, в който всички посланици на Джейми Оливър и неговата фондация организират събития, свързани със здравословното хранене на децата. В град Бургас той ще се проведе на 20 май в детска кулинарна работилница, която ще отвори..

публикувано на 08.05.17 в 11:49
архив

Абди, цирков артист: За да успееш в цирка трябва желание, упоритост и 10 % талант

Абди Кадралиев е цирков артист, който вече 21 години е на манежа и под прожекторите. Той е джигит от Киргизстан, влюбен в конете, занимавал се е с акробатика на тел и дъски. Номерът, който представя в цирк „Иванов“ е акробатика с ролкови кънки. В..

публикувано на 04.05.17 в 11:27