Георги Воденичаров остава в ареста

Криминално проявеният Георги Воденичаров остава в ареста,реши Районният съд в Бургас. На 16 -ти септември бургазлията нанесе леки телесни повреди на мъж и жена в бл. 20 в к-с „Славейков“ и счупи ръка на полицай от Второ  районно управление...

публикувано на 19.09.17 в 17:08

В Айтос готвят протест за побоя над бургазлия от роми

Главният прокурор да разследва айтоския районен прокурор Илиян Пантелеев, както и дейността на местната полиция. За това настояват от Организацията за закрила на българските граждани, които организират протест в града. Причината за протеста е..

публикувано на 19.09.17 в 16:00

Митрадевананда Свами влезе в болница, изпаднал в кома

Руски йога е приет в бургаска болница тази сутрин, след като е изпаднал в кома. Това се случва часове преди да бъде екстрадиран в страната си, където трябва да бъде разследван за блудство и изтезания на малолетни момичета. Митрадевананда Свами,..

публикувано на 19.09.17 в 13:18

Мъж падна под трактор, с опасност за живота е

Вчера в ямболското село Ботево е настъпил пътен инцидент с тежко пострадал. При управление на трактор 51-годишен водач е паднал от кабината под движещата се машината, която е преминала през тялото му, след което e ударила товарен автомобил «Форд Транзит» и..

публикувано на 19.09.17 в 09:36

10 години затвор е наказанието на убиеца от Зидарово

10 години затвор при първоначален строг режим е наказанието, което трябва да изтърпи Недялко Танев. Той е признат за виновен за умишленото убийство на пастира Стоян Кръстев в созополското село Зидарово . Спорът между двамата е възникнал заради пари,..

публикувано на 18.09.17 в 17:02

Административен съд :Съдиите не саботират действията на изпълнителната власт

Председателят на бургаския административен съд Панайот Генков не е оказвал натиск върху съдии при решаването на дела,свързани с агенцията по приходите. Това е установила назначена  проверка. Сигнал за оказване на влияние върху тях бе подаден от Валери..

публикувано на 18.09.17 в 16:53

Прокуратурата поиска до 9 години затвор за Недялко Танев

По съкратената процедура започна делото за убийството в созополското село Зидарово. В началото на годината там бе убит пастира Стоян Кръстев от неговия работодател Недялко Танев. Спорът между двамата е бил заради пари, които е дължала жертвата на..

публикувано на 18.09.17 в 13:37

Бургаският окръжен съд ще произнесе присъдата на Недялко Танев

Днес в 16.00 часа, Окръжен съд - Бургас ще се произнесе с присъда по делото на Недялко Танев, обвинен за това  че на 29.01.2017 г., в с. Зидарово, община Созопол, умишлено умъртвил мъж посредством нанасяне на прободна рана с нож в гърдите.

публикувано на 18.09.17 в 11:27

Четирима роми нападнаха бургазлия с брадва край Айтос

Четирима роми са арестувани, заради нападение с брадва над 25 годишен бургазлия, в айтоското село Мъглен. Криминалисти в момента изясняват обстоятелствата около сбиването в селото. Това става след подаден сигнал  в полицията от пострадалия, за..

публикувано на 16.09.17 в 09:39

Съдът в Сливен задържа рецидивист, нападал с нож

Районният съд в Сливен наложи постоянна мярка “задържане под стража“ на 44-годишен рецидивист, който преди дни рани с нож мъж, на централния пазар в града. Преди това той е ударил шамар и заплашил с ножа си жена пред болнично заведение. Вземането..

публикувано на 16.09.17 в 08:15