Шествие за правата на жените 2017

Мирно шествие в Нова Загора срещу ромското насилие

Протестно мирно шествие срещу ромското насилие ще се проведе тази вечер в Нова Загора. То е провокирано от нападението на група роми върху 17-годишно момче от града, което след отказ да им даде цигара е ударено с бокс в главата.Очаква се протестиращите да..

публикувано на 22.07.17 в 13:12

Медиацията е все по-разпространен начин за разрешаване на съдебни спорове

Центърът за медиация е по-евтин, бърз и ефективен начин за извънсъдебно решаване на спорове, обясни председателят на Апелативния съд в Бургас Деница Вълкова.  "Този начин на решаване на споровете става все по-ефективен, все по-популярен в света, не само..

публикувано на 21.07.17 в 13:44

Бургаският съд е заблуден за адреса на шведа Ралф Сундбер, смята обвинението

Бургаският окръжен съд е бил заблуден относно предоставената адресна регистрация на шведа Ралф Сундберг, който ритна камериерка в Слънчев бряг. Това заяви административният ръководител на Районната прокуратура в Несебър прокурор Радост Бошнакова...

публикувано на 21.07.17 в 13:35

Шведът остава под домашен арест

Ясно е къде се намира шведът Ралф Сундберг, ритнал камериерка в Слънчев бряг. Това потвърдиха пред БНР - Бургас от Окръжния съд. След проведено заседание на 18 април при закрити врата в Бургаския окръжен съд е променена мярката му за неотклонение „задържане..

публикувано на 21.07.17 в 09:47

Мъж с психични проблеми би момиче и жена в Несебър

33-годишен мъж от Несебър  безпричинно нанесъл удари на 13 годишно момиче от София, а малко по-късно – отново безпричинно нападнал и пребил в района на спирката пред хотел «Оазис» 69 годишна жена от Сливен. Установено е, че мъжът. е регистриран в Центъра..

публикувано на 21.07.17 в 09:28

Сблъскаха се неправоспособни мотоциклетисти

Двама мотоциклетисти се сблъскаха в село Топчийско На кръстовището на улиците «Средна гора» и «Янтра»,  мотоциклет без регистрационни табели, управляван от 20 годишен неправоспособен водач се сблъскал с мотоциклет «Хонда също без регистрационни табели,..

публикувано на 21.07.17 в 09:19

Несебърската полиция разследва Недю Георгиев за нанасяне на средна телесна повреда

Районното полицейско управление в Несебър е започнало разследване за нанасянето средна телесна повреда по хулигански подбуди срещу 54-годишния бивш военен Недю Георгиев. При скандал и сбиване на пътя за село Оризаре той простреля в бедрото британеца..

публикувано на 21.07.17 в 08:01

Надрусана бургазлийка вкара в реанимацията естонски турист

Инцидентът е станал в Свети Влас  в района на пешеходната пътека до комплекс „Антония” в посока Несебър. Ллек автомобил . „Ситроен Ксара”, с бургаска регистрация, управляван от 20 годишна жена от Бургас отнема предимството и блъска пресичащия по..

публикувано на 20.07.17 в 14:44

Арестуваха бургазлия, нарушил съдебна заповед

Елховски полицаи задържаха 36-годишен жител на Бургас за  нарушаване заповед за защита от домашно насилие. Полицаи реагирали на сигнал, че мъжът, в нарушение на съдебна заповед, е разбил бравата на входна врата и е проникнал в дома на местна жителка...

публикувано на 20.07.17 в 13:35

Намерено е тялото на удавена жена на Северния плаж

Мъртвото тяло на 61-годишна жена е намерено на бургаския Северен плаж тази сутрин. 63-годишен мъж  от к-с. „Славейков“ е подал сигнал около 5.40 днес, че съпругата му е излязла от дома им и е взела такси. Притеснението на мъжа е провокирано от..

публикувано на 20.07.17 в 12:48